• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yapanlar tecrübe...nereye kime gidelim

antikor

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
51
6
16
43
arkadaşlar tecübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama nereye hangi doktora gidelim ki zaman kaybımız olmasın...paylaşırsanız sevinirim...

Allah bu yolda olan herkesin karşısına hayırlı sonuçlar alabileceği iyi doktor/lar çıkarsın..

Kısmet olmadıktan sonra çok güvenerek gittiniz Prof .de bile hayal kırıklığı yaşıyabiliyorsunuz. Kısmette olduktan sonra normal Dr de bile, hiç umudunuz yokken olumlu sonuç alabiliyorsunuz..

Umarım bu yolda emek veren herkes yavrusuna kavuşur ..

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin. biz yeni başlayacağız, nereden kimden başlamalıız. ne gibi sorunlarla karşılaşıyoruz bilmiyoruz. tecrübeli arkadaşlardan deneyimlerini öğrenmek istiyorum

arkadaşlar tecübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama nereye hangi doktora gidelim ki zaman kaybımız olmasın...paylaşırsanız sevinirim...
Canim slm ben de ankarda merkez araştırıyorum bi başkent merkezi buldum ama karsizim sen buldunmu

bende istanbulda araştırıyorum. şuana kadar ki araştırmalarımda 3 yer buldum gibi ama hala kararsızım. bahçeçi, memorial, medipol mustafa acet deniyor. ama ben daha bilmiyorum

ilk tüp bebek denememdi ve çok şükür tuttu. Doktorum Prof. dr. yücel karamandı. İstanbul Brüksel Tüp Bebek Merkezi. Biz çok memnun kaldık araştırabilirsiniz. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

benim de ilk tüp denemem önümüzdeki hafta transfer olacak ben de istanbulda yaptırdım ataşehir memorial dr zeki salar ı tavsiye ederim pozitif tecrübeli güvenilir bir dr biz doktorumuzdan çok memnunuz...

benim de ilk tüp denemem önümüzdeki hafta transfer olacak ben de istanbulda yaptırdım ataşehir memorial dr zeki salar ı tavsiye ederim pozitif tecrübeli güvenilir bir dr biz doktorumuzdan çok memnunuz...
inş canım güzel haberlerini buradan alırız inş isteyen bekleyen bütün arkdaşlardan güzel haberler duyarız...

İnşallah hepinizden güzel haberler alırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Brüksel tüp bebek merkezine gidenlerdenim. İki transferimde orada gerçekleşti. Merkezden ve Yücel hocadan gayet memnunum. İstediğim herşeyi sorup, cevabını alabiliyorum. Telefonla ulaşabiliyorum. Olumsuz sonuçların üstüne bile hem telefonla dönüş yapıyorlar, hem birkaç gün içinde görüşmeye çağırıyorlar. Randevular da hiç aksama, bekleme olmuyor. Yücel hoca olmadığın da ki bu çok nadir oluyor Hüsamettin hoca herşeye hakim. Tedaviye Yücel hoca ile devam edicem. Güvenilir ve sorun yaşanmayacak bir merkez arayışında iseniz, ben gönül rahatlığı ile tavsiye ederim...

Back
X