- 24 Ekim 2014
- 99
- 32
- 88
- 32
- Konu Sahibi Sevimli melekkk
-
Allah'ım kucağınızi boş bırakmasınMerhaba ben 3.tüp bebek transferimi oldumm şuan 7. Günüm ara ara kasık ağrılarım oluyor bir sıcak basıyor bir üşüyorumm devamlı uyuyorumm sürekli acıkıyorumm umarım pozitif sonuçlanırr ikinci denenem malesef düşük oldu buda olmazsa sil baştan deniycemm sadece birilerine anlatmak istediM o yüzden yazmak istedim
Belirtilerin güzele işaret ediyor. İnşallah iki güne hayırlı haberi alırsın. Memeye dokununca Ağrıda varsa tamamdırMerhaba ben 3.tüp bebek transferimi oldumm şuan 7. Günüm ara ara kasık ağrılarım oluyor bir sıcak basıyor bir üşüyorumm devamlı uyuyorumm sürekli acıkıyorumm umarım pozitif sonuçlanırr ikinci denenem malesef düşük oldu buda olmazsa sil baştan deniycemm sadece birilerine anlatmak istediM o yüzden yazmak istedim
Sağol canımm inşallah isteyen herkese nasip etsinAllah'ım kucağınızi boş bırakmasınAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah bebişiniz size tutunur umarım
Göğüslerde hiç bişey yok acıma sızlama filan inşallah tutunmuşlardr rabbim herkesin yüzünü güldürsnBelirtilerin güzele işaret ediyor. İnşallah iki güne hayırlı haberi alırsın. Memeye dokununca Ağrıda varsa tamamdır
Hayırlı olsun :)7 gün once transfer oldu ve sonuç bu ilaç olrak şimdiye kadar sadece progestoron ve pluton depot iğne kullandim estrofem falan kullanmadim. Bu kadar cabuk sonuç verebilir mi
Hayırlı olsun ben 2 kere denedim aşılama olmadı ben direk tüp bebeğe gittim 3 transfer gerçekleşti 2. Oldu ama 1 hafta sonnda düştü şimdi 3.yü bekliyorum bakalım 11i test günüm inşallah bnde görürüm çift çizgiyiHic bir belirtim yoktu. Aşılama yaptırdığımda inanılmaz ağrım vardı
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHic bir belirtim yoktu. Aşılama yaptırdığımda inanılmaz ağrım vardı
Merhaba ben 3.tüp bebek transferimi oldumm şuan 7. Günüm ara ara kasık ağrılarım oluyor bir sıcak basıyor bir üşüyorumm devamlı uyuyorumm sürekli acıkıyorumm umarım pozitif sonuçlanırr ikinci denenem malesef düşük oldu buda olmazsa sil baştan deniycemm sadece birilerine anlatmak istediM o yüzden yazmak istedim
İnşallah canımm yaa kaç embriyon var benm 6 ydı 2 li koydular bu son ikizimdi bitti sonra sil baştanBenim de 5.günüm.İlk transferim. Aynı belirtiler bende de var. İnşallah hamileyizdir.
4 tane kaldı. 5.güne.Biri kondu 3 ü dondurulduİnşallah canımm yaa kaç embriyon var benm 6 ydı 2 li koydular bu son ikizimdi bitti sonra sil baştan
Baktırın inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınızaİlk iki deneme tek koyuyorlar. Sonrası ikiymiş. Ben de direk 12.gün.kandan baktıracağım.
Düşük mü yapıyosun canımKızlar erkenden test yapmayın ama negatif çıkar diye değil lekelenmeler başlayınca psikolojik yıkım oluyor. Ben pazartesi test yapmıştım pozitifti dün gece pembe kanamam oldu.bazen hamile kalamamak daha iyi diyorum bundan once 3 düşük var. Çok üzgünüm çok yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?