Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebışkom bu konuyu açmakla iyi etmışsın cnm benım burda herşeyı dertleşir brbirimizden akıl ednırız... bende hala regl olmayı beklıyorum olsam 2.gunu gidicem ilaçlarımla bırlıkte doktora...
kaydirigubbakcemile5Hayırlısı olsun tatlım mutlaka herşeyini yaz özellikle yumurta toplama işlemini ben çok korkuyorum o işten ne kullanıyosan neler yapıyosan paylaşırsan çok sevinirim öptüm seni sarı fıstık
arkadaşlar bende öntedaviye başladımhem heycanlıyım hem korkuyorum başıma geliceklerden :) 13 gün doğum kontrol hapı aspirin ve folbiol verdi doktorum iğnelerimide aldırdı hazırda bulunsun diye işte vaginal jel filan bular sonraki aşamada kullanılacakmış ama ben zamanlarını merak ediyorum bisürü ilaç onlar bana ben onalar bakıyor durumdayızzz :) sizler eğer iğnelere başladıysanız aşamalardan bahsedermisiniz biraz
sevımlı arkadasım ben eylulde tup bebek yaptırdım negatıf malesef sımdı kasımda deneyecegız ben adetımın 2 gınu gonal f ve lucrıne baslamıstım gobekten hergun aynı saatlerde yaklasık 10 gun kullandım son 5 gun hergun e2 ve ultrason yapıldı hergun yumurtaların capı olculdu yeterlı olgunluga erısınce 36 saat once ovıtrelle catlatma ıgnesı yaptık ve ertesı gun yumurta toplandı rahat gectı uyutuyorlar hıcbısey duymuyosun ondan 3 gun sonrada transfer yapılıyo ınsallah tutar sızın hayırlı haberlerınızı takıp edıcem kolaygelsın
merhabalar bende eylülde tüp bebek yaptırmiştım ama benimde sonuç negatif..... igne hap falan ne merak ederseniz arkadşlar paylaşırız bildigimiz kadarıyla.bu tedavi süreci yine kolayda sonuç beklemek çok zor bide negatifseeeeeeeeeee.....neyse boşver..
bebişko ada ve diğer arkadaşlar çok teşekkürler bilgileriniz içinnn bebişko içini ferah tutt umarım iyi haberler alırsın tlf önce sen ver güzel haberi peşindende sırasıyla bizlerrrr