Tüp bebek yaptıranlar

Sevimli melekkk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
99
32
88
32
Merhaba ben 3.tüp bebek transferimi oldumm şuan 7. Günüm ara ara kasık ağrılarım oluyor bir sıcak basıyor bir üşüyorumm devamlı uyuyorumm sürekli acıkıyorumm umarım pozitif sonuçlanırr ikinci denenem malesef düşük oldu buda olmazsa sil baştan deniycemm sadece birilerine anlatmak istediM o yüzden yazmak istedim

Allah'ım kucağınızi boş bırakmasın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bebişiniz size tutunur umarım

Belirtilerin güzele işaret ediyor. İnşallah iki güne hayırlı haberi alırsın. Memeye dokununca Ağrıda varsa tamamdır

7 gün once transfer oldu ve sonuç bu ilaç olrak şimdiye kadar sadece progestoron ve pluton depot iğne kullandim estrofem falan kullanmadim. Bu kadar cabuk sonuç verebilir mi

Eklentiler

• IMG_20210208_123421_664.webp
    7 KB · Görüntüleme: 44
Valla negatifse negatif demişti doktorum bana hayırlı olsun 12. Tekrarla bence bnde yapmakla yapmamak arası kaldım belirtiniz var mıydı

Hic bir belirtim yoktu. Aşılama yaptırdığımda inanılmaz ağrım vardı
Hayırlı olsun ben 2 kere denedim aşılama olmadı ben direk tüp bebeğe gittim 3 transfer gerçekleşti 2. Oldu ama 1 hafta sonnda düştü şimdi 3.yü bekliyorum bakalım 11i test günüm inşallah bnde görürüm çift çizgiyi

Tekli koyuyolar o zman sizin gittiğiniz yerde bende sabah dayanamayıp test yaptım tek çizgiyi gördüm bir bırakmadı peşimi inşalalh sizin tutar 12. Kan testi veririm yapcek bişey yok hayırlısı

Kızlar erkenden test yapmayın ama negatif çıkar diye değil lekelenmeler başlayınca psikolojik yıkım oluyor. Ben pazartesi test yapmıştım pozitifti dün gece pembe kanamam oldu.bazen hamile kalamamak daha iyi diyorum bundan once 3 düşük var. Çok üzgünüm çok yoruldum..

Düşük mü yapıyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…