Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar ikili embriyo transferimin beşinci günündeyim az önce havuç rendeledim aniden sağ kasığıma ağrı batmalar oldu çok korkuyorum kötü birsey mi yaptım acaba
Merhaba kızlar ikili embriyo transferimin beşinci günündeyim az önce havuç rendeledim aniden sağ kasığıma ağrı batmalar oldu çok korkuyorum kötü birsey mi yaptım acaba
Transferin 3.gunu ev supurmustum.Merak etmeyin.Tutunduysa o kadar kolay dusmez.Normal sekilde hamile kalsaniz haberiniz bile olmayacakti.Neler yapacaktiniz:)Tevekkul edip,pozitifi goreceginiz ana odaklanin.Saglikla kucaginiza alin ins.
Transfer günü + diğer gün yattım ama sürekli vc ye gidyordum yemek yemek için falan sürekli kalktım 3. Gün tamamen kalktım hatta avm ye alısverişe falan gittim kendimi yormadım ama yatmadımda 7. Gün idrarla öğrendim yeme içmeye hiç dikkat etmedim . Sadece hissettiğim belirti 7. Gün kasık ve sol bacak ağrımdı
Transferin 3.gunu ev supurmustum.Merak etmeyin.Tutunduysa o kadar kolay dusmez.Normal sekilde hamile kalsaniz haberiniz bile olmayacakti.Neler yapacaktiniz:)Tevekkul edip,pozitifi goreceginiz ana odaklanin.Saglikla kucaginiza alin ins.