• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yaptıracak olanlar

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhaba arkadaşlar.eşim azosperm ve 1 yıldır tedavi görüyor.1 kere mikrotese oldu.olgunlaşmamış hücre bulundu.temmuz civarında tüp bebeğe geçecez allah nasip ederse.yanlız çok stersliyim çünkü hiç bir fikrim yok tüp bebek konularına bakıyorum.fakat regl döneminde mi gitmem gerek?eşimin ilk müdahelesi mikrotese si ankarada 1 tüp bebek merkezinde oldu.şimdi doktorumuz k.hoca ankara tıp fakültesinde yapılacağını söylemiş.aynı anda yapılacak işlemleriniz dedi.fakat ben ankaraya gitmeden önce kendim için hormon tahlillerim rahim filmi vs.çekirmem gerekmi acaba?yoksa ankara tıp fakültesinde bütün işlemlerim orada yapılırmı neyapmma gerek neolur bilgi verin.

merhaba arkadaşlar.eşim azosperm ve 1 yıldır tedavi görüyor.1 kere mikrotese oldu.olgunlaşmamış hücre bulundu.temmuz civarında tüp bebeğe geçecez allah nasip ederse.yanlız çok stersliyim çünkü hiç bir fikrim yok tüp bebek konularına bakıyorum.fakat regl döneminde mi gitmem gerek?eşimin ilk müdahelesi mikrotese si ankarada 1 tüp bebek merkezinde oldu.şimdi doktorumuz k.hoca ankara tıp fakültesinde yapılacağını söylemiş.aynı anda yapılacak işlemleriniz dedi.fakat ben ankaraya gitmeden önce kendim için hormon tahlillerim rahim filmi vs.çekirmem gerekmi acaba?yoksa ankara tıp fakültesinde bütün işlemlerim orada yapılırmı neyapmma gerek neolur bilgi verin.
arkadaşlar bilgisi olan yokmu?lütfen bilgileri paylaşalım.bilgiler paylaşıldıkça güzeldir.

öncelikle mrb. reyhan tüp bebek yaptrmaya karar verıdysenız öncelıkle tedavı olcagın dr unu tanı cnm butun sorularını ona sor cunku daha ıyı ve net cvp lar alırsın bırcok hormon testı yaptrman gerekcek sadece rahım fılmıyle bıtmıo malsef..bu uzun ve yorucu yolda sana basarılar dılıorum Allah yardımcınız olsun .hıc bı zaman strese gırme vede ümitsızlıge kapılma ..herseyın hayırlısı nı dılerım sımdıden..

selam canim,
seni cok iyi anliyorum bende 1 ay kadar once ayni senin gibiydim ne olcak simdi neyapmam gerekiyor diye bir suru soru isareti vardi kafamda ve tabiki ayni zamandada cok endiseliydim.

ben ilk once adetimin 2 gunu yapilmasi gereken hormon testlerimi yaptirdim.
daha sonra adetimin bittigi gun histeroskopi yapildi. rahim filmi cekilirken rahime radyasyon verildigi icin en az 3 ay ara vermen gerekiypor tedaviye dedi doktorum ama histeroskopi yaptirirsan bir sonraki adet doneminde tedaviye baslariz dedi. bu cok onemli hem rahim filminden daha kolay bir yontem. kucuk bir kamerayla rahimin icine girip bakiyorlar.
birde her ihtimale karsi sonradan bir problem yasamamak icin biz kromozom analizi yaptiracagiz. esimden ve benden kan alarak bu testi yapiyorlarmis. 3 hafta suruyormus sonucun cikmasi. muhtemel transfer gununden en az 3-4 hafta once yapilmasi gerekiyor yani.
esimden de hormon testi ve semen analizi istediler.

simdi regl olmayi bekliyorum tedaviye baslamak icin.
hakkimizda hayirlisi olsun insallah...

öncelikle mrb. reyhan tüp bebek yaptrmaya karar verıdysenız öncelıkle tedavı olcagın dr unu tanı cnm butun sorularını ona sor cunku daha ıyı ve net cvp lar alırsın bırcok hormon testı yaptrman gerekcek sadece rahım fılmıyle bıtmıo malsef..bu uzun ve yorucu yolda sana basarılar dılıorum Allah yardımcınız olsun .hıc bı zaman strese gırme vede ümitsızlıge kapılma ..herseyın hayırlısı nı dılerım sımdıden..
Teşekürler arkadaşım.sadece bilgi almak için sormuştum.eşimin doktoru k.hoca.ankarada özel bir tıp merkezinde mikro tese yapacak.bana olan uygulamalar ise ankara tıp fakültesinde yapılacak.benim herhangi 1 doktorum yok.burada hormonlarıma baktırdım.muayenimi oldum.çok şükür sorun yok.gerekli olacak uygulamalar orada yapılacakta.çok stresliyim.

çok teşekürler arkadaş.merhabalar buarada.ya bneim belli 1 doktorum yok.eşiminki özel 1 hastanede mikro tese yapılacak 2.kez.benim işlemlerimi yapacak olan doktorun numarasını verdim ve aradığımda sadece reg lin 2.günü burada ol.1.günü bana haber verin dedi.ankara tıp fakültesinde benim işlemlerim.çok stresliyim.ne olacak bilmiyorum.allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Back
X