Tüp bebek

Bu arada merak edenler için söylüyorum sonuç
Düşükle sonuçlamdı maalesef üzüldüm zaten doktor kürtaja gerek yok dedi biraz kese kalmış rahim ağzında oda adet gibi düşecekmiş
İlk iki gün sadece kanama oldu 3.gün ağrı ile oldu ve bitti
gecmiş olsun canım üzüldüm :(hayırlısı olsun inş

Amin kızlar ,tşk burda birçok konu açtım bazen ters yazanlar oldu biz doktormuyuz diye atıfta bulundular vs kadınlar kulübü demek deneyimleri paylaşmaktır herkese tşk sunuyorum

Amin kızlar ,tşk burda birçok konu açtım bazen ters yazanlar oldu biz doktormuyuz diye atıfta bulundular vs kadınlar kulübü demek deneyimleri paylaşmaktır herkese tşk sunuyorum
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bir dahaki sefere canım kısmet değilmiş :(

Aynen şimdi ara versik vajinusmus yenmek için bakacam belki normal yollar ile olur
Bugünde psikiyatri ye gideceğim aşırı kaygı ve heyecan için herşeyin hayırlısı

Merhaba , 7 senelik evli 2 kez tüp bebek tedavisi gören , eşinde sperm , kendisininde yumurta rezervi çok düşük olan arkadaşımızın yeniden tedavi görmesi için yardım topluyoruz.Eşi şu anda işsiz oldugundan, kendisininde sgk sı bulunmadıgından dolayı sizlerdende destek rica ediyoruz.Biz arkadaşları olarak bir miktar toparladık ancak tutarlar özel kliniklerde çok yüksek :( Daha önceki tedavileri için kredi kullanımları oldugundan dolayı kredide kullanamıyorlar.Sizlerden ricacı olup olmak konusunda çok düşündüm ancak en iyi sizlerin anlayacagınızı bilerek , durumu olanlardan yardım rica edecegiz.Yardımcı olan arkadaşlarımız olursa , durumlarını toparladıklarında ay ay geri ödemelerini yapacağız.Umarım yardımcı olursunuz , Allah hepinizin gönlüne göre versin.

İletişim için small_lady@mynet.com mail adresime yazarsanız iban bilgileri paylaşılacaktır.

Hoşçakalın

Arkadaşlar nakil sonrası 7. Gün betahcg baktırdık 33 çıkmıştı. 13. Gün 28 çıktı. Sadece 8. Gün çok hafif bir kahverengi lelelenme oldu. Bu şekilde olan var mı hiç ?

Kızlar acil cvp verin ya ;transferin 9. Günü test yaptım 39 çıktı
İki günde bir test vermem gerekir ya bende verdim laboratuvar bozuk vs dediler 15.gün yaptım testi 1051 çıktı bu değer bu kadar artması normal mi

kaçıncı gün tranferi yaptırdın ve 2 3 tanemi yapıldı. bir kaç tüp yaptırmış biri olarak çoğul gebelik gibi geldi. hadi hayırlısı canım

Back
X