Tüp bebek yaptiranlar ve fiyat hakkinda lutfen bilgi werin

Benm tedawi olacagim yerde mikrocip yontemiyle yapiolar bu islemi sprem yumurtalik karismasin die insanlarin ici rahat etsin diye yapilan bi yontem

Işinde cok.iyi cok.basarili tup bebek doktorları var zaten normal.hastaneler tup bebek yapmıyor özel klinikler yapıyor sürekli gittiğin bir kadın dog7mcu varsa sana bir kaç doktor öneriyor git konuş diye

Aşılamada biz başka bir klinikte sperm verdik yikandi falan sonra aldık götürdük zaten hemen barkot yapıştırıyor adın soyadını yazıyor tup bebekte de aynı şekil tabiki karışabilir basit kliniklerde o yüzden insanlar en iyi doktorları arıyor araştırıyor
Demi olabilir insan sonucta o işlemleri yapan dalgın olur uykulu olur. Bir saniyelik dalgınlıkla Allah esirgesin. Guzel araştırmak lazım

12 bini gecti dondurdum olucam transfer kismetse.. emsey de yaptirdim

Demi olabilir insan sonucta o işlemleri yapan dalgın olur uykulu olur. Bir saniyelik dalgınlıkla Allah esirgesin. Guzel araştırmak lazım
Benim tüp bebek doktoru konuştuğumuz da her hasta ile ayrı işlem yapan embriyologlar var yani bir kaç ekip ayda bir kaç çift ile tedavi yapıyor tabi bu klinikten kliniğe degisen birşey tup bebek yaotiracaksan çok iyi araştırmak lazım her kliniğe tek tek gidip ön görüşme yapmak lazım tedavi çok yüklü miktar ama on görüşmeler ücretsiz heryerde

Yaklaşık 15 bini buldu 2 3 bin iğneler ilaçlar 8500 transfer yaklaşık olarak 1000 lirada transfer sonrası ilaçlar tuttu ilk denemede pozitif sonuç aldık tabi nasip kısmet işi bu iş allahım ol derse oluyor her konuda sorulara acigim canim😉

Merhaba , yeni üyeyim umarım doğru yere yazıyorumdur . Öncelikle gözünüz aydın hayırlı olsun maşallah Allah sağlıkla evladınıza kavuşmanızı nasip etsin inşallah. Ben de tedavideyim. 1 kez yumurta toplandı onlar donduruldu şimdi yeniden toplanacak. Hepsi birden o zaman 5 günlük kültüre konulacak inşallah. İnşallah Benim ve bu yolda gözü yaşlı bekleyen herkesin rabbim yüzünü güldürsün. Ben bir şey sormak istiyorum. Bu iğnelerin size yan etkisi oldu mu ? Ben ilk yaptığım da göğüs ve kaşık hassasiyetim çok olmuştu. Şimdi onlar yok ama inanılmaz gaz var karnım da ! Yani tartıda 1/2 kilo fark atıyorum. BU bel ağrısı da yapıyor. Bir de günlerce aç kalmışım gibi yiyorum :((( siz neler yaşadınız . Açıkçası biraz da korkuyorum :(

Merhaba , yeni üyeyim umarım doğru yere yazıyorumdur . Öncelikle gözünüz aydın hayırlı olsun maşallah Allah sağlıkla evladınıza kavuşmanızı nasip etsin inşallah. Ben de tedavideyim. 1 kez yumurta toplandı onlar donduruldu şimdi yeniden toplanacak. Hepsi birden o zaman 5 günlük kültüre konulacak inşallah. İnşallah Benim ve bu yolda gözü yaşlı bekleyen herkesin rabbim yüzünü güldürsün. Ben bir şey sormak istiyorum. Bu iğnelerin size yan etkisi oldu mu ? Ben ilk yaptığım da göğüs ve kaşık hassasiyetim çok olmuştu. Şimdi onlar yok ama inanılmaz gaz var karnım da ! Yani tartıda 1/2 kilo fark atıyorum. BU bel ağrısı da yapıyor. Bir de günlerce aç kalmışım gibi yiyorum :((( siz neler yaşadınız . Açıkçası biraz da korkuyorum :(
Evet iğneler biraz gaz sancı yapabiliyor ballı limonlu sıcak su için sabah akşam iyi gelir

canım tüp bebek için rapor çıkartmak çok mantıklı bahçecide rapor geçiyor mesela hem tedavi maliyetin düşüyor hemde ilaç maliyetin

Ben rapor çıkardım üniversite hastanesinden Acıbadem de rapor geçiyor fiyatı 8350 idi raporsuz rapor olunca 6000 tl düştü yani nerden baksanız 2350 tl kâr ettim. İlaçlar da da fiyat farketti tabi raporluyken bile 3000 4000 arası ilaçlara ödedim karşılanmayan ilaçlar var çünkü toplamda 10 bin diyebiliriz

Back
X