Bugün doktorumuz bize de tüp bebek dedi ben de korkuyorum inşallah bu süreci atlatan arkadaşlar bize yardımcı olur hastane ve doktor tavsiyesinde bulunurlarMerhaba hanımlar 3 olumsuz ve yorucu gecen aşılamadan sonra bu ay ilk tüp bebeğimi yaptırcam ama açıkcası hem heyecanlı hemde biraz korku var buda olmazsa diye sizler bu süreci nasıl geçirdiniz ? deneyimliler ve yeni yaptırıcak olanlar ...☺
İnşallah bu tedavide hayırlı sonuclar alırsın canım benim ben igneleri vurmaya başlayalı 3 gün oldu hormanlardan dolayı baya bi sarsıldım aşırı duygusallık olustu bende herkezde aynı oluyomu bilmiyorum ama sabrın sonu selamet inşallah ☺Bugün doktorumuz bize de tüp bebek dedi ben de korkuyorum inşallah bu süreci atlatan arkadaşlar bize yardımcı olur hastane ve doktor tavsiyesinde bulunurlar
Amin canım benim Rabbim sag saglim bebeklerimize kavuştursun inşallah ☺slm kızlar bende 2 kez tüp bebek yaptırdım ve allah kısmet ederse hazıran ayında 3. kez tüp bebek yaptıracağım. Rabbim hepimize önce sağılık sonra da sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ön görüşme için randevu aldım 10 gün sonra görüşme yapacağız kendimi rahatlatmaya çalışıyorum her yere yazıp drdum bugün burdan çıkamadım :)İnşallah bu tedavide hayırlı sonuclar alırsın canım benim ben igneleri vurmaya başlayalı 3 gün oldu hormanlardan dolayı baya bi sarsıldım aşırı duygusallık olustu bende herkezde aynı oluyomu bilmiyorum ama sabrın sonu selamet inşallah ☺
Amin inşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tedavinde hayırlı olsun başlamışsın ne güzelİnşallah bu tedavide hayırlı sonuclar alırsın canım benim ben igneleri vurmaya başlayalı 3 gün oldu hormanlardan dolayı baya bi sarsıldım aşırı duygusallık olustu bende herkezde aynı oluyomu bilmiyorum ama sabrın sonu selamet inşallah ☺
Diger arkadasada söyledim sanada söylüyüm canım benim :) Ben 3 kez aşılama yaptırdım üçündede sonuc negatifti pskolejim baya sarsılmıstı benim umudumu yitirmek üzereydim doktor tüp bebek yapalım dedı ve umutsuz bi şekilde bunda şansım ne peki dedim üzüldügmğ anlamış olmalıki gülümseyerek bunda daha yüksek dedi ve tekrar umutlandırdı beni insallah hayırlı sonuclar alırız hepimiz ☺Ön görüşme için randevu aldım 10 gün sonra görüşme yapacağız kendimi rahatlatmaya çalışıyorum her yere yazıp drdum bugün burdan çıkamadım :)
İnşallah canım ben bir kere aşılama yaptırdım hareketli sperm yok o yüzden artık aşılamada olmuyor bizim şimdi korkumu yenip stresimi atmam lazım kendimi hazırlayıp tedaviye başlamalıyımDiger arkadasada söyledim sanada söylüyüm canım benim :) Ben 3 kez aşılama yaptırdım üçündede sonuc negatifti pskolejim baya sarsılmıstı benim umudumu yitirmek üzereydim doktor tüp bebek yapalım dedı ve umutsuz bi şekilde bunda şansım ne peki dedim üzüldügmğ anlamış olmalıki gülümseyerek bunda daha yüksek dedi ve tekrar umutlandırdı beni insallah hayırlı sonuclar alırız hepimiz ☺
Stres en büyük etken canım bencede olumlu düşünmeye calıs bu tedavide gercekten stres cok önemli etki ediyoİnşallah canım ben bir kere aşılama yaptırdım hareketli sperm yok o yüzden artık aşılamada olmuyor bizim şimdi korkumu yenip stresimi atmam lazım kendimi hazırlayıp tedaviye başlamalıyım
Korkulacak bişey yok dimi rahat olayım :) rahim filmi çekilmiştim 2014 te yeniden ister mi acaba o da ayrı bi stres valla :)Stres en büyük etken canım bencede olumlu düşünmeye calıs bu tedavide gercekten stres cok önemli etki ediyo
Gercekten korkulacak bişey yok canım benim rahat ol igneden cok korkan ben şuan alıştım ve rahat rahat yaptırıyorum igneleri bile meleklerimiz için herseye deger :)Korkulacak bişey yok dimi rahat olayım :) rahim filmi çekilmiştim 2014 te yeniden ister mi acaba o da ayrı bi stres valla :)
Aynı durumdayım iğne görünce tansiyonum düşer bir kanı zor aldırırım :) napalım katlanacağız artık :)Gercekten korkulacak bişey yok canım benim rahat ol igneden cok korkan ben şuan alıştım ve rahat rahat yaptırıyorum igneleri bile meleklerimiz için herseye deger :)
Hayatım ister istemez kendini motive etmelisin başka çare yok kendini yine sen tedavi edeceksinİnşallah canım ben bir kere aşılama yaptırdım hareketli sperm yok o yüzden artık aşılamada olmuyor bizim şimdi korkumu yenip stresimi atmam lazım kendimi hazırlayıp tedaviye başlamalıyım
Canım benim eşim yapıyodu igneleri hergün belli saatlerde igne vurulman gerekıyo o yuzdenben de önümüzdeki ay başlayacağım nasipse, dua ediyorum bu ay hamile kalayım hayırlısıyla diye... iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz kızlar yoksa doktor mu yapıyor bir de kaç gün iğne var?
Bende yeni görüştüm daha testler verdi doktorum onların sonucunu alıp gidicez ama anlattı herşeyi zaten iğne yapmayı öğretiyorlarmış kendimiz yapıyormuşuzben de önümüzdeki ay başlayacağım nasipse, dua ediyorum bu ay hamile kalayım hayırlısıyla diye... iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz kızlar yoksa doktor mu yapıyor bir de kaç gün iğne var?
Valla ben igneden cok korktugum için kendım yapamadıgımdan eşime yaptırıyodum 1 haftadan fazla günde 2 defa vuruluyodumben de önümüzdeki ay başlayacağım nasipse, dua ediyorum bu ay hamile kalayım hayırlısıyla diye... iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz kızlar yoksa doktor mu yapıyor bir de kaç gün iğne var?
Herkesin durumuna göre farklı oluyor demekki başka arkadaşta 10 gün demiştiondan sonra başka iğne yok mu? sadece bir hafta mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?