• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek yapanlar bakarmisiniz

İyi geceler herkese bende yeni katıldım benim de fsh 23 amh 0.46 idi tedaviye başlarken 6 yumurtam vardı sağda 2 solda 4 tane tedaviden sonra 10 tane yumurta toplandı hepsi dollenmis 1. Kalite ydi. tek embriyo transfer edildi ve tuttu.Çok şükür Allaha. Dualarım sizinle. yaşım 30 bu arada.

İyi geceler herkese bende yeni katıldım benim de fsh 23 amh 0.46 idi tedaviye başlarken 6 yumurtam vardı sağda 2 solda 4 tane tedaviden sonra 10 tane yumurta toplandı hepsi dollenmis 1. Kalite ydi. tek embriyo transfer edildi ve tuttu.Çok şükür Allaha. Dualarım sizinle. yaşım 30 bu arada.

Ne güzel. İnsallah bebegini de alırsın kucağına hayırlısı ile :). Peki şu an hamileliğin kaçıncı günündesin? Yeni mi öğrendin tuttuğunu?

çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına olsun insallah suan 6 haftalik ben transferin 10. günü evde yaptığım idrar testi yle öğrendim 10 aralıkta da kan testi yle öğrendik

çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına olsun insallah suan 6 haftalik ben transferin 10. günü evde yaptığım idrar testi yle öğrendim 10 aralıkta da kan testi yle öğrendik
Çok mutlu oldum senin için. Bize umut oluyor olumlu haberler. 10 aralık benim transfer günümdü :). Şu an evde dinleniyor musun? Benim ki çok az sadece tek embriyo. Dondurulmuş yok malesef :(. Bu tek yumurta için bile çok uğraştık. Umarim tutar.

inşallah canim tutucak oldumu tek embriyoyla da tutuyo örnekleri çok Allah yardimcin olsun evet evde dinleniyorum şimdi pek bisey yapmıyorum zaten :) transferin hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu

inşallah canim tutucak oldumu tek embriyoyla da tutuyo örnekleri çok Allah yardimcin olsun evet evde dinleniyorum şimdi pek bisey yapmıyorum zaten :) transferin hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu[/QUOTE

Benimki 3. Gün embriyosu. Ben son zamanlar pek dikkat etmez oldum kendime cidden. Birşey olur mu diye çok korkuyorum. Transferin 9. Günündeyim ama 12. Günden önce bakmayacagim. Sadece adet olacak gibi sıkıntı var üzerimde

bende hep adet olmaktan korkmustum hatta tam adet günümde aynı belirtileri yaşadım sonra da 1-2 damla kirmizi ardından da çok hafif kahverengi lekelenmem olmustu adet oldum sanmistim aglaya aglaya doktorumu aradım iğne verdi 3 gün yaptir dedi iğneden önce kesilmişti zaten bi daha da gelmedi O kadar iyi anlıyorum ki seni canim

sizinle çok benzer yanlarimiz var galiba ben kızım olursa melike koyucam adını onun adını kullanıyorum sizde Hira diye acmissiniz :)

Back
X