• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yapanlar tardım

izyel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
128
126
18
27
Merhaba kızlar ikili embriyo transferimin beşinci günündeyim az önce havuç rendeledim aniden sağ kasığıma ağrı batmalar oldu çok korkuyorum kötü birsey mi yaptım acaba

Merhaba kızlar ikili embriyo transferimin beşinci günündeyim az önce havuç rendeledim aniden sağ kasığıma ağrı batmalar oldu çok korkuyorum kötü birsey mi yaptım acaba
Merhaba batmalar normalde de oluyor merak etmeyin bende 2. Günden sonra gündelik işlerimi yapıyordum

Transferin 3.gunu ev supurmustum.Merak etmeyin.Tutunduysa o kadar kolay dusmez.Normal sekilde hamile kalsaniz haberiniz bile olmayacakti.Neler yapacaktiniz:)Tevekkul edip,pozitifi goreceginiz ana odaklanin.Saglikla kucaginiza alin ins.🤲

Çok şükür peki transferde belirtileleriniz var mıydıı hep yattınız mı nasıl geçirdiniz
Transfer günü + diğer gün yattım ama sürekli vc ye gidyordum yemek yemek için falan sürekli kalktım 3. Gün tamamen kalktım hatta avm ye alısverişe falan gittim kendimi yormadım ama yatmadımda 7. Gün idrarla öğrendim yeme içmeye hiç dikkat etmedim . Sadece hissettiğim belirti 7. Gün kasık ve sol bacak ağrımdı

Transferin 3.gunu ev supurmustum.Merak etmeyin.Tutunduysa o kadar kolay dusmez.Normal sekilde hamile kalsaniz haberiniz bile olmayacakti.Neler yapacaktiniz:)Tevekkul edip,pozitifi goreceginiz ana odaklanin.Saglikla kucaginiza alin ins.🤲
Ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim 🥰

Anladım ben çok korkuyorum ani birsey veya yanlış birsey yaparım da tutunamaz diye zaman da geçmiyor inşallah yolun sonunda hayırlı haberler alırız

Kizlar nasıl gidiyor transfer sonrası 25. Gün cuma günü kese görmeye çağırdı doktorum sizlerde durum nedir

Back
X