tüp bebek yardım

sevgul8518

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
14
2
6
35
Aydın
arkadaşlar öncelikle merhabalar ben vajinusmus hastasıydım yüzde 100 oranında yenemedim ama eskisinden daha iyiyim en azından maddi imkan olmadığı için daha fazla tedavi parası ödeyemeyeceğim..ama çocuk sahibi olmak istiyorum ve normal yollardan olamadı malesef..ben de bugün ege üniversitesi tüp bebek merkezinden randevu aldım..nasıl ilerliyor bu süreç öğrenmek istiyorum..

arkadaşlar öncelikle merhabalar ben vajinusmus hastasıydım yüzde 100 oranında yenemedim ama eskisinden daha iyiyim en azından maddi imkan olmadığı için daha fazla tedavi parası ödeyemeyeceğim..ama çocuk sahibi olmak istiyorum ve normal yollardan olamadı malesef..ben de bugün ege üniversitesi tüp bebek merkezinden randevu aldım..nasıl ilerliyor bu süreç öğrenmek istiyorum..
gerçekten çok yardımcı oldunuzzz varya çok teşekkürler.......

mrb arkadasim.ben by ay tup bebek tedavisine basladim. Adetliyken gittim. Kanda e2 hormonuna bakildi.muayene etti.hersey normal oldugu icon tedaviye basladi. Gonal f 450 igne kullaniyorum.yarin kontrolum var. Yumurtalara bakacak. Hersey normal gelisirse toplama ve transfer yapilacak

çok teşekkür ediyorum paylaştığın için yalnız vajinal muayene olamıyorum sorun orda çok kasılıyorum ve doktor muayene edemiyo..ultrasonla takip edebilirmi acaba..

onu tam olarak bilemiyorum.benim arkadasimda senin durumundaydi.simdi bi kizi var.toplama ve transfer asamasinda genel anesteziyle yapmislar.

merhaba; bende ve eşimde hiç bir sorun yoktu ama bebeğimiz olmuyordu. uludağ üni. tıp fakültesine başvurduk. devletten yararlanmak için en az 3 başarısız aşılama denenmiş olması gerekiyor. o yüzden önce aşılamalar yapıldı. olumsuz sonuçlanınca heyet raporuyla gün aldık tüp bebek için. bu bahsettiğim aşamalar yaklaşık 1 yıl sürdü. tüp bebek sırası gelince çağırıyorlar. ilaçları devlet karşılıyor ama yinede bizim ödediğimiz tutar 750-900 civarıydı. yumurta toplama için yatış işlemi yapıyorlar onun içinde 450 civarı bi ödeme yaptık. ilk denemede ilaçlar alerji yaptı bana ve tedaviyi hiçbir işlem yapmadan yarım bıraktık. 2 ay sonra 2. deneme yapıldı. bu sefer ilaçlar alerji yapmadı yumurta toplama ve transfer yapılabildi. 12 yumurta toplandı. 6 tanesi döllendi ve 4 tanesi transfere uygundu. 1 tanesi transfer edildi. diğerleri donduruldu. ama maalesef başarısız oldu. bu süreçte ben çok yıprandığım için ara verdim yaklaşık 10 ay kadar sonra tekrar denedik. dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldığı için ilk defadaki gibi zor olmadı. şu an 22 haftalık bebeğime hamileyim. Allah yardımcınız olsun, sabrınız ve moraliniz bol olsun. çok zor bi süreç moral çok önemli hep olacak diye motive edin kendinizi. sevgiler...

Back
X