Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek yaptırmayı düşündüğümüz bir aile var. Fiyatlar nedir. İstanbul
Arkadaşlar lutfen yardımcı olun. 120 bin dedi bana aile ama. Ben inanamadım dogru mu o kadar gidiyor mu. Yardımda buluncaz da biz. Ne kadar guncel fiyatlar.
Arkadaşlar lutfen yardımcı olun. 120 bin dedi bana aile ama. Ben inanamadım dogru mu o kadar gidiyor mu. Yardımda buluncaz da biz. Ne kadar guncel fiyatlar.
Tüp bebekte herkesin fiyatı aynı tutmaz. Herkesin sorunu farklı. Aynı sorundan kaynaklı tedavigörenlerin bile farklı durumları oluyo o yüzden tedavi kişiye göre ilerliyor. Tedavi ve uygulanan işlemler ilaçlar kişiye göre ilerliyor. Benim 150 bini buldu mesela.. yinede içiniz rahat etsin derseniz ücreti baştan vermek yerine her muayene gidişte onlara çıkan ücretin faturasını her muayeneden sonra aldıkları ilaçların faturasını size gönderirler sizde faturaya göre ücretini yatırırsınız sizin içinde daha sağlıklı olur. Yaptığınız şey çok kıymetli evet ama doğru yere gittiğinden emin olmanızda sizin hakkınız emin olun çok güzel bişeye vesile oluyosunuz Rabbim karşılığını en güzel şekilde versin size..
Ya ne güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun yapacağınız hayırdan. Tedavi kişiye göre değiştiği için birde kurumdan kuruma fiyatlarda çok değişken oluyo. Ocakta zamlar gelmeden çnce başladık biz tedaviye ozaman hastaneye 22 bin ilaçlara yaklaşıl 15 bin ödedik. Transfer sürecini yaşamadım hemüz ne ilaçlar kullanıcam ne tutacak meçhul.
Tüp bebek paket fiyati 35-40.000tl civarında. Buna kan tahlilleri, doktor muayenesi, yumurta toplama islemi ve bir embriyo transferi dahil. Ilaçlar paket disinda ve kisinin ihtiyacina göre değişiyor. En az 12.000tl en fazla 25.000tl civari tutar. Embriyolara implantasyon öncesi genetik test yapilacaksa embriyo basina 295$ ödeniyor. Embriyolari dondurma ücreti dondurulacak embriyo sayisina gore 550-700$ arasinda. Rahimde bozukluk, myom vs varsa histeroskopi ameliyat gerekiyor ve bunun ücreti de yaklaşık 20.000tl.
Bu arada tavsiyem bilinen kurumlar dışındaki yerlere gidilmemesi. 3-5 bin tl ucuza yapan klinikler de var mutlaka ama tüp bebekte en önemli şey laboratuvar ve maalesef bunu butik tüp bebek merkezlerinde bulamiyorsunuz.
Ben medicalpark pendikte yaptırdım şuan transfer dönemindeyim mart ayına kadar hastaneye ödenecek tutar 17 bindi. Yumurta toplama döneminde 5 bin tl ilaçlara verdim. Transfer zamanı da 10 bin tutacak galiba ilaçlar. Ama rahim filmi, tahliller, eşime istenen tahliller falan dahil değil bu ücrete. Ama ameliyat falan istenildiyse onları bilemiyorum.