Tüp bebek yaptıranlar yaptırıyo olanlar nolur yardımcı olur musunuz ?

Jessixa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
114
59
13
hanımlar bu ay ilk tüp bebegim yapılıyo ve ignelere başladık İgnelerin etkisimi bilmiyorum ama hiçbir neden yokken aşırı derecede aglama istegi ve duygusallık oluştu sizce bu normal mi ignelerden dolayı olan bi durum mu ?

Ya ayni seyler bendede var cok umutsuz oluyrm ara ara bnmde ilk deneyimim bugun 9.gundu transferin cok stresliyim cok huzurlaniyrm

Ya ayni seyler bendede var cok umutsuz oluyrm ara ara bnmde ilk deneyimim bugun 9.gundu transferin cok stresliyim cok huzurlaniyrm
İnsallah güzel haberler alırsın canım benim gönlünü ferah tutmaya calıs stres cok buyuk etken dikkat etmelisin bence bende şuan ignelerimin sonunu vurdum ve yarın kontrolum var yumurta toplama işleminde ve transferde acı agrı oldumu sende bide transferden sonra dikkat etmen gerektigini söyledimi doktorun ??

Benim s
İnsallah güzel haberler alırsın canım benim gönlünü ferah tutmaya calıs stres cok buyuk etken dikkat etmelisin bence bende şuan ignelerimin sonunu vurdum ve yarın kontrolum var yumurta toplama işleminde ve transferde acı agrı oldumu sende bide transferden sonra dikkat etmen gerektigini söyledimi doktorun ??[/QUO sonus negatif dun ogrendim cok uzgunum ama sen moralini bozma hic bisekilde. Daha bilgim yok ne icin tutmadigina dair ama tutmadi yani test faln yapcz daha genetik testi faln cok uzgunum suan daha olayin sokundayim ilk denememdi yasim 23

Kızla içinize ferah tutun kafanızı çok takmayı en güzelini düşünün 3 yıl sonunda ilk tüp bebek denemesi ile hamile kaldı çok şükür inşallah sizde güzel.haberler alırsınız. Transfer de açıkçası ben narkoz alacaklı sonra kendi isteğimle vazgeçtim muayene esnasında bazen sıkıntı yaşıyordum çünkü çok şükür gerek de kalmadı öyle çok ağrı sızı olacak bişey değil içinize ferah tutun

Kızla içinize ferah tutun kafanızı çok takmayı en güzelini düşünün 3 yıl sonunda ilk tüp bebek denemesi ile hamile kaldı çok şükür inşallah sizde güzel.haberler alırsınız. Transfer de açıkçası ben narkoz alacaklı sonra kendi isteğimle vazgeçtim muayene esnasında bazen sıkıntı yaşıyordum çünkü çok şükür gerek de kalmadı öyle çok ağrı sızı olacak bişey değil içinize ferah tutun
İlk transferdemi hamile kaldın canım sen

Pardon canım görmemişim hamileymişsin Rabbim sag saglim kucagna almayı nasip etsin darısıda bize olsun insallah yarın benimde yumurta toplama işlemi için randevum var hamilelerin duası kabul olur derler dualarnı eksik etmezsen cokl mutlu olurum ☺

Pardon canım görmemişim hamileymişsin Rabbim sag saglim kucagna almayı nasip etsin darısıda bize olsun insallah yarın benimde yumurta toplama işlemi için randevum var hamilelerin duası kabul olur derler dualarnı eksik etmezsen cokl mutlu olurum ☺
İnanın herkes için dua ediyorum inşallah kaliteli çıkar da döllenir hepsi canım

Stres yapma ağlama ilkte bende öyleydim hep ağlıyacak gibi üzgün hiç bi sorunum olmamasına ragmen tüp bebek yaptırmak beni çok üzdü bi ağrı kesici bile içmeyen antibiyotik nedir bilmeyen ben böle ilaçları kullanmak iğneler vurmak hep zoruma gitti ne Geçtiiiii elime koca bir Negatifffff sonra 8 ay sonra tekrar denedim ama bu sefer daha kararlıydıım stres üzüntü ağlamak yok yumurtalar etkileniyor herşey beyinde bitiyor çok rahattım bu sefer gezdim dolaştım komik filmler izledim gülerek iğne vuruldum vurdum bi kere hepsiiiii minicik bi bebek için olunca hepsi geçicek tüm sıkıntılar buna inandım heppp tranferden sonrada beynime hep baskı yaptım bırakmadı tuttu biliyorum dediiiim yemeğimi pişirdim sahil keyifleri yaptım güzelde beslendim Sonuççççççççç pozitiffff Rabbime binlerce şükürler olsun en önemlisi de doktorumu çok sevdim ve güvendiiiiimmmmmm

Stres yapma ağlama ilkte bende öyleydim hep ağlıyacak gibi üzgün hiç bi sorunum olmamasına ragmen tüp bebek yaptırmak beni çok üzdü bi ağrı kesici bile içmeyen antibiyotik nedir bilmeyen ben böle ilaçları kullanmak iğneler vurmak hep zoruma gitti ne Geçtiiiii elime koca bir Negatifffff sonra 8 ay sonra tekrar denedim ama bu sefer daha kararlıydıım stres üzüntü ağlamak yok yumurtalar etkileniyor herşey beyinde bitiyor çok rahattım bu sefer gezdim dolaştım komik filmler izledim gülerek iğne vuruldum vurdum bi kere hepsiiiii minicik bi bebek için olunca hepsi geçicek tüm sıkıntılar buna inandım heppp tranferden sonrada beynime hep baskı yaptım bırakmadı tuttu biliyorum dediiiim yemeğimi pişirdim sahil keyifleri yaptım güzelde beslendim Sonuççççççççç pozitiffff Rabbime binlerce şükürler olsun en önemlisi de doktorumu çok sevdim ve güvendiiiiimmmmmm
Allah razı olsun canım benim Rabbim sag saglim saglıkli sıhhatli melegine kavustursun seni insallah cok güzel teselli oldun bana Allah razı olsun Yazını okurken bile içime huzur doldu gercekten cok sagol cok teşekkür ederim :dua::KK200::KK68:

Allah razı olsun canım benim Rabbim sag saglim saglıkli sıhhatli melegine kavustursun seni insallah cok güzel teselli oldun bana Allah razı olsun Yazını okurken bile içime huzur doldu gercekten cok sagol cok teşekkür ederim :dua::KK200::KK68:
Aminnnn canım amiiiiiinnn tek isteğim
:dua:Rabbim senide biran önce gönlündekini nasip etsin inan ve öle ikaçlarıın etkisini düşünme hepimiz aynı ilaçları kullanıyoruz en mutlu olduğun şeylerle ilgilen rahatlat kendiniii hadi hayırlı haberleriniii bekliyoruz.:halay:

Aminnnn canım amiiiiiinnn tek isteğim
:dua:Rabbim senide biran önce gönlündekini nasip etsin inan ve öle ikaçlarıın etkisini düşünme hepimiz aynı ilaçları kullanıyoruz en mutlu olduğun şeylerle ilgilen rahatlat kendiniii hadi hayırlı haberleriniii bekliyoruz.:halay:
Ayy valla insallahhh cok sagol valla içimi rahatlattın :KK200::KK36:

Mrba bizde ilk defa tp bebk yaptim ve pazatesi gunu negatifi aldik :( dun adet oldum bu sabah kalktim sancilar icinde kivraniyrdum dahada oyleyim sanki dusuk yaptim gibi iki tane buyuk parca dustu bnden bi tanesi et parcasi gibiydi bn cok uzgunm cok mutsuzum ne yapacam nasil gececk bu gunler diye kendi kndime icleniyrm rabbim bnm yaşadığım seyleri kimseye yasatmasin kimsenin emegi bosa cikmasin insallah lutfen bnada yardimci olun cok huzursuz ve uzgunm hergunm aglamakla geciyr biraz daha yaklsmistim bebegme ama tutunmadi o ne yapacm bn :KK61:

Mrba bizde ilk defa tp bebk yaptim ve pazatesi gunu negatifi aldik :KK43: dun adet oldum bu sabah kalktim sancilar icinde kivraniyrdum dahada oyleyim sanki dusuk yaptim gibi iki tane buyuk parca dustu bnden bi tanesi et parcasi gibiydi bn cok uzgunm cok mutsuzum ne yapacam nasil gececk bu gunler diye kendi kndime icleniyrm rabbim bnm yaşadığım seyleri kimseye yasatmasin kimsenin emegi bosa cikmasin insallah lutfen bnada yardimci olun cok huzursuz ve uzgunm hergunm aglamakla geciyr biraz daha yaklsmistim bebegme ama tutunmadi o ne yapacm bn :KK61:

Öncelikle geçmiş olsun o pıhtı o et değil adette oluyor tüp bebekte genelde ilk denemede tutmuyor cünkü vücut ilaçlara tepki gösteriyor pes etme sakın rabbim en kısa zamanda nasip edecek buna inan

Insallah cok umutsuzum ama rabbim insallah kimseye bu durumu yastmasin bnide bu durumdan bunalimdan cikarsin cok korkuyrm bn rabbim icimizi frehltsin dua edin sizde bna

Insallah cok umutsuzum ama rabbim insallah kimseye bu durumu yastmasin bnide bu durumdan bunalimdan cikarsin cok korkuyrm bn rabbim icimizi frehltsin dua edin sizde bna

İlk tüp bebek denememde 24 yaşındaydım psikolojim bozulmultu ilaçlardan iğnelerden hep ağlıyordum yumurta toplama işlemin de ilk narkozumdu ağlayarak girdimm ağlayarak uyudum.transferde ağladım dört beş hemşire beni tutup teselli verdiler cok istediğim halde korkudan bırakın istemiyorum bebek falan dedim.sonra sakinleştikten sonra islem oldu Bitti iii 3 emriyo transfer edildi hamilelik vaad edilen gözümde artık tutmuştu .ama ne varki sorunlar bitmediii hep stresli korkulu bir 12 gün nn ve sonra sonuç negatifiiii.Bendeki hem korku hem neden ben hissidiydi çünkü çevremdeki herkesin kolay cocugu oluyordu. Rabbim affetsin dünyam kararmıştı negatifi görünce o kadar caba boşmuydu. herkesten uzaklaştım tek dostum arkadaşım eşim ve annemdiiii. ARADAN 8 -9 ay geçti bombaa gibi hazırlandım tatiller keyifler vs bu sefer stres aglamak hiiiiiiç yok ben artık hazırdım Doktoruma çok güvendiiiiimmmmmm tekrar başladık tedaviye bu sefer alışmıştım herşeyyy güzel geçtiii stresten yapmıyor gülüyor eyleniyordum .fazla uzatmayacağım kısacası TEK EMBRİYO ile gebe kaldım Rabbime şükürler olsun inşallah sorunsuz bi gebeki yaşarım...Ama dualarım hepimizeeeee sende pes etme rabbim Ol diyor oluyor.sen sadece üzülme dua et

İlk tüp bebek denememde 24 yaşındaydım psikolojim bozulmultu ilaçlardan iğnelerden hep ağlıyordum yumurta toplama işlemin de ilk narkozumdu ağlayarak girdimm ağlayarak uyudum.transferde ağladım dört beş hemşire beni tutup teselli verdiler cok istediğim halde korkudan bırakın istemiyorum bebek falan dedim.sonra sakinleştikten sonra islem oldu Bitti iii 3 emriyo transfer edildi hamilelik vaad edilen gözümde artık tutmuştu .ama ne varki sorunlar bitmediii hep stresli korkulu bir 12 gün nn ve sonra sonuç negatifiiii.Bendeki hem korku hem neden ben hissidiydi çünkü çevremdeki herkesin kolay cocugu oluyordu. Rabbim affetsin dünyam kararmıştı negatifi görünce o kadar caba boşmuydu. herkesten uzaklaştım tek dostum arkadaşım eşim ve annemdiiii. ARADAN 8 -9 ay geçti bombaa gibi hazırlandım tatiller keyifler vs bu sefer stres aglamak hiiiiiiç yok ben artık hazırdım Doktoruma çok güvendiiiiimmmmmm tekrar başladık tedaviye bu sefer alışmıştım herşeyyy güzel geçtiii stresten yapmıyor gülüyor eyleniyordum .fazla uzatmayacağım kısacası TEK EMBRİYO ile gebe kaldım Rabbime şükürler olsun inşallah sorunsuz bi gebeki yaşarım...Ama dualarım hepimizeeeee sende pes etme rabbim Ol diyor oluyor.sen sadece üzülme dua et
Insallah rabbim saglikla kucaginza almayi nasip etsin ben hic umutsuz değildim taki kan testine 4 gun kala cok umutszlandm icimi biraz da olsa ferahlttin ama suan cok korkuyrm hastaneye gtmekten olmaz diyrm tekrar bosa yasiyacm ayni seyleri diyrm bugun düşük gibi bisey yasadim resmen pskoljikmen cöktum olmaz artk bi daha yasamk istemiyrm ayni seyleri ne yapsam unutsam diyrm unutsam bile tekrar hastaneye gitsem bugunlerim aklma geleck.:KK61: Senin donuk embriyo muydu tutan tutmayanlar ne icin tutmadi sizden gen testi faln istediler mi bni bilgilndrsen cok cok mutlu olurum

Cvp bekliyrm sizden lutfen:KK43:
Canım. Benim bendende yeni yumurta aldılar bi kacgune transfer için cagrıcaklar bende daha önce 3 kez aşılama yaptırıp olumsuz cevap almıştım bu ilk tüp bebegim pskolejik acıdan bende cok etkilenmiştim ama herzaman rabbime sıgındım çünkü hiçbir zaman Allahdan ümit kesilmez herzaman iyi güzel düşün aklına kötü şeyler getirme buda bu dünyada bizim imtihanımız demekki sabrın sonu selamet sende Rabbime. Sıgınarak tedavine devam et bence belkide Allah sabrını deniyo herseye ragmen tedavine ara verme derim ben

Back
X