Tüp Bebek Merkezleri TÜp bebek yaotirip pozitif gorenlerve henuz keseyi ve kalp atisini duymayanlar buraya bekirtiler devam ediormu

Bende 28 haziranda transfer olmuştum cumartesi kesemizi gördük çok şükür :dua:

iki hafta sonra kalp atışı için gun verdi ama ben sabredemeyecem bu hafta baska doktora gitmeyi düşünüyorum
birde kalp atışını duysam
Inşallah sende gidince kalp atisinida :dua:duyarsin

Bende 28 haziranda transfer olmuştum cumartesi kesemizi gördük çok şükür :dua:

iki hafta sonra kalp atışı için gun verdi ama ben sabredemeyecem bu hafta baska doktora gitmeyi düşünüyorum
birde kalp atışını duysam
Inşallah sende gidince kalp atisinida :dua:duyarsin
Yaa aslinda duysamm icim rahatlicak oh be dicem ama 2 gun kaldi cok korkuyorum ya duymassam yabisey olur dieee kalp atisini duysak daha da suoer olcak tabiki ama belki duyarim dimi

Yaa aslinda duysamm icim rahatlicak oh be dicem ama 2 gun kaldi cok korkuyorum ya duymassam yabisey olur dieee kalp atisini duysak daha da suoer olcak tabiki ama belki duyarim dimi
Bende 27 transfer oldum bana keseyi gorm3k icin 25.07.2019 dedi sen cumartesi gormussun keseni kalp atisini duyariz dimi

Cumartesi gittigimde hemşiresi 2 3 gun sonra gelsen kalp atisini da duyardık dedi cumartesi 5+4 dum kizimda 5+6 da duymuştuk kalp atisini
inşallah duyarsin kalp atışını diye tahmin ediyorum

Kizlar merhaba ben 27 haziranda transfer oldum ve dayanamayip 9 tehmuzda pozitifi gordumm 3kez kan verdikten sonra 25 tehmuzda keseyi gormek ocin randevu aldim ama gunler gecmio benimgibi beklemede olanlar gekin dertleselimm
Bende 27 haziranda transfer oldum çarşamba günü keseyi görmüştük haftaya pazartesi kalp atışı için gideceğim ama beklemek gerçekten çok zor

15 Temmuz’da transfer oldum bende test günümüz bugündü şükürler olsun değerimiz pozitif Ankara Başkent te Hulusi Hoca mız doktorumuz kese için ne kadar bekleyeceğiz ki acaba 🙄

Allah herkesin sağlıkla kucağına bebeklerini almayı nasip etsin desteğinize ihtiyacım var bugün bir hafta oldu transferim 3. Gün embriyo dün ve bugün yaptıklarım ikisinde de var sa herhalde yanlış olmaz fikriniz nedir acaba

Eklentiler

• 3B071D68-BCC7-4EC2-9E03-980A1171C109.webp
    3B071D68-BCC7-4EC2-9E03-980A1171C109.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 0395E7E1-9B1A-48C8-99C0-FCFF0D6C74FD.webp
    0395E7E1-9B1A-48C8-99C0-FCFF0D6C74FD.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 41
Allah herkesin sağlıkla kucağına bebeklerini almayı nasip etsin desteğinize ihtiyacım var bugün bir hafta oldu transferim 3. Gün embriyo dün ve bugün yaptıklarım ikisinde de var sa herhalde yanlış olmaz fikriniz nedir acaba
Canım bence var ben silikte olsa bi çizgi görüyorum ve silik olmasıda çok normal çünkü daha 7. Gün ve 3. Gün embriyosu.inşallah sağlıkla güzel haberler alrsn

Canim merhaba kesinlikle hamissin bende 9 gun idrar yapmoatim cok silik çıkmıştı ama sen kan verr daha net ogrenirsin isallahh

Canim merhaba kesinlikle hamissin bende 9 gun idrar yapmoatim cok silik çıkmıştı ama sen kan verr daha net ogrenirsin isallahh
AY sabah yine yaptım koyulaşmış elhamdulillah Ayvalık’ta tatildeyim kliniğe sordum 130 tl dedi devlette yaparmı emin değilim deneyeceğim bugün inşallah rabbim yüzümüze gülsün inşallah

AY sabah yine yaptım koyulaşmış elhamdulillah Ayvalık’ta tatildeyim kliniğe sordum 130 tl dedi devlette yaparmı emin değilim deneyeceğim bugün inşallah rabbim yüzümüze gülsün inşallah
Valla devlete git kani ver sonicu interneyden takip edebikiosun zaten ozele bosyere para verme kesin var ben hssediorum hamisler hisseder bende migde bulantisindan oluyorumm

Valla devlete git kani ver sonicu interneyden takip edebikiosun zaten ozele bosyere para verme kesin var ben hssediorum hamisler hisseder bende migde bulantisindan oluyorumm
devlete acile gideceksinn beta gebekik yesti yaotircam dedin aaman yapiolar hemen bekleme derim 8 gunmu bugun kesin belki olur sonucida sole ama merak ederim

İnşallahhhhh yk hayatta vermem zaten Cuma döneceğim bende embriyo daha 11 günlük dün midem bulandı şaşırdım hayırlısı olsun sağlıkla olsun da razıyım

11 Temmuz’da transfer oldum 22 Temmuz’da pozitif sonuç aldık çok şükür 9 Ağustos’a ultrason günü verdiler

İnşallahhhhh yk hayatta vermem zaten Cuma döneceğim bende embriyo daha 11 günlük dün midem bulandı şaşırdım hayırlısı olsun sağlıkla olsun da razıyım
Bende mide bulantiso yasamostim herkes cok erken daha olmaz pidikolajik demislerdi ama yavrumdanmis ogrendim gunden beri bulanti heo var tatildeyim demistin denize girme sakin gerci girmessin ama dikkat ey gene derim

11 Temmuz’da transfer oldum 22 Temmuz’da pozitif sonuç aldık çok şükür 9 Ağustos’a ultrason günü verdiler
Keseni gorursun canim ben hecen perşembe 6+2 de gitdim kesemi gordum cok sukur kalp atisi ifin erk3n dedi doktorum 6 agustosta kalp atsini duycama ama 13.64 mm. Yavrum 17 maryda dogum dedi doktor isqllah darisi senin basinaa

Back
X