- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
uzun zamandır kadınlar klübü üyesiyim.kendimi anlatırsam 5 yıldır tüp bebekle uğraşıyoruz.öncesinden kendiliğinden olan 3 gebeliğim iyi gitmedi kürtajla sonlandırıdı.sonuç olarak tüp bebeğe başladık.ben 8 kere tedavi gördüm toplam 9 transferim oldu.bir sürü merkez gezdim.bir laporoskopi ameliyatı oldum.bunları yaşarken ailem dışında kimseye söyleyemedim kendimi eksik ve mutsuz hissettim.tabi insanlar ee ne zaman çocuk dediklerinde hep geçiştirdim duygulaımı yansıtmadan bazen yalan da söyledim.bu beni daha mutsuz etti.şu anda hamile arkadaşlarım oluyor tabiki.artık kimse darısı sana demiyor.senin çocuğun nasıl olacak merak ediyoruz demiyorlar aynı ortamda bi başkasına söylenirken .ben orda dinlemekle yetiniyorum.evet halen mutsuzum halen bi çocuğum olmadı.artık maddi manevi bittik.denenmeyen yol kalmadı.
ben artık anlatmak istiyorum paylaşmalıyım diyorum ama cesaretim yok.ne yapmalıyım nasıl anlatmalıyım bilmiyorum arkadaşarım ne der?nasıl lafa başlamalıyım.en azından artık anlatmak istiyorum.bana akıl verin nolur??
ben artık anlatmak istiyorum paylaşmalıyım diyorum ama cesaretim yok.ne yapmalıyım nasıl anlatmalıyım bilmiyorum arkadaşarım ne der?nasıl lafa başlamalıyım.en azından artık anlatmak istiyorum.bana akıl verin nolur??