Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Narkozlu olduğu için bir zorluk yaşamamıştım işlem bittiğinde odada uyandım serum takmışlardı biraz ağrım vardı oda serum bitene kadar geçmişti. 24 yumurtadan 15 döllenmişti bizim. Rahat olun kolay geçiyor hissetmediğiniz içinMerhaba 2 gün sonra yumurta toplama yapılacak fakat daha önce hiç anestezi bile almadım çok tedirginim nasıl bir işlem acaba iyi kötü tecrübelerinizi paylasırsanız çok sevinirim ve kaç adet embriyonuz sağlıklı bir şekilde oluştu acaba oluşmama ihtmalide varmı
Hemen girip bakacağım teşekkür ederimMerhaba bende bugün opu oldum 22 adet yumurta toplamışlar. 20 dklık işlem anesteziden sonra hafif baş ağrısı oluyor. İşlemden sonra hafif kanamam ve ağrılarım oldum. Fitil ve parol Ağrı kesici verdiler. Çok fazla yumurta toplandığı için bu ay dinlen diğer adetten sonra transferim gerçekleşecek. Yarın da arayıp kaçı döllenmiş bilgi verecekler. Profilimde tüp bebek için geçirdiğim tüm aşamaları not ettiğim konu var bakabilirsin![]()
Çok şanslıymışsınız umarım benimde sağlıklı yumurtalarım toplanır ve embriyo olurlarNarkozlu olduğu için bir zorluk yaşamamıştım işlem bittiğinde odada uyandım serum takmışlardı biraz ağrım vardı oda serum bitene kadar geçmişti. 24 yumurtadan 15 döllenmişti bizim. Rahat olun kolay geçiyor hissetmediğiniz için![]()
Ben henüz bilgi sahibi olamasamda yorumlar genelde kolay olduğu yönündeBende hiç anestezi Almadım ve aşırı korkuyorum 4 ay önce öğrendik tüp bebek gerektiğini o zamandan beri kabusum oldu her dakika bunu düşünüyorum![]()
Kontrollerde benim 10 yumurta görünüyordu dr anestezi altında baktığımızda bu sayı daha da yüksek olabilir dedi sizin de benim ki gibi daha Yüksek olabilir :) önemli olan sağlıklı yumurta olması bakalım yarın için heyecanlıyımHemen girip bakacağım teşekkür ederimBenim kontrollerde 12 yumurta gibi gözüküyor hatta bugün en büyüğü 24 demişti perşembe toplanacak İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum çok yumurtanız toplanmış çok şanslısınız
kaç yaşındasınız acaba ben 27 yaşındayım
İnanın hiç korkulacak birşey yok. Hatta şu ağrılardan kurtulayım bir an önce diye düşünerek giriyorsunuz operasyona. Ben bugün zorlukla yürüyordum yumurtala aşırı hassastı. Hastaneden daha rahatlamış şekilde çıktım. Sadece anesteziden sonra baş ağrısı oldu oda parol içtim ardından neskafe çok iyi geliyorBende hiç anestezi Almadım ve aşırı korkuyorum 4 ay önce öğrendik tüp bebek gerektiğini o zamandan beri kabusum oldu her dakika bunu düşünüyorum![]()
Hayırlısı olsun rahat stressiz olun yeterÇok şanslıymışsınız umarım benimde sağlıklı yumurtalarım toplanır ve embriyo olurlarBu ay dondurup adetten sonra transfer yapılacak
Hayırlısı olsun herkes için inşallah ihtimaliniz çok yüksek gözüküyorKontrollerde benim 10 yumurta görünüyordu dr anestezi altında baktığımızda bu sayı daha da yüksek olabilir dedi sizin de benim ki gibi daha Yüksek olabilir :) önemli olan sağlıklı yumurta olması bakalım yarın için heyecanlıyımben İzmir’de Erol Tavmergen klinik e gidiyorum. 25 yaşındayım canım
![]()
Benim yarin toplanacak InsaAllah. Ilk defa oluyorum ama anestezili serklaj denemem var onceki hamileligimde. Bir dakika içinde uyuyorsun ve uyandiginda her sey bitmiş oluyor. Toplama da en fazla 10 dk suren bir işlemMerhaba 2 gün sonra yumurta toplama yapılacak fakat daha önce hiç anestezi bile almadım çok tedirginim nasıl bir işlem acaba iyi kötü tecrübelerinizi paylasırsanız çok sevinirim ve kaç adet embriyonuz sağlıklı bir şekilde oluştu acaba oluşmama ihtmalide varmı
Merhaba,Çok teşekkürler çok stresliyimde şuan her şey normalmı acaba adet ağrısı gibi ağrımı yapıyor yoksa?Merhaba , 31 yaşındayım bugün sabah yumurtalarim toplandi 28 adetyumurta çok olduğu için ben biraz ağrıyla uyandım ama serum taktılar hemen agrim hafifledi. Hiç korkma
hayırlısı olsun inşallahBenim yarin toplanacak InsaAllah. Ilk defa oluyorum ama anestezili serklaj denemem var onceki hamileligimde. Bir dakika içinde uyuyorsun ve uyandiginda her sey bitmiş oluyor. Toplama da en fazla 10 dk suren bir işlem
Evet şiddetli bir adet sancısı gibi diyebilirimMerhaba,Çok teşekkürler çok stresliyimde şuan her şey normalmı acaba adet ağrısı gibi ağrımı yapıyor yoksa?Ve şişkinlik hissi işlemden sonramı geçiyor yoksa adet olduktan sonramı geçiyor
Tabi biz kadinlar ne acilara katlaniyoruz bu neki. Dusunerek sureci zorlaştirmayin kendiniz için. Hayirlisi InsaAllahhayırlısı olsun inşallahçok teşekkürler o zaman çok korkulacak bir işlem değil anestesisiz rahim filmine dayanan biri buna dayanabilir
Mesela ben anestezili rahim filmi cekilmistim oda zorlu geçmişti benim tüpler tıkalı diye çıktığımda ayni agri vardi hatta o zaman daha fazlaydi bu ona gore daha a agriliydihayırlısı olsun inşallahçok teşekkürler o zaman çok korkulacak bir işlem değil anestesisiz rahim filmine dayanan biri buna dayanabilir
Çok teşekkürlerTabi biz kadinlar ne acilara katlaniyoruz bu neki. Dusunerek sureci zorlaştirmayin kendiniz için. Hayirlisi InsaAllah
Bende rahim filmini echomar cevat bayrak hocada Çektirmiştim ve kapalı tüpü açmıştı çok memnun kalmıştımMesela ben anestezili rahim filmi cekilmistim oda zorlu geçmişti benim tüpler tıkalı diye çıktığımda ayni agri vardi hatta o zaman daha fazlaydi bu ona gore daha a agriliydi