TÜP BEBEK YAPTIRIP GELİŞİM GERİLİĞİ YAŞAYANLAR

evanescence10

Bil-Def-Gök :)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
423
392
103
Kızlar derdime bi çare :((
SAT 6 mayıs, 25 mayısta ise transfer oldum. pozitifi gördük çok şükür. ama sorun şudur ki ilk muayeneye gittiğimizde doktor bebek küçük dedi,sonra gittik yine küçük dedi. kalbini ise SATA göre 8. haftada duyduk. 8. haftada bebek 6 haftalık görünüyordu,geçen gün gittik yani 9+4 teyken de bebek 6 haftalık görünüyordu ve kalbi çok yavaş atıyordu.
böyle bir durum yaşayan duyan eden var mı ?

Kızlar derdime bi çare :KK43:(
SAT 6 mayıs, 25 mayısta ise transfer oldum. pozitifi gördük çok şükür. ama sorun şudur ki ilk muayeneye gittiğimizde doktor bebek küçük dedi,sonra gittik yine küçük dedi. kalbini ise SATA göre 8. haftada duyduk. 8. haftada bebek 6 haftalık görünüyordu,geçen gün gittik yani 9+4 teyken de bebek 6 haftalık görünüyordu ve kalbi çok yavaş atıyordu.
Ümidini kırmak istemem ama bu tür şeyler genelde gebelik kaybıyla sonuçlanıyor coraspin ve kan sulandırıcı diye tabir edilen hibor tarzı bir şey başladılar mı?ya sağlıksız gebelik yada bebeğe giden kan akışının yetersizliği nedeniyle oluyor doktorun bilgi vermedi mi? Üzüldüm umarım o kalp durmaz aksine sağlıkla atmaya devam eder

Ümidini kırmak istemem ama bu tür şeyler genelde gebelik kaybıyla sonuçlanıyor coraspin ve kan sulandırıcı diye tabir edilen hibor tarzı bir şey başladılar mı?ya sağlıksız gebelik yada bebeğe giden kan akışının yetersizliği nedeniyle oluyor doktorun bilgi vermedi mi? Üzüldüm umarım o kalp durmaz aksine sağlıkla atmaya devam eder
transferden beri coraspin hibor estrofem progestan ampül crione jel prednol ve folik asit kullanıyordum. kanamam olunca coraspini kestim. geçenlerde de estrofemi bıraktırdı doktor. şuan hibor,progestan,prednol ve folik asit kullanıorum.6 defa falan da proluton depot kullandım. doktor böle bişeyi ilk defa gördüğünü söylüyor. o yüzden pek yorum yapamadı malesef.
insanın olumlu hikayeler duymaya ihtiyacı oluyor ama çok umutlanmak da istemiyor. ne diyelim.. çok teşekkür ederim atıcaksa da inşallah sağlıkla devam etsin dediğiniz gibi.

salı günü randevum. hayırlısı artık keşke yapabileceğim bir şey olsa
Stresinizi çok iyi anlıyorum ümidinizi kırmayın herşey Allahtan elden bişey gelmiyor biz tüp bebekle uğraştığımız için bin katı fazla stres yaşıyoruz normal gebe kalanlara göre inşâAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Stresinizi çok iyi anlıyorum ümidinizi kırmayın herşey Allahtan elden bişey gelmiyor biz tüp bebekle uğraştığımız için bin katı fazla stres yaşıyoruz normal gebe kalanlara göre inşâAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız
evet olduğumuz tedaviler vurulduğumuz iğneler çektiğimiz stres.. ama Allah ne zaman isterse o zaman veriyor. hayırlısı artık kabullendim galiba ne gelirse Allahtan. çok teşekkür ederim msjların için :dua:

Kızlar derdime bi çare :KK43:(
Canim kan sulandirici igne kullan kullanmiyorsan.. muhtemelen kan akisi az . Doktorlar kalbi yavaslayinca bu secenegine dusunuyorlar.
Kullanmiyorsan doktoruna danis.

Zaten hibor kullaniyormussun pardon.
Prednolu kanaman olmayinca kesmiyomu doktorun. Ben 2. Tedavimde transfer gunu ve kanama olursa almistim.
Baska gerek yok denilmisti.
Toparlanir inşallah.
Muz ve yumurta ye bol bol bebegi gelistiriyor diye duymustum

Arkadaşlar dün malesef kürtaj oldum bebeğin kalbi atmıyordu ve 10. Hafta olmasına ragmen hala 6. Haftada kalmıştı bebek. Hayırlısı böyleymiş... sorulara cvp veren arkadaşlar çok teşekkür ederim.

Back
X