cebidcim seni gordugume cok sevindim...malesef tedaviye hemen baslayamiyacagim belki biliyorsundur benim 3. asilamam tutmustu ama 2 aylikken dusukle sonuclandi ,bu yuzden 3 asilama daha onerdi doktorum ve onumuzdeki ay malesefki 6. asilamayi yaptiricam cok yiprakdik psikolojik olarak esim ve ben helede olupta kaybetmek cok kotuydu cok zordu...Allah kimseye yasatmasin..ama malesef yasaniyor!!ben onumuzdeki ay asilamayi yaptirinca o da tutmazsa kesin tup bebek olacak onuda sanirim 2 ay dinlendikten sonra yaptiricam..yani yaza dogru bunu merak ettigim icin sordum..cunku cok yogun calisiyorum ve isyerinden izin almak zor oluyor bu yuzden yazi baklemem lazim!!ben transferden sonra 3 gun kesin dinlenirim ama olunca bir gun dinlenincede oluyor olmazsada olmuyor aslinda oyle degilmi??eee sen ve bebis nasilsiniz canim nasil gidiyor hamislik??
mehay merhaba seni rüyamda görüyordum daha doğrusu ben rüyamda yine kk girmiş yazıları okuyordum sen bir başlık açmıştın kocaman aynen şöyle yazmıştın kızlar hamileyim bir oğlum oluyor diye benim rüyalarım herzaman çıkar rüyamda her kimi hamile gördüysem kesin bir kaç ay sonra hamile olduklarını duyuyorum inşallah bu rüyamda gerçekleşir ve senin hamile haberini alırız canım
Mehaycığım,
Sen hayırlısı ile 6. aşılamaya bir başla tüpbebeğisonra biz sana gerekirse (inşallah gerekmez) anlatır seni donatırız canım benim. Allah yardım etsin inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun.
İş konusunu dert etme, ben de çılgınlar gibi çalışıyor hatta yurtdışı,şehir dışına bile çıkıyorum. Sen herşeyi koordineli götürürsen inşallah hiç bir engel çıkmayacak önünüze.
Bu arada ilk mikroda ben 1 gün dinlendim sonrasında hiç ağrım olmadı. 2. denemede tam 2 günyattım desem doğru olur çünkü rahim ve yumurtalıklarım hiperstimilasyon belirtisi ile 3 katına çıktı. Bu yüzden hareketlerimi kısıtlamaya başladı. Ama sonra iyileşince 3. gün işe gittim. Yani onların sana tutunacağı varsa inan 1 gün yatsan da bırakmıyorlar seni. Umarım herşey istediğin gibi olur canım.
Dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?