- Konu Sahibi esrasebahattin
-
merhaba canım banada ıkı 8 tanede 10 hucrelı transfer edıldı bugun 7.gunum merakla beklıyorum
ılk denemede 8 9 du tutmustu
3.gün embrıyosu canım inşallah hakkımızda hayırlısı
canım hıc oyle dusunme ALLAH Nasıp ettıkten sonra hıc farketmıyor
canım ben ılk denememde hamıle kaldım fakat 2.5 aylıkken kalbı durdu
oyuzden hıc moralını bozma ALLAHIM ıstedıkten sonra hersey oluyor yeterkı o ıstesin oyuzden hakkımızda hayırlısı olsun en onemlısı bu
bencede kafanı dagıtman lazım canım 8
bu hücre sayısına hiç kafanı takma.... benim dr.umun hastasını tek embriyo ve 2 hücreli....şu anda tuttu ve hamile...ALLAH ol dedikten sonra 1 embriyo ve 2 hücreli tutuyor........bol bol dua et......
Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.
Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?