- 1 Haziran 2019
- 152
- 568
- 18
- 37
- Konu Sahibi CigdemErman
Benm tedawi olacagim yerde mikrocip yontemiyle yapiolar bu islemi sprem yumurtalik karismasin die insanlarin ici rahat etsin diye yapilan bi yontem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi olabilir insan sonucta o işlemleri yapan dalgın olur uykulu olur. Bir saniyelik dalgınlıkla Allah esirgesin. Guzel araştırmak lazımAşılamada biz başka bir klinikte sperm verdik yikandi falan sonra aldık götürdük zaten hemen barkot yapıştırıyor adın soyadını yazıyor tup bebekte de aynı şekil tabiki karışabilir basit kliniklerde o yüzden insanlar en iyi doktorları arıyor araştırıyor
Nerde yaptırdınızBenm tedawi olacagim yerde mikrocip yontemiyle yapiolar bu islemi sprem yumurtalik karismasin die insanlarin ici rahat etsin diye yapilan bi yontem
Benim tüp bebek doktoru konuştuğumuz da her hasta ile ayrı işlem yapan embriyologlar var yani bir kaç ekip ayda bir kaç çift ile tedavi yapıyor tabi bu klinikten kliniğe degisen birşey tup bebek yaotiracaksan çok iyi araştırmak lazım her kliniğe tek tek gidip ön görüşme yapmak lazım tedavi çok yüklü miktar ama on görüşmeler ücretsiz heryerdeDemi olabilir insan sonucta o işlemleri yapan dalgın olur uykulu olur. Bir saniyelik dalgınlıkla Allah esirgesin. Guzel araştırmak lazım
Yaklaşık 15 bini buldu 2 3 bin iğneler ilaçlar 8500 transfer yaklaşık olarak 1000 lirada transfer sonrası ilaçlar tuttu ilk denemede pozitif sonuç aldık tabi nasip kısmet işi bu iş allahım ol derse oluyor her konuda sorulara acigim canim![]()
Evet iğneler biraz gaz sancı yapabiliyor ballı limonlu sıcak su için sabah akşam iyi gelirMerhaba , yeni üyeyim umarım doğru yere yazıyorumdur . Öncelikle gözünüz aydın hayırlı olsun maşallah Allah sağlıkla evladınıza kavuşmanızı nasip etsin inşallah. Ben de tedavideyim. 1 kez yumurta toplandı onlar donduruldu şimdi yeniden toplanacak. Hepsi birden o zaman 5 günlük kültüre konulacak inşallah. İnşallah Benim ve bu yolda gözü yaşlı bekleyen herkesin rabbim yüzünü güldürsün. Ben bir şey sormak istiyorum. Bu iğnelerin size yan etkisi oldu mu ? Ben ilk yaptığım da göğüs ve kaşık hassasiyetim çok olmuştu. Şimdi onlar yok ama inanılmaz gaz var karnım da ! Yani tartıda 1/2 kilo fark atıyorum. BU bel ağrısı da yapıyor. Bir de günlerce aç kalmışım gibi yiyorum(( siz neler yaşadınız . Açıkçası biraz da korkuyorum
![]()
Teşekkür ederimEvet iğneler biraz gaz sancı yapabiliyor ballı limonlu sıcak su için sabah akşam iyi gelir
Canım istersen dm den görüşelimNasil cikarttiniz raporu acaba
Bana soruyorsanız henüz bilmiyorum transfer yapıldı beklemedeyim :)Peki olumlu sonuc aldiniz mi hamile kalabildiniz mi