Tup bebek

6935atmaca

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2
0
6
41
Arkadaslar ben derya 3deneme yaptim ve doktor mustafa bahceci de mukemwl bir ekip sagolsunlar ve cok sukur 4uncu denememde basariyi elde etik ve hurma tozu ve ari sutu kulaniyorum her gun mutlaka deneyin tutunma poreglemini tamamen basari elde ediyosunuz mutlaka deneyin

Bende umut bahceci de ilk denememi yapmistim bugun sonucu aldim negatif bakalim daha doktorla konusmadim bende nasil bir yol izleyecegime karar verecegim

Transferime 2 gün var, inanılmaz heyecanlıyım nasıl sakin olacağımı bilemiyorum. doktorum aynur erşahin çok çok iyi tavsiye ediyorum, inşallah sizler gb hayırlı sonuçlar alırım, bir de sorum varn siz transferin kaçıncı gününden sonra test yaptınız.

Bende umut bahceci de ilk denememi yapmistim bugun sonucu aldim negatif bakalim daha doktorla konusmadim bende nasil bir yol izleyecegime karar verecegim

Merhaba bende negatif sonuc aldim.
Negatiften sonra dr ile gorusuluyor degil mi?o_O

Merhaba kizlar bu süreç cok yipratici 3 denemeyi devlette yapmak istiyorum özel hastaneler bizi bitirdi maddi olarak eger bu seferde olmasa bende mustafa bahceciyi düşünüyorum cok korkuyorum rabbim ne olursun anne olalim 4 yil oldu

Transferime 2 gün var, inanılmaz heyecanlıyım nasıl sakin olacağımı bilemiyorum. doktorum aynur erşahin çok çok iyi tavsiye ediyorum, inşallah sizler gb hayırlı sonuçlar alırım, bir de sorum varn siz transferin kaçıncı gününden sonra test yaptınız.

merhaba canım öncellikle hayırlı olur inşallah transferin heyecanını çok iyi anlıyorum çünkü ben de o yollardan geçtim senin sorunun neydi tam olarak bilmiyorum ama bana laparoskopi yapıldı ve sol tüpümden sıvı alıp kapatıldı. Bu sayede hamile kaldım benim doktorum da Aynur Hanım , Allahım nasip ederse kucağıma alacağım daha önce başka bir doktorla 6 başarısız denemem olmuştu ilk denememde olmadı yani benimde o yüzdeen tutmazsa kendini yıpratma ve hayırlsını dile canım benim. Zaten doktor hanım hastanın halinden çok iyi anlıyor tecrübeli bir doktor ona güvenebilirsin.

Back
X