Tüp bebek yapmıştım düşük oluyor yardımcı olur musunuz

Bos gebelik nedeniyle dusugum olmustu. Cok fazla kanama oldu ve parcalar dustu. Ama senin degerlerin cok yukselmemis. Kesede olusmamistir sanirim cok kanama olacagini sanmiyorum adetten biraz fazla olabilir. Keske sogan suyunu icmeseydin

Benim 12.gün değerim 860 dı beş gün sonra cok sıvı su gibi bir avuc kadar kanama oldu. Hastaneye gittik kese görüldü 5 haftalık dediler ama bebek gorulmedi. Kanama da kahveye dondu iki günde leke kesildi. Bebeği gormek için beş gün sonra tekrar gittiğimizde dr keseyi göremedi hcg de düşmüştü yarıya. Dr hcg sıfırlanana kadar bekletti. Kürtaja gerek kalmadı yani. Muhtemelen seninde oyle olur.
Rabbim tekrardan saglıcakla nasip etsin inş
Yaaa evet canım benim de ayın 23’ünde kan verdiğimde 3e düşmüştü değerim. içimi rahatlattın ya sağol🥳💜 yine de doktoruma görünücem bi baksın da kafam rahatlasın 🤦🏻‍♀️

Bos gebelik nedeniyle dusugum olmustu. Cok fazla kanama oldu ve parcalar dustu. Ama senin degerlerin cok yukselmemis. Kesede olusmamistir sanirim cok kanama olacagini sanmiyorum adetten biraz fazla olabilir. Keske sogan suyunu icmeseydin
İlk defa bugün içtim 🤭 bi kereden bişey olmaz inşallah yarın içmeyeyim o zaman 🤭🥰 aynen kese mese hiç bişey yok değer de çok değildi

Ne yapmışım 🤭 kötü bişey mi 🤦🏻‍♀️
Soğan kürü için mi dediniz 🙄 ya ben çok okudum çok araştırdım zaten öyle kimyasal gebelik olduğumu öğrendiğim zaman hemen yapmadım. Aradan 12 gün falan geçti adet olmayınca o aralarda araştırıyordum buralarda bi bayan arkadaş için kürtaj demişler ben soğan kürü yaptım içtim ve temizlenmişti parça kalmamıştı diye yazmıştı. Ve onun 5 haftalıktan büyüktü galiba. o yüzden bugün ilk defa içtim inşallah zararı olmamıştır 🤷🏻‍♀️

Amin canım amin hamile kalmaya çalışıyoruz zorluk yaşıyoruz adet olmaya çalışıyoruz zorluk yaşıyoruz cidden hiç bu kadar yıpratacağını düşünmemiştim tüp bebek serüveninin😢 Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin de napalım dayanıcaz🤲🏻💜
Sorma canım 1 buçuk yilda 1 aşılama 5 ilaç denemesi 2 rahim filmiyle bende o yoldayım artık. İşin daha da zor kısmı artik maddiyat. Bi kere deneyebilirim bi daha da deneme fırsatım olmaz tüp bebegi zaten böyle bile çok zorladı. O bir denemede de tutmaz korkusu var işte 😮‍💨
Çektiğimiz süreci bile düşünemiyorum artik

Sorma canım 1 buçuk yilda 1 aşılama 5 ilaç denemesi 2 rahim filmiyle bende o yoldayım artık. İşin daha da zor kısmı artik maddiyat. Bi kere deneyebilirim bi daha da deneme fırsatım olmaz tüp bebegi zaten böyle bile çok zorladı. O bir denemede de tutmaz korkusu var işte 😮‍💨
Çektiğimiz süreci bile düşünemiyorum artik
Yaa kıyamam 😢 benim ilk deneme olumsuz sonuçlandı işte nasip değilmiş Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder sana da🤲🏻 Ne zaman başlayacaksın var mı aklında bi tarih bi ay

Yaa kıyamam 😢 benim ilk deneme olumsuz sonuçlandı işte nasip değilmiş Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder sana da🤲🏻 Ne zaman başlayacaksın var mı aklında bi tarih bi ay
İnşallah çok ugrastirmadan sana da nasip olur bi an önce. Böyle bisey de beklemekte zor maddiyatta artık
En son geçen ay ilk asilamam olumsuz oldu bu ayda tekrardan rahim filmi çekildi ve femaraya başladım son ilaç denemesi olur herhalde. Doktor da 1 kere daha deneriz aşılama sonra tüp bebeğe yönlendiririm dedi
Ama onu bile deneyip boşuna para vermek istemiyorum eşimde problem yok benim cikolata kistim var
O yüzden de direk tüp bebeğe gitmek istiyorum aslında, şükrettiğim şey kistim büyümüyor 2.5 3 cm arası Allahtan
O yüzden içimde hep büyümeden gideyim ya büyürse diye düşünce var ama anca seneye deneyebilirim
Kısa sürede çok para harcadım çünkü hem tedavi hem takviyeler 😮‍💨

İnşallah çok ugrastirmadan sana da nasip olur bi an önce. Böyle bisey de beklemekte zor maddiyatta artık
En son geçen ay ilk asilamam olumsuz oldu bu ayda tekrardan rahim filmi çekildi ve femaraya başladım son ilaç denemesi olur herhalde. Doktor da 1 kere daha deneriz aşılama sonra tüp bebeğe yönlendiririm dedi
Ama onu bile deneyip boşuna para vermek istemiyorum eşimde problem yok benim cikolata kistim var
O yüzden de direk tüp bebeğe gitmek istiyorum aslında, şükrettiğim şey kistim büyümüyor 2.5 3 cm arası Allahtan
O yüzden içimde hep büyümeden gideyim ya büyürse diye düşünce var ama anca seneye deneyebilirim
Kısa sürede çok para harcadım çünkü hem tedavi hem takviyeler 😮‍💨
Geçmiş olsun canım o kadar zor bi süreç ki maddi manevi biz de ikinci denemeyi ne zaman yaparız bilmiyorum elde avuçta sıfır tekrar biriktirmemiz lazım yada ailemizden yardım.
Rabbim inşallah sağlıkla kendiliğinden nasip eder öyle çok dua ediyorum ki bizim gibi sıkıntılar yaşayan herkese bi mucize olsun da doğal yoldan gebe kalmış olalım ve sağlıkla doğuralım😢😢

Geçmiş olsun canım o kadar zor bi süreç ki maddi manevi biz de ikinci denemeyi ne zaman yaparız bilmiyorum elde avuçta sıfır tekrar biriktirmemiz lazım yada ailemizden yardım.
Rabbim inşallah sağlıkla kendiliğinden nasip eder öyle çok dua ediyorum ki bizim gibi sıkıntılar yaşayan herkese bi mucize olsun da doğal yoldan gebe kalmış olalım ve sağlıkla doğuralım😢😢
Keşke öyle bisey olsa dünyalar benim olurdu herhalde çünkü bu şartlarda tekrar denemek cok zor 😪 inşallah bir an önce bu mucizeyi yaşarız bizde 🤲🤲😪

Back
X