tüp bebek yolunda tecrübelerimiz...

bebixsxko

DORUK EGE...BEREN SU
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
908
1
96
42
Manisa
hepinize sevgiler..artık bir adım daha ilerleyip aşılamalardan tüp bebek yolunda ilerlemeye başladık...şimdi burda tüm tecrübelerimizi,acılarımızı,sevinçlerimizi,üzüntülerimizi,endişelerimizi ve hatta vesveselerimizi paylaşalım..

Fıtığım günaydıııııııııııııııın geçmiş bayramın mubarek olsun ben dün hastanedeydim eşimle... tahlillerimiz iyi sonuçlarımız güzel çıktı. hemşire aldı dosyaya taktı ..Konseye gircekmiş 15-20 güne kadar arıycaklarmış..ama ben konsey olayını anlamadım bi bilgin varmı konseye girince nolcak..

selam tatlışşşkoooommm seninde geçmiş bayramın mübarek olsun...tahlillerininizin iyi çıkmasına çok sevindim konsey sağlık kurulu demek canım.yani senin dosyanı alıp inceleyen bir sürü dr topluluğu var ve senin tüp bebek yaptırman için uygunıolup olmadığını o konseyde karar veriyolar ve ondan sonrada seni arayıp imzanız çıkmak üzere şu gün gelin diyolar hiç merak etme canım olacak bu iş allahın izniyle buraya kadar geldin ya bundan sonrası çok kolay hadi bakalım sende tüp bebek yolunda bizimlesin çokk öptüm seni bebişimmmm

bebışkom bu konuyu açmakla iyi etmışsın cnm benım burda herşeyı dertleşir brbirimizden akıl ednırız... bende hala regl olmayı beklıyorum olsam 2.gunu gidicem ilaçlarımla bırlıkte doktora...

bebışkom bu konuyu açmakla iyi etmışsın cnm benım burda herşeyı dertleşir brbirimizden akıl ednırız... bende hala regl olmayı beklıyorum olsam 2.gunu gidicem ilaçlarımla bırlıkte doktora...

ehihoyyyt:enbuyukkk:vet tatlım bu konuyu açtım çünkü herkesin tecrübelerine çok ihtiyacımız var kim ne yaşadı,neler oldu hepsinden haberdar olalım istedim.sende mutlaka bugünlerde regl olursun tatlım sakın stres yapma sen biliyosunki biraz gecikiyosun..2.günü dr la görüştüğün gibi burda bekliyor olucaz seni tatlışkom..dualarım seninle canım arkadaşım benim...:1hug:

kızlar bende iğnelerin 6.günü gonal-f 225 lik doz yapıyorum hergün ve dün sabah yapılan iğneye başladım sabah 10 da yapıyorum oda göbekten cetrotide...ama biraz kabarma ve kaşıntı gibi reaksiyonları oluyo ve bu 2 saate kadar geçiyo bu ilaç rahimin yumurtaları sağlam taşıması için ve pramatüre ovülasyonunun engellemesi için yapılıyomuş sizinle paylaşmak istedim yarında 2. kontrolüm var bakalım ne durumda yumişler ve toplama işleminin zamanını söyleyecek drum inşallahh herşeyin hayırlısı olur...

Hayırlısı olsun tatlım mutlaka herşeyini yaz özellikle yumurta toplama işlemini ben çok korkuyorum o işten ne kullanıyosan neler yapıyosan paylaşırsan çok sevinirim öptüm seni sarı fıstık

kaydirigubbakcemile5Hayırlısı olsun tatlım mutlaka herşeyini yaz özellikle yumurta toplama işlemini ben çok korkuyorum o işten ne kullanıyosan neler yapıyosan paylaşırsan çok sevinirim öptüm seni sarı fıstık

kaydirigubbakcemile5Hayırlısı olsun tatlım mutlaka herşeyini yaz özellikle yumurta toplama işlemini ben çok korkuyorum o işten ne kullanıyosan neler yapıyosan paylaşırsan çok sevinirim öptüm seni sarı fıstık

tamam bitanem herşeyi paylaşıcam tabi bende çok korkuyorum yumurta toplama işleminden en küçük ayrıntısını bile atlamıycam öptüm kocamannŞeniz

arkadaşlar bende öntedaviye başladımhem heycanlıyım hem korkuyorum başıma geliceklerden :) 13 gün doğum kontrol hapı aspirin ve folbiol verdi doktorum iğnelerimide aldırdı hazırda bulunsun diye işte vaginal jel filan bular sonraki aşamada kullanılacakmış ama ben zamanlarını merak ediyorum bisürü ilaç onlar bana ben onalar bakıyor durumdayızzz :) sizler eğer iğnelere başladıysanız aşamalardan bahsedermisiniz biraz

sevımlı arkadasım ben eylulde tup bebek yaptırdım negatıf malesef sımdı kasımda deneyecegız ben adetımın 2 gınu gonal f ve lucrıne baslamıstım gobekten hergun aynı saatlerde yaklasık 10 gun kullandım son 5 gun hergun e2 ve ultrason yapıldı hergun yumurtaların capı olculdu yeterlı olgunluga erısınce 36 saat once ovıtrelle catlatma ıgnesı yaptık ve ertesı gun yumurta toplandı rahat gectı uyutuyorlar hıcbısey duymuyosun ondan 3 gun sonrada transfer yapılıyo ınsallah tutar sızın hayırlı haberlerınızı takıp edıcem kolaygelsın

merhabalar bende eylülde tüp bebek yaptırmiştım ama benimde sonuç negatif..... igne hap falan ne merak ederseniz arkadşlar paylaşırız bildigimiz kadarıyla.bu tedavi süreci yine kolayda sonuç beklemek çok zor bide negatifseeeeeeeeeee.....neyse boşver..

arkadaşlar bende öntedaviye başladımhem heycanlıyım hem korkuyorum başıma geliceklerden :) 13 gün doğum kontrol hapı aspirin ve folbiol verdi doktorum iğnelerimide aldırdı hazırda bulunsun diye işte vaginal jel filan bular sonraki aşamada kullanılacakmış ama ben zamanlarını merak ediyorum bisürü ilaç onlar bana ben onalar bakıyor durumdayızzz :) sizler eğer iğnelere başladıysanız aşamalardan bahsedermisiniz biraz

selam tatlım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun...şimdi önceden aldırıyolar hazır olması için benimkide öyle oldu.bak şimdi ben sana anlatmaya çalışayım aspirin kanının sulanması için verildi,folbiol ise her hamile kalmak isteyen kişlere mutlaka 3 ay önceden başlanan ve bebeğin kemik yapısı için yararlı olan bir ilaçtır.vajinal gel ise rahimin iç yapısını sağlamlaştırmak içindir muhtemelen transferden hemen sonra başlanacak bebeğin tutunmasını koalylaştırıyormuş...diğer iğneler yumurta geliştirici iğneler her gün göbekten yapılacak ve yumurtaların istenilen büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesini vurulacaksın ve 36 saat sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşecek..ve 3 gün sonra transfer olacak..işte anlatmaya çalıştım uzun bir yol gibi görünüyo ama inan başladınmı sonu geliyo tatlım allah yardımcın olsun herzaman burdayız kaydirigubbakcemilehoşçakal...kaydirigubbakcemile

sevımlı arkadasım ben eylulde tup bebek yaptırdım negatıf malesef sımdı kasımda deneyecegız ben adetımın 2 gınu gonal f ve lucrıne baslamıstım gobekten hergun aynı saatlerde yaklasık 10 gun kullandım son 5 gun hergun e2 ve ultrason yapıldı hergun yumurtaların capı olculdu yeterlı olgunluga erısınce 36 saat once ovıtrelle catlatma ıgnesı yaptık ve ertesı gun yumurta toplandı rahat gectı uyutuyorlar hıcbısey duymuyosun ondan 3 gun sonrada transfer yapılıyo ınsallah tutar sızın hayırlı haberlerınızı takıp edıcem kolaygelsın

canım çok üzüldüm negatif sonucuna:çok üzgünüm:ama inşallah kasımdaki tedavinde bebişine kavuşursun tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok sevinirizhihoyyyt sana yumurta toplama işlemi olmadan hemen önceki son e2 tahlil sonucunu sorabilirmiyim ben de karşılaştırma yapıcam seni kocaman öpüyorum canım aramıza hoş geldinŞeniz

merhabalar bende eylülde tüp bebek yaptırmiştım ama benimde sonuç negatif..... igne hap falan ne merak ederseniz arkadşlar paylaşırız bildigimiz kadarıyla.bu tedavi süreci yine kolayda sonuç beklemek çok zor bide negatifseeeeeeeeeee.....neyse boşver..

canım ya sanada üzüldüm şimdi umarım en yakın zamanda sende bebişine kavuşursun evet bizim sizin tecrübelerinize çok ihtiyacımız olacak herşeyin hayırlısı kocaman öpptümmŞenizhihoyyyt

Şenizselam kuzular...ben kontrolden geldim az önce dün 5 tane yumiş vardı bugün 3 tane olgun yumurta görüldü..19mm-17mm-15mm diğerleri 11 falan civarında kalmış sizce sonuç nasıl birazdan beni arayıp ne yapacağımızı söyleyecekler çok korkuyorum ya mikroenjeksiyon iptal olursa diye off panik yaptımkafamçokkarıştıbenneyaptımkilaelaelaelaelae

niye iptal olsun ki bebişko.3 tane folikülün gayet iyi.Bir aksilik çıkmazsa yumurta toplama ne zaman olacak?

bebişko ada ve diğer arkadaşlar çok teşekkürler bilgileriniz içinnn bebişko içini ferah tutt umarım iyi haberler alırsın tlf önce sen ver güzel haberi peşindende sırasıyla bizlerrrr

bebişko ada ve diğer arkadaşlar çok teşekkürler bilgileriniz içinnn bebişko içini ferah tutt umarım iyi haberler alırsın tlf önce sen ver güzel haberi peşindende sırasıyla bizlerrrr

canım profil ve özel msjın kapalı sana ulaşamadım
öbür topiktede yazdım benimde eşimin sonucu aynı size ne dendi:uhm:

Back
X