Tüp bebek yaptıranlar yaptırıyo olanlar nolur yardımcı olur musunuz ?

Ilk tup bebek tedavisiyle hamile kalmis ve suan 33.haftasinda olan biri olarak soyluyorumki bunlarin hepsi gayet normal aglamalarin sinir krizlerin ani duygu bosalmalarin cuniu dunya dolusu hormonlu ilac aliyorsun canim ama uzme cok kendini cunku ne kadar stressiz olursan bu sireci daha rahat atlatirsin

Ilk tup bebek tedavisiyle hamile kalmis ve suan 33.haftasinda olan biri olarak soyluyorumki bunlarin hepsi gayet normal aglamalarin sinir krizlerin ani duygu bosalmalarin cuniu dunya dolusu hormonlu ilac aliyorsun canim ama uzme cok kendini cunku ne kadar stressiz olursan bu sireci daha rahat atlatirsin
Cok sagol canım benım cok sükür igneler bitti yumurtalar alındı şimdi transfer için bekliyoruz insallah bizde güzel haberler alırız darısı bana olsun sende sag saglim bebegini kucagna alırsın inşallah hamilelerin duası kabul olur derler dualarında banada yer verırsen cok ama cok mutlu olurum :):KK68:

Cok sagol canım benım cok sükür igneler bitti yumurtalar alındı şimdi transfer için bekliyoruz insallah bizde güzel haberler alırız darısı bana olsun sende sag saglim bebegini kucagna alırsın inşallah hamilelerin duası kabul olur derler dualarında banada yer verırsen cok ama cok mutlu olurum :):KK68:
Elbetteki canim benim allah isteyen butun kadinlarin kucaklarini doldursun insallah en kisa zamanda en guzel haberleri verirsin burda

Canım. Benim bendende yeni yumurta aldılar bi kacgune transfer için cagrıcaklar bende daha önce 3 kez aşılama yaptırıp olumsuz cevap almıştım bu ilk tüp bebegim pskolejik acıdan bende cok etkilenmiştim ama herzaman rabbime sıgındım çünkü hiçbir zaman Allahdan ümit kesilmez herzaman iyi güzel düşün aklına kötü şeyler getirme buda bu dünyada bizim imtihanımız demekki sabrın sonu selamet sende Rabbime. Sıgınarak tedavine devam et bence belkide Allah sabrını deniyo herseye ragmen tedavine ara verme derim ben
Insallah rabbim gonlunuze gore verir emeklerinz bosa gitmez bnde insallah duzelirim zmnla 3 ay faln bkliyecem insallah duzelip rabbimin izniyle terkrar gidecem ama 2 tane tek embriyomz var ve korkuyrm cozunme esnasindan ama insallah bu kotu dusuncelerim gider ve umutla bklerim rabbim kimsenin kucagini evlatsz birakmasin tum istynlere versin INSALLAH :emir_bebek:

Merhaba arkadaslar.Allah hayırlısıyla tum isteyenlere mis kokulu evlatlar nasip etsin.Emekleriniz boşa gitmesin inşallah.Tüp bebek tedavisi sonucu hamile kalarak çok şükür oğlumu kucağıma aldim.Ilk denememdi.Daha önce iki kez aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif oldu. Zorlu bir süreçti, psikolojik olarak yiprandik ama anne olunca değer dedim.Simdi 6 aylık oldu yavrum.Bol bol dua edin.Insallah guzel sonuclarinizi duymak nasip olur.

Insallah rabbim saglikla kucaginza almayi nasip etsin ben hic umutsuz değildim taki kan testine 4 gun kala cok umutszlandm icimi biraz da olsa ferahlttin ama suan cok korkuyrm hastaneye gtmekten olmaz diyrm tekrar bosa yasiyacm ayni seyleri diyrm bugun düşük gibi bisey yasadim resmen pskoljikmen cöktum olmaz artk bi daha yasamk istemiyrm ayni seyleri ne yapsam unutsam diyrm unutsam bile tekrar hastaneye gitsem bugunlerim aklma geleck.:KK61: Senin donuk embriyo muydu tutan tutmayanlar ne icin tutmadi sizden gen testi faln istediler mi bni bilgilndrsen cok cok mutlu olurum
Canm kendini hazır hissettikten sonra tekrar dene pes etmek yok ama tabi doktorun ve hastanene gerçekten güveniyorsan bu çok önemli.benim ilki taze embriyo stresten ve ilaçlara vucudum tepki gösterdi 2.denememde 1 ay dinlendm tek ve dondurulmuş emriyo ile denedik.

Insallah rabbim saglikla kucaginza almayi nasip etsin ben hic umutsuz değildim taki kan testine 4 gun kala cok umutszlandm icimi biraz da olsa ferahlttin ama suan cok korkuyrm hastaneye gtmekten olmaz diyrm tekrar bosa yasiyacm ayni seyleri diyrm bugun düşük gibi bisey yasadim resmen pskoljikmen cöktum olmaz artk bi daha yasamk istemiyrm ayni seyleri ne yapsam unutsam diyrm unutsam bile tekrar hastaneye gitsem bugunlerim aklma geleck.:KK61: Senin donuk embriyo muydu tutan tutmayanlar ne icin tutmadi sizden gen testi faln istediler mi bni bilgilndrsen cok cok mutlu olurum
Amiiin amiiin
Amiiinnn amiiinn:dua:bu yolda umut hep varrrr! Gen testi yok hayır istemediler.

Back
X