Arkadaşlar aşılama yaptırmıştım daha önce yazmıştım burdan tutmamıştı. Tüp bebeğe karar verdik. Aranızda yaptırmış olanlar var mı varsa süreçlerini paylaşarak birbirimize yardımcı olsak ne güzel olmaz mı
Benimde aşılamam tutmadı bizim sıkıntımız benim yumurta rezervinin düşük olması bende bakalım yarın randevum var gidicem ulturoson muayanesi yapacakmış ona göre yumurtlama iğnesi vericek kim bilir nektar tutacak bebeişim olsunda gerisi hiç önemli değil siz nerde yaptırcaksınız hangi şehir hastane
Benimde aşılamam tutmadı bizim sıkıntımız benim yumurta rezervinin düşük olması bende bakalım yarın randevum var gidicem ulturoson muayanesi yapacakmış ona göre yumurtlama iğnesi vericek kim bilir nektar tutacak bebeişim olsunda gerisi hiç önemli değil siz nerde yaptırcaksınız hangi şehir hastane
Erzurumda özelde yaptırcaz. Fiyat aldık bakalım artık gerisi Rabbime kalmış olsun da hayırlısıyla 4 yıldır bekliyoruz Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle olsun inşallah ne diyelim hakkımızda en hayırlısı olsun insallah
Eğer rapor çıkarırsak 5 bin hastaneye 1.500 de ilaçlara verilecekmiş. Rapor olmazsa 7 bin hastaneye 2 binde ilaçlara veriliyormuş. Sen nerde yaptırcaksin canım fiyat aldın mı ne kadar dediler seninkine