Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek yaptırmak için önericeğiniz hastane varmı?

Seda1982

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
48
0
611
Bursa
Selam arkadaşlar, ben 3.5 yıllık evliyim, bu yıllar boyunca tedavi oldum ama çocuk sahibi olamadık. Mayıs, haziran gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz Bursa'da oturuyoruz. Önerebiliceğiniz memnun kaldığınız bir hastane veya doktor varsa yazarsanız sevinirim. İstanbuldada olabilir. Teşekkürler

merhaba bebiş 01,

bende birçok merkeze gittim,doktorlarla görüşmeler yaptım..içime en sinen,en güvendiğim,en samimi,en sıcak ve moralimizi bir anda yükselterek iyi hissetmemizi sağlayan tek yer vardı.acıbadem hastanesi-şahin bey....ilk olarak aşılama denedik,tutmadı.şimdi tüp bebek tedavisindeyim..sana da tavsiye ederim...

Ben Acıbademde tedavimi oldum. Polikistik over var bende problemim bu. Cemile hanımla 1 yılı aşkın bi süre tedavi oldum ve en sonun da hamile kalamayınca Şahin beye yönlendirdi beni ve gerçekten çok samimi çok iyi bir hekime benziyor kendisi ama diğer yerleride araştırmak istedim. Çok önemli bi konu olduğu için çok tereddüt ediyorum bi türlü karar veremiyorum. Pembe Mavide de Nedret hanımla görüştüm ve o da tüp bebek için ilaçları sgk dan almama yardımcı olabileceğini söyledi. Ne yapmalıyım sizce. Şahin beyle bir kere daha görüşmeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim, umarım çabaların karşılıksız kalmaz ve bebeğini kucağına alabilirsin :)

Jinemed veya Kozaya gittin mi canım bence git ve görüş heryeri gez sana en uygun olanını seç derim

Jinemed veya Kozaya gittin mi canım bence git ve görüş heryeri gez sana en uygun olanını seç derim

Jinemed ve Koza bunları duymamıştım Mayıs ayında yaptırmayı düşünüyoruz biz onun için şimdiden araştırmaya başladım. Umarım çabalarımız boşa çıkmaz. Gece gündüz aklımda ne olucak nasıl olucak olucak mı olmıycak mı kendimi çok kötü hissediyorum. Umarım herşey yolunda gider.

Hayırlısı olsun canım benim Mayıs ayı güzel bir ay
Koza eski rentıp raporlu hasta bakıyorlar
Jinemedde baharın içinde Dr. Murat Bey çok iyidir,başarı oranıda güzel
bir görüş buralarla da derim

Tamam canım görüşücem,
Sen yaptırdın mı yoksa sende mi araştırma aşamasındasın?

yok canım ben bu konularda çoookkk araştırma yapmış ve bir sürü hekim ile çalışmış biriyim

Florance nightgel hastanesi gayrettepe emre karatekelioğlu dünya iyisi bir doktor. 2 tembrio transferim oldu 14 şubatta sonucumu alıcam ilgi ve alaka mükkemmel

Bu işlem maalesef çok ticarileşti artık. Ben Amerikan da denedim. Bence büyük bir isimden başka en pahalı yer olmayı haklı çıkartacak bir özelliklerini görmedim. Doktor ilgisinden hiç memnun kalmadım. Meşhur embriyoloji bölümü neden diğer yerlerdfen farklı onu da anlamış değilim. Bütün merkezler yurt dışında yapılmış bir araştırma sonucunu gösterip yaşa göre bizim başarı oranımız bu diyor. Gerçekte teorik olarak söyledikleri doğru. Ama pratik olarak hiç bir yer bu istatistiği tutmuyor tutsa bile devlet denetimi gibi bir şey olmadan bu rakamların hiç biri güvenilir değil. Bence doktor ve emriyoloğu gözün tutuyorsa bulabildiğin en ucuz yere yaptır. Bence şansını azaltış olmazsın. En azından fiyat sonuç ilişkisi diye bir şey yok. Buna eminim .

Doğru diyorsun canım... Hayırlısıyla şu işlemleri bitirsek çok rahatlıycaz, her gün aynı şeyleri düşün düşün bi tuhaf oluyorum. Olucakmı olmıycakmı öylemi olcak böylemi olcak çok zor işler inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Bide psikolojik baskı uygulayanlar var etrafımda onlarıda pek duymamaya ve düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı Allah'tan.

meraba ben sgk lıyım ve endometriyozis raporum var çocuğum yok ve 32 yaşındayım geçen ay aşılama yapıldı ve tutmadı öncesinde ilaç tedavisi yapıldı olmamıştı bende bursada bir tüp bebek merkezi araştırıyorum ,tedavimin bir kısmını sgk karşılayacak die biliyorum.Banada jinemed- koza yı orda da Dr.Murat Beyi tavsiye ettiler bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz?
Gerçekten zor ve hem ruhen hemde bedenen çok yorucu bir süreç Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasibetsin ...

Selam arkadaşlar, ben tedaviye Pembe Mavi de başladım. Artık yasalar gereği tek embriyo transferimiz var biliyorsunuz bunu öğrendiğimiz zaman moralimiz bozuldu ama 6 Nisanda transferimiz yapıldı ve 17 Nisan da da kan testi yaptırdım hamileyim. Allahı' ım dualarımı kabul etti çok mutluyum inşallah hayırlısıyla kucağıma aldığım günleride görürüm. Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın çok zorbir dönem biliyorum Allah yardımcınız olsun. Tedavi süresince doktorum internette pek fazla tüp bebekle ilgili yorumları okumamı istemedi demotive olmamam için onun için biraz uzak kaldım. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

Jinemed i tavsiye etmiyorum. Onların istedikleri tetkikleri kimse istemedi artı kimse bu tetkikleri illa bizim laboratuarda yapacaksın diye ısrarcı olmadı.

Ben Pembe Maviden çok memnun kaldım ve Nevin hanımdan eğer bir araştırma içinde olan varsa kesinlikle gidip görüşün ve sonra karar verin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…