Merhaba 3 yaşında kızım var tüp bebekle oldu. İlk denemede tutmadı dondurulmuş embriyolarımla ikinci denemede tuttu. Mayıs ayında da dondurulmuş embriyolarımla tekrar denedim kardeşi olsun diye olmadı maalesef. Ama bir kaç ay sonra tekrar en baştan bu yola girmeye niyetliyim. Yani öyle çok dayanılmaz birşey olsa insanlar yıllarca uğraşamaz öyle değilmi

Benim yaşadıklarımı gelirsek evet hormon ilaçları biraz dengeyi bozuyor gelgitli olabiliyorsun ( bu hamilelik döneminde de oluyor ama

) hani adet dönemlerinde oluruz ya onun bi tık fazlasını düşün e tabi bunun yanında streste oluyo olcak mı olmayacakmı gibi yapın gereği biraz da sinirli biriysen bi tık daha fazla göze batıyor ama unutma ki bu bir süreç üstelik kısa bir süre yani çok hatırlamıyorum ama yumurta toplama sürecine hazırlık 2 -3 hafta kadar falan sürmüştü transfer sürecide yine 20 gün kadar yani hadi testler şunlar bunlar 2 ay sürsün ne ki 2 ay. Sen o pozitifi görüp kalp atışını duyduğunda hepsi geride kalıyor unutulup gidiyor. Üstelik eşinin yapması gereken 2 şey var biri tahlili vermek diğeri seni o süreçte biraz alttan almak. Sonuç ise tarifi mümkün olmayan bir mucize

asla korkma güçlü ol bunu sen yaşayacaksan herkes konuşur sen kalbini dinle kendine inan. Zamanı geldiğinde o konuşanlara cevabını verirsin..