- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi Bademsekerim28
-
İnş bu transferin de tutar canım bi kardeşi olur kızının insbenim kızım 30 aylık tüp bebek...ve 17 temmuzda transferim oldu...emzirmeyi bırakır bırakmaz başlayabilirsiniz bi sınırlama yok
Maalesef tutmadı bugün sonuç aldikİnş bu transferin de tutar canım bi kardeşi olur kızının ins
Yaa üzülme canım bi tane var meleğin. İkinci de rabbim nasip eder ins evladina bi kardes pes etme :))Maalesef tutmadı bugün sonuç aldik
Mrb hocam bn tüp bebekle hamile kalıp sezeryan ile doğum yaptım . BebeğiM büyüdü acaba ikinci tüp tedavisine ne zaman baslanmali bebegimin 1tane daha kardeşi olsun istiyorum sezaryene doğum dan sonra ne kadar süre sonra tedaviye baslanir.
Aminn canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Ben sadece transfer sonrası 10. gün kan testi yaptırmıştım 243 çıkmıştı, bir daha da yapalım demediler ben de birşey demedim. Yarın ultrasondan bakılcak bakalım çok heyecanlıyım :) inşAllah canım gönlüne göre olsun herşey. Senin ne zaman ultrason randevun canım? Acaba kalp atışları duyulcak mı ki çok merak ediyorum bugün tam 5 haftalık olduMertugce35 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .bende Ekim ayinda tüp Bebek tedavisi gördüm ama maalesef değerlerim 2 katına çıkmadı.%40 larda kaldı . inşallah salı günü bende degerimin yükseldiğini gorurum
Normalde doktorun HCG yi 2 gün aralıkla tekrar istemesi lazım tatlım.ama bu inan boş yere stres tek başka bir işe yaramiyor.ben 7.gun kanamam olacak korkusuyla kan verdim 1-2 gibi bir sonuç beklerken 12 çıkmasın mı nasıl mutlu oldum o küçücük sayıya ama malesef gün aşırı testlerimde sonuç her zaman ikiye katlamadi.12,33,46,66 ve en son 13.gunumde 135 ı gördüm salı günü tekrar HCG yapılacak yani daha doktor sen kesin hamilesin demedi.umarim bütün isteyenler kavuşur meleklerine.sen de ilk ultrason da hem miniğini görürsün hem de küçük kalbinin atışını duyarsın.Aminn canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Ben sadece transfer sonrası 10. gün kan testi yaptırmıştım 243 çıkmıştı, bir daha da yapalım demediler ben de birşey demedim. Yarın ultrasondan bakılcak bakalım çok heyecanlıyım :) inşAllah canım gönlüne göre olsun herşey. Senin ne zaman ultrason randevun canım? Acaba kalp atışları duyulcak mı ki çok merak ediyorum bugün tam 5 haftalık oldu
Bence sen de hamilesin canım, sonuçta yükselmiş ve en son söylediğin rakam da baya yüksek 13. gün için. Bu arada ben yurtdışında yaşıyorum, burda belki daha farklıdır prosedür anlamadım..Allahım hayırlısını nasip etsin canım hepimiz için, bol bol dua edelim elbet var bi zamanı herşeyinNormalde doktorun HCG yi 2 gün aralıkla tekrar istemesi lazım tatlım.ama bu inan boş yere stres tek başka bir işe yaramiyor.ben 7.gun kanamam olacak korkusuyla kan verdim 1-2 gibi bir sonuç beklerken 12 çıkmasın mı nasıl mutlu oldum o küçücük sayıya ama malesef gün aşırı testlerimde sonuç her zaman ikiye katlamadi.12,33,46,66 ve en son 13.gunumde 135 ı gördüm salı günü tekrar HCG yapılacak yani daha doktor sen kesin hamilesin demedi.umarim bütün isteyenler kavuşur meleklerine.sen de ilk ultrason da hem miniğini görürsün hem de küçük kalbinin atışını duyarsın.
Bu arada canım idrar testi yapmayı da bi denedin mi?Bence sen de hamilesin canım, sonuçta yükselmiş ve en son söylediğin rakam da baya yüksek 13. gün için. Bu arada ben yurtdışında yaşıyorum, burda belki daha farklıdır prosedür anlamadım..Allahım hayırlısını nasip etsin canım hepimiz için, bol bol dua edelim elbet var bi zamanı herşeyin
İnşallah tatlım ama doktorum kesin hamilesin demiyor değerler ikiye katlamadiği için iBu arada canım idrar testi yapmayı da bi denedin mi?
Slm canım ultrasonda gördün mü meleğini inşallah güzel haberlerini alırım.19.gunun değerim 654Aminn canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Ben sadece transfer sonrası 10. gün kan testi yaptırmıştım 243 çıkmıştı, bir daha da yapalım demediler ben de birşey demedim. Yarın ultrasondan bakılcak bakalım çok heyecanlıyım :) inşAllah canım gönlüne göre olsun herşey. Senin ne zaman ultrason randevun canım? Acaba kalp atışları duyulcak mı ki çok merak ediyorum bugün tam 5 haftalık oldu
Canım keseyi gördük biz dün,bebisi daha tam göremiyoruz cok kücük dedi. 17 kasimda tekrar ultrason randevumuz var bakalim hayirlisi canim.. bu arada senin kaçıncı gün oldu embriyo transfer sonrası? Ben anlamadım neyi bekliyor doktorun acaba? Değerin maşallah baya iyi çünkü canım. Bence bi idrar testi de yapmalısın inşallah görceksin çift çizgiyi. Ben de o kadar çok negatifi görmüştüm ki şimdi de tam 3 kere yaptım sırf hoşuma gittiği içinSlm canım ultrasonda gördün mü meleğini inşallah güzel haberlerini alırım.19.gunun değerim 654
Doktor iki gün sonra tekrar kan ver dedi.Oynatmaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?