- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
- 103
- Konu Sahibi evanescence10
-
ama cok aşırı yavaş atıyor dk da 60 falan. hayır yapılmadı pgt.Canım bak çok şükür ki kalbi atıyor korkma pgt yapılmış mıydı
Bir dahaki kontrolünüz ne zaman arayı çok açmayın inşâAllah bi sorun yokturama cok aşırı yavaş atıyor dk da 60 falan. hayır yapılmadı pgt.
Ümidini kırmak istemem ama bu tür şeyler genelde gebelik kaybıyla sonuçlanıyor coraspin ve kan sulandırıcı diye tabir edilen hibor tarzı bir şey başladılar mı?ya sağlıksız gebelik yada bebeğe giden kan akışının yetersizliği nedeniyle oluyor doktorun bilgi vermedi mi? Üzüldüm umarım o kalp durmaz aksine sağlıkla atmaya devam ederKızlar derdime bi çare(
SAT 6 mayıs, 25 mayısta ise transfer oldum. pozitifi gördük çok şükür. ama sorun şudur ki ilk muayeneye gittiğimizde doktor bebek küçük dedi,sonra gittik yine küçük dedi. kalbini ise SATA göre 8. haftada duyduk. 8. haftada bebek 6 haftalık görünüyordu,geçen gün gittik yani 9+4 teyken de bebek 6 haftalık görünüyordu ve kalbi çok yavaş atıyordu.
böyle bir durum yaşayan duyan eden var mı ?
salı günü randevum. hayırlısı artık keşke yapabileceğim bir şey olsaBir dahaki kontrolünüz ne zaman arayı çok açmayın inşâAllah bi sorun yoktur
anladım cok üzüldüm sizin adınıza. Nasip kısmet sağlıksız olduğu için terk edicek-terk etti. Allah hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamandaBöyle bir durum yaşadım. İkizlerin biri 6.haftada diğeri 11.hftasında beni terketti
transferden beri coraspin hibor estrofem progestan ampül crione jel prednol ve folik asit kullanıyordum. kanamam olunca coraspini kestim. geçenlerde de estrofemi bıraktırdı doktor. şuan hibor,progestan,prednol ve folik asit kullanıorum.6 defa falan da proluton depot kullandım. doktor böle bişeyi ilk defa gördüğünü söylüyor. o yüzden pek yorum yapamadı malesef.Ümidini kırmak istemem ama bu tür şeyler genelde gebelik kaybıyla sonuçlanıyor coraspin ve kan sulandırıcı diye tabir edilen hibor tarzı bir şey başladılar mı?ya sağlıksız gebelik yada bebeğe giden kan akışının yetersizliği nedeniyle oluyor doktorun bilgi vermedi mi? Üzüldüm umarım o kalp durmaz aksine sağlıkla atmaya devam eder
Stresinizi çok iyi anlıyorum ümidinizi kırmayın herşey Allahtan elden bişey gelmiyor biz tüp bebekle uğraştığımız için bin katı fazla stres yaşıyoruz normal gebe kalanlara göre inşâAllah sağlıkla kucağınıza alırsınızsalı günü randevum. hayırlısı artık keşke yapabileceğim bir şey olsa
evet olduğumuz tedaviler vurulduğumuz iğneler çektiğimiz stres.. ama Allah ne zaman isterse o zaman veriyor. hayırlısı artık kabullendim galiba ne gelirse Allahtan. çok teşekkür ederim msjların içinStresinizi çok iyi anlıyorum ümidinizi kırmayın herşey Allahtan elden bişey gelmiyor biz tüp bebekle uğraştığımız için bin katı fazla stres yaşıyoruz normal gebe kalanlara göre inşâAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Canim kan sulandirici igne kullan kullanmiyorsan.. muhtemelen kan akisi az . Doktorlar kalbi yavaslayinca bu secenegine dusunuyorlar.Kızlar derdime bi çare(
SAT 6 mayıs, 25 mayısta ise transfer oldum. pozitifi gördük çok şükür. ama sorun şudur ki ilk muayeneye gittiğimizde doktor bebek küçük dedi,sonra gittik yine küçük dedi. kalbini ise SATA göre 8. haftada duyduk. 8. haftada bebek 6 haftalık görünüyordu,geçen gün gittik yani 9+4 teyken de bebek 6 haftalık görünüyordu ve kalbi çok yavaş atıyordu.
böyle bir durum yaşayan duyan eden var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?