• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek

Elifndunyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
10
2
1
Eşime azospermi teşhisi koydu . Tüp bebek dedi doktor umuz bska cozum yok oda %34 ihtimalle sormak istediğim tüp bebek nasıl bi süreç neler yapılıyor ve ücreti ne kadar dir??? Birde devlet en az üç yıl evli olmak şartıyla yardım ediyor muş bizim suçumuz 14 aylık evli olmak mi cozemedm :( konu hakkında bilgisi olan varsa yorum yaparsa sevinirim

Eşime azospermi teşhisi koydu . Tüp bebek dedi doktor umuz bska cozum yok oda %34 ihtimalle sormak istediğim tüp bebek nasıl bi süreç neler yapılıyor ve ücreti ne kadar dir??? Birde devlet en az üç yıl evli olmak şartıyla yardım ediyor muş bizim suçumuz 14 aylık evli olmak mi cozemedm :KK43: konu hakkında bilgisi olan varsa yorum yaparsa sevinirim
MERHABALAR : AZOSPERMIDE GEBELIK İÇİN TEK YOL TÜP BEBEK TEDAVISIDIR.ÖNCE BAYANIN YUMURTALARI HAZIRLANIP ARDINDAN ERKEGE MIKROTESE ISLEMI YAPILIR. MIKROTESE ISLEMINDE SPERM BULUNMASI HALINDE MIKROENJEKSIYON YAPILARAK OLUSACAK EMBRIO RAHIM ICINE TRANSFER EDILIR. BOL ŞANS DILERIM.

MERHABALAR : AZOSPERMIDE GEBELIK İÇİN TEK YOL TÜP BEBEK TEDAVISIDIR.ÖNCE BAYANIN YUMURTALARI HAZIRLANIP ARDINDAN ERKEGE MIKROTESE ISLEMI YAPILIR. MIKROTESE ISLEMINDE SPERM BULUNMASI HALINDE MIKROENJEKSIYON YAPILARAK OLUSACAK EMBRIO RAHIM ICINE TRANSFER EDILIR. BOL ŞANS DILERIM.
Hocam mrb cevap verirseniz çok sevinirim.eşim azosperm 3.tesesini oldu sperm yok maalesef 3 defa rosi denedik ilkinde embriyo oluşmadı ikincide 3.gün 8 hücreli 2 embriyo transfer 3.denemede 1 tane 5.gün 3bb kalite embriyo transfer edildi tutmadı.amh:3 yaş :34 hormonlarım normal sağ ve solda 13-14 yumurta var hocam ilk tedavide uzun protokol 225 gonal f kullandım yumurta toplamaya yakın e2 çok arttı düşsün diye 2 gün beklendi 8 yumurta toplandı embriyo oluşmama nedeni e2 olabilir mi bozuyormu yumurta yı.2.denemede 300 Gonal f kullandım yine yumurta toplamaya yakın arttı e2 ama ilki kadar değil 3.denemede yine Gonal 300 kullandım 6 yumurta toplandı yine e2 arttı.hocam çok uzun yazdım ama neden yumurta çok varken 6-8 toplanıyor ve e2 artıyor ne yapabilirim ne kullanabilirim son bi tüp hücre kaldı başka yese olamaz eşim ve rosiden başkada çaremiz yok 😔😥 lütfen hocam bi yol gösterin Gonal yerine başka bişeymi kullanmam gerek yumurta kalitesi için ne yapayım lütfen lütfen bi çare olun hocam bana😢inş görürsünüz hocam

Back
X