Tüp bebek yaptiranlar

38meltem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
12
2
86
Selam ben ayin 21.9.16 tüp bebek yaptirdin allah izin verirse ilk cocukgum alcak Dr. Iki hafta sonra test yapa bilirsin dedi ama adet günün yaklasdi ve agri filan oluyo bunlar normali bilen varmi

Selam ben ayin 21.9.16 tüp bebek yaptirdin allah izin verirse ilk cocukgum alcak Dr. Iki hafta sonra test yapa bilirsin dedi ama adet günün yaklasdi ve agri filan oluyo bunlar normali bilen varmi
Bende yeni yaptırıcam sizden bileyler öğrenirim diye baktım kimse yazmamış ama. Rabbim gönlünüzdekini versşn inş.hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatla doldursun amin...

Bende yeni yaptırıcam sizden bileyler öğrenirim diye baktım kimse yazmamış ama. Rabbim gönlünüzdekini versşn inş.hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatla doldursun amin...
Kaç yıllık evlisiniz inş sonuç olumlu olur burdan paylaşın lütfen takip edicem.

Ağrı olması normal. Ben hala ara ara adet sancısı çekiyorum. Bebecik yerleşirken ağrı olur. Tüp bebek içindir bir bölüm var orada daha fazla bilgi alabilirsin.

Ayrı tüp bebek bölümü var oradan bilgi alabilirsiniz.

MERHABA

SİZ HANGİ HASTANEDE YAPTIRDINIZ ? SÜREÇ NASIL İLERLİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…