Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba henüz transfer sürecindeyim dua edelim hep birlikte inşallah Benden önce başlayan Vandan gelen arkadaşın tuttu 9 sene sonra ve memleketine gitti maşallah rabbim bizlere de nasıl etsin.Emre hoca işinin ehli bir hoca tutsa da tutmasa da kötü bişey diyemem.
Merhaba henüz transfer sürecindeyim dua edelim hep birlikte inşallah Benden önce başlayan Vandan gelen arkadaşın tuttu 9 sene sonra ve memleketine gitti maşallah rabbim bizlere de nasıl etsin.Emre hoca işinin ehli bir hoca tutsa da tutmasa da kötü bişey diyemem.
Evet evet tabıkı benim yumurta toplamam olduğu gün o transfer oldu hatta aynı ameliyathanede benim yumurtam toplandı o transfer olmuş yanımda sedyeyede dınlenıyordu.Çok dua etmiştım onun için çok sevmiştim tanıştık o vana gitti hala görüşüyoruz