Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepsi aynı büyüklükte değildir pazartesiye kadar bazıları 22mm ulaşır bazıları 18mm. Polikistik over sendromunun tek iyi yanı tedavide yumurta sayısının fazla olması. İnşallah her biri kalitelidir güzel güzel dollenirler. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin
Hepsi aynı büyüklükte değildir pazartesiye kadar bazıları 22mm ulaşır bazıları 18mm. Polikistik over sendromunun tek iyi yanı tedavide yumurta sayısının fazla olması. İnşallah her biri kalitelidir güzel güzel dollenirler. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin
Pazartesi toplancak cumartesi günü akşam 9 da çatlama iğnesi kulancam perşembe günü hepsi 16 mm di hepsini ölçtü hap aynı boyda ilerledi maşallah dedi doktor hesaplama yaptı cumartesi çatlatma iğnesi pazar ilaç yok pazartesi saat 8 de gel dedi bende merak ediyorum acaba istenilen boyutta gelirmi yarına kadar
Ben bu gün çok bişey hissetmedim valla.regl sancısı gibi bi ağrı oluyor.çok rahatsız ederse de basit bi ağrı kesici ile halledersiniz.tüm kalbimle çok güzel geçmesini dilerim
Ben bu gün çok bişey hissetmedim valla.regl sancısı gibi bi ağrı oluyor.çok rahatsız ederse de basit bi ağrı kesici ile halledersiniz.tüm kalbimle çok güzel geçmesini dilerim