tüp bebek yaptıranlar buraya.....

allora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
4
0
86
İstanbul
arkadaşlar sitenizi uzun zamandır takip ediyorum.ama yazmak bugüne nasipmiş.bende 2 aşılamadan sonra tüp bebek kervanına katılanlardanım.bugün transferimin 7.günü ama hiç bir belirti yok.neden?ay kafam allak bullak ne yapıcam bilmiyorum.sıkıldım artık negatiflerdn.idrar testi yaptım ama sonuç negatif

merhabalar bügün tüp bebek tedavisine başladım,3.denemem inşallah tutunur.yeni tedaviye başlayan varsa lütfen yaşadıklarını yazsın.herkese bol şanslar.

arkadaşlar sitenizi uzun zamandır takip ediyorum.ama yazmak bugüne nasipmiş.bende 2 aşılamadan sonra tüp bebek kervanına katılanlardanım.bugün transferimin 7.günü ama hiç bir belirti yok.neden?ay kafam allak bullak ne yapıcam bilmiyorum.sıkıldım artık negatiflerdn.idrar testi yaptım ama sonuç negatif

7. gün idrar tahlili için çok erken. İlla belirti olması gerekmiyor. Bende sadece adet belirtilerim olmuştu o da 1 hafta öncesinde 1-2 gün hafif ağrı o kadar. Çok şükür 9 haftalık olduk hala hiçbir belirtim yok. 11. günden önce test yapma. Benim ilkinde 9. gün idrarda pozitif çıktı 11. gün kanda 11 13. gün 5 çıktı. Kimyasal gebelik oluştu. Paşa paşa gününde tahlilimi yaptırsaydım önce sevinip sonra üzülmeyecektim.

Back
X