Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım o kişiden kişiye değişir bende olmadı hiçKızlar bugün transferimin 7.günü şuan hiçbirisi hissetmiyorum 5. Günü ve bugün test yaptım pozitif çıktı şunu merak etmek istiyorum birde her tutunanda lekenme oluyor mu yoksa kişiden kişiye değişiyor mu
Teşekkürler siz ne zaman yaptınız ilk denememiydi
Anladım teşekkür ederim siz ne zmn yaptınız ilk denemenizmiydiBende oldu, yakın arkadaşımda oldu ama olmayan insan sayısı da fazla
Benim baya zaman oluyor bir oğlum var 15 aylık şuan 3. DenememdiAnladım teşekkür ederim siz ne zmn yaptınız ilk denemenizmiydi
Anladım teşekkür ederim siz ne zmn yaptınız ilk denemenizmiydi
Çok sevindim Allah bağışlasın inşallah bende güzel sonuçlar alırım isteyen herkesRica ederim, 2021’de transfer yaptırmıştım ben 10. gün yapmıştım testi öncesinde yapmaya korkmuştum. Hiç belirtim yoktu sizin gibi, hatta “olmadı galiba gidip test alayım da negatifi görüp öyle temizliğe kalkayım garanti olsun” demiştim. kese görmeye gitmeden bir gün önce pıhtı düşürmüştüm, hafif lekelenme olmuştu sonrasında 16. haftaya kadar falan ara ara kahverengi leke, kırmızı kan gibi durumlar yaşadım, bebeklerim Şuan 2,5 yaşında. Arkadaşım da aynılarını yaşadı, onunkiler de 1,5 yaşında. Rabbim size de nasip etsin inşallah
Çok sevindim Allah bağışlasın inşallah bende güzel sonuçlar alırım isteyen herkesBenim baya zaman oluyor bir oğlum var 15 aylık şuan 3. Denememdi
Merhaba yorumunuzu tesadüfen gördüm. Bende tüp bebek ile hamileyim. 8 haftadayım. Ama 10 gündür geçmeyen kahverengi zaman zaman ise siyah olan akıntılarım mevcut. Kalp atışını gördük doktor sıkıntı yok dedi ama benim içim içimi yiyor. Size doktorunuz bu durumda ne demişti ve akıntınız her gün mü oldu acaba?Rica ederim, 2021’de transfer yaptırmıştım ben 10. gün yapmıştım testi öncesinde yapmaya korkmuştum. Hiç belirtim yoktu sizin gibi, hatta “olmadı galiba gidip test alayım da negatifi görüp öyle temizliğe kalkayım garanti olsun” demiştim. kese görmeye gitmeden bir gün önce pıhtı düşürmüştüm, hafif lekelenme olmuştu sonrasında 16. haftaya kadar falan ara ara kahverengi leke, kırmızı kan gibi durumlar yaşadım, bebeklerim Şuan 2,5 yaşında. Arkadaşım da aynılarını yaşadı, onunkiler de 1,5 yaşında. Rabbim size de nasip etsin inşallah
Merhaba bende yeni hamile kaldım Şuan 8 haftalık. Transferden sonra hiçbir lekelenme olmadı ama şükür gebelik gerçekleşti. Sadece 6. Haftanın sonuna doğru kahverengi akıntım başladı.Kızlar bugün transferimin 7.günü şuan hiçbirisi hissetmiyorum 5. Günü ve bugün test yaptım pozitif çıktı şunu merak etmek istiyorum birde her tutunanda lekenme oluyor mu yoksa kişiden kişiye değişiyor mu
Merhaba yorumunuzu tesadüfen gördüm. Bende tüp bebek ile hamileyim. 8 haftadayım. Ama 10 gündür geçmeyen kahverengi zaman zaman ise siyah olan akıntılarım mevcut. Kalp atışını gördük doktor sıkıntı yok dedi ama benim içim içimi yiyor. Size doktorunuz bu durumda ne demişti ve akıntınız her gün mü oldu acaba?
7+3 teyim 11 gündür kahverengi lekelenmelerim oluyor. Kırmızı olmadığı sürece sıkıntı etme dedilerMerhaba yorumunuzu tesadüfen gördüm. Bende tüp bebek ile hamileyim. 8 haftadayım. Ama 10 gündür geçmeyen kahverengi zaman zaman ise siyah olan akıntılarım mevcut. Kalp atışını gördük doktor sıkıntı yok dedi ama benim içim içimi yiyor. Size doktorunuz bu durumda ne demişti ve akıntınız her gün mü oldu acaba?
Ben hala bekliyorum olumlu veya olumsuz sonuç almadım 8 günümdeyim ama sen doktoruna danışmalısınMerhaba yorumunuzu tesadüfen gördüm. Bende tüp bebek ile hamileyim. 8 haftadayım. Ama 10 gündür geçmeyen kahverengi zaman zaman ise siyah olan akıntılarım mevcut. Kalp atışını gördük doktor sıkıntı yok dedi ama benim içim içimi yiyor. Size doktorunuz bu durumda ne demişti ve akıntınız her gün mü oldu acaba?
Amin canım inşallahMerhaba, doktorum endişelenecek bir şey yok demişti, şehir dışındayken kanamam olmuştu bi doktora gitmiştim o da “tüp bebek ilaçları bu şekilde yapıyor” demişti. Kese çevresinde kanama alanı olunca da oluyormuş.
Ben progestan kullanıyorum sabah ve akşam vajinal olarak. Bazen günlerce oluyordu, geçiyordu birkaç gün sonra tekrar oluyordu.
Yukarıda da bahsettim, benden 1 yıl sonra tüp bebekle hamile kalan arkadaşımın da oldu. Çok şükür ikimizde sağlıkla kucağımıza aldık evlatlarımızı. Rabbim size, sizin durumunuzda olanlara da bizim gibi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim bugün 8. Günüm ve şuan bşy hissetmiyorum sadece akıntım bugün fazla gibime geliyorMerhaba bende yeni hamile kaldım Şuan 8 haftalık. Transferden sonra hiçbir lekelenme olmadı ama şükür gebelik gerçekleşti. Sadece 6. Haftanın sonuna doğru kahverengi akıntım başladı.