Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılama ile aynı yöntemler mi uygulanıyor nasıl oluyor yardım eder misiniz
gözün aydın allah bizede nasip etsin bu arada istanbuldamısın doktorun kimdibende de polikistik over nedeniyle adet düzensizliiği vardı hatta tüp bebeğe başlamadan önce 2 ay adet olmadım. tüp bebek için doktora gittiğimde bana 7 gün içmem gereken bi ilaç verdi ve ilaç bittikten 3 gün sonra adet oldum. doktorumla konuştuğumuz gibi 2.gün kontrole gittim kanlarımı verdim ve o gün gonal f ile tedaviye başladık. sonraki 9 gün içinde 2 günde bir gidip kan verdim ve ultrasona girdim doktorum değerlerime göre ilaç dozu ayarladı ek ilaçlar verdi vs. 9. gün artık çatlatma iğnemi vurdum ve ertesi gün hiç ilaç almadım bir sonraki gün ise yumurta toplama (opu) yapıldı. yaklaşık yarım saat sürdü ve genel anesteziyle yapıldı. opudan 5 gün sonra 2 embriyo trasferim yapıldı. transfer sıkışık olarak 2 dk.da alttan yapıldı anesteziye falan gerek yok çok basit bir işlem transfer gününü 1. gün sayarak 10. ve 12. günler beta HCG yaptırdım ve çok şükür hamileyimmmmm.
benim ilk denemem olduğu için sanırım çok rahattım tabi sonuç pozitif olduğu için şu anda da çok büyük şeyler yaşamamış gibi hissediyorum. Rabbim utandırmasın. psikoliji ve doktora güven çok önemli etkenler. bence sen rahat olur çok fazla kafana takmazsan her şey daha iyi olur diye düşünüyorum. tevekkül çok önemli.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ve hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin. Maalesef ank.dayim ben ve doktorum Prof. Dr Murat Sönmezer di.gözün aydın allah bizede nasip etsin bu arada istanbuldamısın doktorun kimdi
bende de polikistik over var bende tüp bebek denedim ama olmadı herşey çok güzel gitti ama nasip değilmiş dondurulmuşları deneyelim dedik 4 tane vardı onlarda çözülürken kalitesini kaybetti üstüne birde miyomlarım oldu şimdi ameliyat olup tekrar denececeğim gerçekten sabır isteyen meşakkatli yollar anne olmak gerçekten çok zormuşAllah razı olsun. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ve hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip etsin. Maalesef ank.dayim ben ve doktorum Prof. Dr Murat Sönmezer di.
Allah yardımcın olsun.peki doktorlar neden olmadığını söylemedilermi. Embriolar kalitelimi degildi? Açıklarsanız sevinirim.bir de diğer tüp bebekde başarı yakalayanlar yazarsa bize de bi umut olur.bende de polikistik over var bende tüp bebek denedim ama olmadı herşey çok güzel gitti ama nasip değilmiş dondurulmuşları deneyelim dedik 4 tane vardı onlarda çözülürken kalitesini kaybetti üstüne birde miyomlarım oldu şimdi ameliyat olup tekrar denececeğim gerçekten sabır isteyen meşakkatli yollar anne olmak gerçekten çok zormuş
emriyologlar zaten dondurduğumuz zaman bize kağıt iamzalatmışlardı onda da yazıyor bize de söylemişlerdi çözülüeken yüzde 5 -10 çözülememe ihtimali var diye oda bizi buldu doktorda aynı açıklamayı yaptı genetiğinde olabilirmi bozukluk dedi var da diyemem yokda diyemem yaptırırsın hiçbirşey de çıkmayabilir dedi ayrıca embriyolarımız gayet kaliteliydi nasip değilmişAllah yardımcın olsun.peki doktorlar neden olmadığını söylemedilermi. Embriolar kalitelimi degildi? Açıklarsanız sevinirim.bir de diğer tüp bebekde başarı yakalayanlar yazarsa bize de bi umut olur.