Tüp bebek yerleşme hk.

gguulllluu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
339
418
53
Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Aralık 18 transferim oldu 5. Gün embriyosudu. Ayın 28 test yaptırdım 14 çıktı hcg sonra 31 Aralık’ta yaptırdım 44 ve bugün yaptırdım 218 çıktı. Sonrasında pembemsi kanamam geldi çok değildi. Hemşire yerleşme kanaması olabilir dedi. Sizce normal mi olabilir mi ?

Normalse bile tüp bebekte igneler progestanlar filan kullanılır. Kullanıyorsunuz di mi?

Benimde 3.gün embriyosu bugün 8.gün meraktan kan verdim 28,21 çıktı bende beklemedeyim artar inşallah

Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Aralık 18 transferim oldu 5. Gün embriyosudu. Ayın 28 test yaptırdım 14 çıktı hcg sonra 31 Aralık’ta yaptırdım 44 ve bugün yaptırdım 218 çıktı. Sonrasında pembemsi kanamam geldi çok değildi. Hemşire yerleşme kanaması olabilir dedi. Sizce normal mi olabilir mi ?
Merhaba benimde dün transfer işlemim yapıldı. İlk defa tüp bebek tedavisi yapıyorum ne gibi süreç olacak bilmiyorum. Senin değerlerin yükselmiş pozitif olduğunu gösteriyor yine de doktorlar 1500 değerden sonra kesinlik getiriyor sanırım

Merhaba benimde dün transfer işlemim yapıldı. İlk defa tüp bebek tedavisi yapıyorum ne gibi süreç olacak bilmiyorum. Senin değerlerin yükselmiş pozitif olduğunu gösteriyor yine de doktorlar 1500 değerden sonra kesinlik getiriyor sanırım
Evet canım yükseldi ama bi anda düştü. Kimyasal geçirdim maalesef ki 🥺

Düşük belirtileri neydi peki ben de çok korkuyorum 5 defa normal yollarla gebe kaldım ama kalp atışını duyduktan bir hfta sonra hep kalbi durdu 5 inde de aynı sıkıntıyı yaşadım ilk defa tüp bebek yaptırtırım turunup tutunmama olasılığı nedir bilmiyorum hiç

Back
X