Tüp bebek

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
112
303
34
Kızlar acil cvp verin ya ;transferin 9. Günü test yaptım 39 çıktı
İki günde bir test vermem gerekir ya bende verdim laboratuvar bozuk vs dediler 15.gün yaptım testi 1051 çıktı bu değer bu kadar artması normal mi

normal bence 9. gün ile 15. gün arasında 6 gün var en az ikiye katlaması gerekiyor ama illa tam 2 katı olacak diye bir şey yok daha fazla da katlayabilir sadece sağlıklı ilerleme için en az 2 katı diyorlar gayet iyi değerin. İkiz olma ihtimali var mı kaç embriyo koyuldu. Hayırlı olsun sağlıklı alın kucağınıza darısı başıma benimde dondurulmuşlarım var.

11 gun 78 13 gun 156 15 gun 312 olmalıydı
Bu durumda koyulan embrıyoların hepsının tutma ıhtımalı var

normal bence 9. gün ile 15. gün arasında 6 gün var en az ikiye katlaması gerekiyor ama illa tam 2 katı olacak diye bir şey yok daha fazla da katlayabilir sadece sağlıklı ilerleme için en az 2 katı diyorlar gayet iyi değerin. İkiz olma ihtimali var mı kaç embriyo koyuldu. Hayırlı olsun sağlıklı alın kucağınıza darısı başıma benimde dondurulmuşlarım var.
Bana iki embriyo konuldu , az önce hesapladım hep 3 kat arrmış
Ve ben vajinusmusum bekleyeceğim karından olmasını tşk ederim ya

11 gun 78 13 gun 156 15 gun 312 olmalıydı
Bu durumda koyulan embrıyoların hepsının tutma ıhtımalı var
Ayyyyy çok sevindim ya benim için mucize olur kızlar iyi ki varsınız vajinusmus olduğum ve herşeyden korktuğum için hiç hakettiğimi düşünmüyordum iki embriyo transfer edildi

hayırlı olsun 2 emriyoda tutmuş demek ki sağlıklı kucağına al inşallah darısı benim ve isteyenlerin başına

Kızlar az önce gördüm peçetede siyah kan ve kırmızı kan düşük mü yapıyorum ya lütfen cvp verin

Kızlar hastaneye gittim kanama böyle ağrılı değildi peçete sildikçe geldi hastanede de geldi tamamen kırmızıya da döndü şimdi nokta nokta geliyor
Doktora gittim beta hcg testi yaptı bana ona göre altyan bakacam dedi ve ben vajinusmusum düşünüm
Sonuç 1400 çıktı doktor dedi gözükede nilir gözükmeye de bilir altyan değerin 1500 üstüne çıkması lazım dedi bende baktırmak istemedim dkktora desim 2 embriyo yüklendi oda dedi biri dış gebelik biri de normal gebelikte olabilir kullandığın ilaçlarda yapabilir cuma günü gel dedi gönderdi beni geri

Doktora sordum hocam düşük yapaaydım dün 1051 çıktı değerim bugün düşmesi gerekmiyormuydu doktorda dedi bana değerin iyi güzel artmış bugün 1400 oldu

Bu arada merak edenler için söylüyorum sonuç
Düşükle sonuçlamdı maalesef üzüldüm zaten doktor kürtaja gerek yok dedi biraz kese kalmış rahim ağzında oda adet gibi düşecekmiş
İlk iki gün sadece kanama oldu 3.gün ağrı ile oldu ve bitti

Back
X