tüp bebek yapanlar nolur acilll yardim

inslallah tek istegim o ama korkular hic bitmio ins bigun kucaimada alirim ins isteyen herkesede verir yuce rabbim
Düşünüp te üzme kendini annesi,tutunmuş artık bebişin,inş.o gunleride görürsün.hiç üzülme. Daha erken ama isim dusunuyor musun :)

Gözünüzz aydinn canimmm tebrikk ederimm... ah o gunler beklemek cok zorr :)
Bende yurrtdisindayim ama turkiyede tatilde yaptirdimve cok sukur tuttu.. ilk denememizde :) 9 haftalik olduuu.. :)
Rabbim.insAllah sag saglim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder :)

Düşünüp te üzme kendini annesi,tutunmuş artık bebişin,inş.o gunleride görürsün.hiç üzülme. Daha erken ama isim dusunuyor musun :)
walla suan ilk uc ay tehlikeyi atlatmaktan baska bisey dusunemiorum canim ama ins o gunleride gorurum aklimda hep bi erkek ismi vardi daha hamile kalmadan takmistim o isme bana cok sicak candan geldigi icin " ogulcan " koyarim die soluyodum hep kismet hayirlisi ins bakalim

ins canim hemen hemen ayniyiz desene :) cok sukur sorun neydi sende bendeki tek sorun kafadaydi :) atamiodum aklimdan bi turlu hep stres sknti onyuzden dedik bizde deneyelim benim stresten uzaklasicaim yok yasta 28 oldu malesef :) ama 27 de tuttu :))))

Bizde iki taraftan sorun vardi canim..
bende pcos ve esimdede sperm sayisi az ve kalitesi dusuktu... mecbur IVF dediler..
burdakilere guvenmedim.. turkiyede yaptirdim
.siz kac haftalik oldunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…