Adana tüp bebek doktor tavsiyesi 2025

Merhaba şehir hastanesinde en iyi dokdor oneriniz sefa beymi acaba arassırıyorum bilgi verirseniz sevinirim
Sefa beyin adı çok geçiyor ama onda çok fazla bekliyorsun hastası çok olduğu için nefise hanımda raziye hanımda çok iyiler genel olarak ekipleri ilgili

Pınar Çağlar Aytaç benimki. Son transferimi de bozuk embriyo ile yaptı.
Hımm açıkçası bende dogru emriyoyla ilerlediğini ne inanmıyorum düşünün bu ay 21 gebelık için kan vericem 2 inci transferim bu fakat hıc bir belirti yok şuan olmuş labaroturaarda 4 emriyo çözüldü 2 si imha oldular dediler işi artık ticarete dokduklerını dusunuyorum 250 yakın gıttı benimde

Olumsuzlukların sebebi önemli aslında Amh düşükse çıkar
Sperm sıfırsa çıkar
Ama bir çok madde var rapora uygunluk önemli
Amh 3.50 iyi dediler kötüyse aslında ilerlemeleri gerekiyor sadece para alıyorlar eşimin sprem kaliteside etkilemiş olabilir tabiki

Bozuk emriyo olduğunu size nasıl söylediler peki
Gittiğim diğer bir doktor söyledi yani şöyle, mozaik oranı yüksek ve zaten tutmayacak iki embriyo transfer ettiler. Raporlu hastaydım ben hastane rapor için devletten para alıyormuş ben bunu CİMER’e yazdım ama herhangi bir sonuç çıkmadı maalesef. Ben transferden çıktıktan sonra imza atıyoruz biliyorsunuz ki transferden çıkana kadar asla kalitelerini söylemediler, söyleselerdi mozaik yüksek o iki embriyo da kabul etmezdim. Ama zaten dediğim gibi niyetleri farklı niyetleri para almak ve rapor için devletten para koparmak. Benim AmH düşüktü, nasip olmadı. 3 olumsuz

Cok gecmıs olsun sızın adınıza cok uzuldum Benim 4aa 4 ab emriyolardı 5 gün emriyosu ydu bana 5 gun once transfer oldum hıc bır agrı belırtı yok ılac ıcıyorum 10 tane gunde yanı hıcmı allahdan korkmuyorlar sanki bosa ıcıyor gıbıyım ama eşime anneme belli edemiyorum artı ben nasıl kanıtlarım bu spermlerin kalitesiz olduğunu peki

Merhaba şehir hastanesinde en iyi dokdor oneriniz sefa beymi acaba arassırıyorum bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba evet Sefa bey çok iyi . Onun dışında prof.dr Raziye Yencilek hanımla da yeni tanıştım o da çok naif çok iyi bir doktor . Ancak doktordan randevu aldığınızda onlarla yüz yüze görüşme şansımız çok düşük oluyor. Genelde asistanları ilgileniyor . Tüp Bebek birimine geçince onlarla tanışma şansı bulmuştum

Merhaba evet Sefa bey çok iyi . Onun dışında prof.dr Raziye Yencilek hanımla da yeni tanıştım o da çok naif çok iyi bir doktor . Ancak doktordan randevu aldığınızda onlarla yüz yüze görüşme şansımız çok düşük oluyor. Genelde asistanları ilgileniyor . Tüp Bebek birimine geçince onlarla tanışma şansı bulmuştum
Tesekkur ederim

Cok gecmıs olsun sızın adınıza cok uzuldum Benim 4aa 4 ab emriyolardı 5 gün emriyosu ydu bana 5 gun once transfer oldum hıc bır agrı belırtı yok ılac ıcıyorum 10 tane gunde yanı hıcmı allahdan korkmuyorlar sanki bosa ıcıyor gıbıyım ama eşime anneme belli edemiyorum artı ben nasıl kanıtlarım bu spermlerin kalitesiz olduğunu peki
Test yaptınız mı

Back
X