tüp bebek yaptırıpta düşük yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ankara101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ankara101

Ziyaretçi
ben iki defa aynı şekilde erken düşük yaşadım.çok kötü çünkü o kadar zahmet ve ümit seviniyosunuz tuttu diye ama bir hafta on gün sonra düşüyor acaba bu olaylardan sonra doğum yapanlar var mı?

ben iki defa aynı şekilde erken düşük yaşadım.çok kötü çünkü o kadar zahmet ve ümit seviniyosunuz tuttu diye ama bir hafta on gün sonra düşüyor acaba bu olaylardan sonra doğum yapanlar var mı?

Bende yaşadım aynısını geçen ay , sevindim hemen arkasından yıkıldım. Ama düşükten sonra doğum yapan var tabiki biçok kişi. Bizimkiler erken düşük , yani bunu biçok kadın yaşar ama hisstmezmiş. Geciken adet biraz yoğun geldi diye yorumlayıp geçiyolar. Onlar doğum yapabiliyosa bizde yaparız bigün dimi :)) geç olan düşük ve onun tekrarlanması problem. Sendede erken olmuş demekki sadece kalitesiz embriyoyu atıyo vücudumuz. Bulcaz bigün bizde kaliteliyi arkadaşım inşallah :))

canım bende yaşadım aynı olayı ilk denememizdi tüp bebek yöntemini birinci hafta hamile olduğumuzu öğrendik sonra değer düştü tek cocukla devam etcez dedik üzülmedim ama bi sonraki teste deger iyice düştü ve düşükle sonlancak dedi benimde doktorum herkezde ola biliyo normal şartlardada gebe kalanlarda oluyo ama anlayamıyolar dedi .. bencede üzülmeyelim ve ikincide cok dua edelim ve hayırlısını isteyelim ...iyi geceler

ınsanın gerçekten hevesi kursağında kalıyor.Bizimde 2si tutmuştu.Herşey normal gibiydi doktor sadece biraz aşağı tutunmuşlar dedi.Ama öğrendikten sonra lekeler gelmeye başladı.Korkma dediler.Ve kalp atışlarını duymaya gittiğimizde duyamadık maalesef:( gelişimleride durmuştu.o an neler hissettiğimizi neler yaşadığımızı bir biz biliriz bir Allah.Çok zor gerçkten.Doktor almak zorundayız desede aldırmak istemiyorsun.Sonradan düşündükki bizimde imtihamımız bu.Rabbimizin bir bilidği vardır mutlaka.Sabırlı olmamız gerekiyor.ınşallah bizde bir gün o duyguyu tadıcaz arkadaşlar.Oyüzden nedenini çok düşünüp üzmeyelim kendimizi.Bizimde araştırıldı genetik test falanda yapıldı ama birşey çıkmadı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ne kadar zor olsa da lutfen dedigimi dikkate alin ve basta yasanan dusuklere cok kahretmeyin kendinizi. onun kalp atisini duyup hatta 11.haftada bir bebek seklini almis sekilde icinizde takla attigini gordukten sonra kaybetmek cok aci kizlar. keske en bastan kaybetsek sadece, hic sekiz hafta sonrasi kayip olmasa:(( sonucta beni bebegimde sizin bebeginizde sagliksizdi diye gelismedi birakti bizleri, en iyisi cok alismadan ayrilmak:(( inanin bende kendimi ya dorduncu besinci ayda kaybetseydim diye avuttum. halime sukur demeye calistim.
zor ama saglikli bebeklere kavusmak icin bu da bizim imtihanimiz, hepinizin en guzel mujdelerini en yakinda duymak dilegiyle.

şuanda kızlar ankara da bir prof a gittim ve bana erken düşüklerin nedenini araştırmak için laparoskopi yaptı 1.derecede endo çıktı ve yapışıklık olduğunu ama tedavi ettiğini söyledi.4 ay normal yolla olsun diye süre verdi sonra olmazsa gelin aşılama yapalım dedi ama ben daha önce 3 tüp bebek denemesi yaptım aşılamaya gitsem mi faydası olur mu bilmiyorum çünkü kamuda çalışıyorum izin alması da tam bir problem acaba yazın direk tüp bebek mi yaptırsam bana fikir verir misiniz:

benımde ılk bebegımın kalbı durmustu 8 .haftada
ikinci denemede ikiz tuttu birini kaybettik gelişmemiş kalbi durmustu şuan yavrumla yola devam edıyoruz ınsallah onu saglıkla alırım kucagıma

kızlar bende 2 tüp bebeğimide düşükle kaybettim biri 6. diğeri8. haftada şimdi 3. tedaviye başladık bu ay trafsferim olucak ama benim içim hiç rahat değil yine aynı şeyleri yaşamaktan çok kokruyorum inşallah bebişlerimiz bizi bırakmaz

bende ayni duydugu ve aciyi yasayanlardanim allah hepimize sabir versin birdaki tutarmi tutmazmi diye cok korkar oldum

bende aynisini dün yasadim melegimi görmeye gittim 8 haftalikti ama alti haftalik kalmis gelismemis kendiliginden düsmesini beklyiorum ve ikinci dondurulmus bebisimi almaya korkuyorum ama ALLAHA sükürler olsun hamd olsun

Kızlar merhaba bende ikinci edavimde tutundu ancak 6 haftalıkken kaybettim çok acı gerçekten Allah beterinden korusun tez zamanda hasretimizi dindirsin inşallah

Benımde ılk tup bebek denemem de tuttu ancak 7+4 gunlukken dusuk oldu ıkıcı dondurulmus embrıyoydu o hıc tutunamadı umarım bu sefer 3 denemeye karar verdım

ne kadar zor olsa da lutfen dedigimi dikkate alin ve basta yasanan dusuklere cok kahretmeyin kendinizi. onun kalp atisini duyup hatta 11.haftada bir bebek seklini almis sekilde icinizde takla attigini gordukten sonra kaybetmek cok aci kizlar. keske en bastan kaybetsek sadece, hic sekiz hafta sonrasi kayip olmasa:(( sonucta beni bebegimde sizin bebeginizde sagliksizdi diye gelismedi birakti bizleri, en iyisi cok alismadan ayrilmak:(( inanin bende kendimi ya dorduncu besinci ayda kaybetseydim diye avuttum. halime sukur demeye calistim.
zor ama saglikli bebeklere kavusmak icin bu da bizim imtihanimiz, hepinizin en guzel mujdelerini en yakinda duymak dilegiyle.

ben de 10. haftada kaybettim bebeğimi, bebeği görüp o duyguları yaşadıktan sonra şimdi bebeğimin olmasını daha çok istiyorum, içim daha fazla yanıyor. Sizinki de tüp bebek miydi? tekrar deneyip bebeğinizi kucağınıza alabildiniz mi?

ne kadar zor olsa da lutfen dedigimi dikkate alin ve basta yasanan dusuklere cok kahretmeyin kendinizi. onun kalp atisini duyup hatta 11.haftada bir bebek seklini almis sekilde icinizde takla attigini gordukten sonra kaybetmek cok aci kizlar. keske en bastan kaybetsek sadece, hic sekiz hafta sonrasi kayip olmasa:KK43:( sonucta beni bebegimde sizin bebeginizde sagliksizdi diye gelismedi birakti bizleri, en iyisi cok alismadan ayrilmak:KK43:( inanin bende kendimi ya dorduncu besinci ayda kaybetseydim diye avuttum. halime sukur demeye calistim.

Back
X