Tüp bebek

feslegengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
52
1
36
33
Hocam Merhaba, benim prolaktinim yükseldiği için ilaç kullanıyorum ve hipofiz mikroadenomum var şuan prolaktinim normal seviyede bu arada yumurta rezervim az bu yuzden tup bebek onerdiler. sizce bana tüp bebek tedavisi uygulanabilir mi? Adenomuma bir sakıncası olur mu ilaçların?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir çocuğum var. İkincisini istiyorum ancak sebebiz infertilite dolayısıyla çocuğumuz olmuyor. Çocuğu olanlara devlet tüp bebek tedavisi uygulanıyormuş bu konuda bilgisi olan varsa cvp larsa çok sevinirim

jinekolok dr. Doğanbey BİRBEN tanıyanlar, takipli hastası olanlar varsa deneyimlerini yazabilirmi. kendisinde tüp bebek tedavisine başladım dün dondurulmuş embryo transferim yapıldı. :dua::dua::dua::dua::dua:

jinekolok dr. Doğanbey BİRBEN tanıyanlar, takipli hastası olanlar varsa deneyimlerini yazabilirmi. kendisinde tüp bebek tedavisine başladım dün dondurulmuş embryo transferim yapıldı. :dua::dua::dua::dua::dua:
merhaba 1 şubatta embriyo transferim yapildi.Çok sabirsızım ve geceleri uyuyamıyorum.12 şubatta belli olacak bir önerin var mı?Çok çaresizim

Allah 'a sığının kızlar bol bol dua edin. Herseyin hayirlisi olsun hakkinizda. Insallah hayirli guzel haberler alirsiniz.

peki gece uyku problemiz oluyormuydu bide sureciniz nasil gectii anlatirmisiniz
Uykuyla ilgili sanirim pek sorunum yoktu canim. Ben zaten 7. Gune kadar hic kafama takmamistim. Ondan sonra biraz telas yapmistim. Yani test yaptirmak istemiyordum. Sonra arkadaslarin gazina gelerek 8.gunu test yapmistim ikinci cizgi cikmisti. 9.gunde lekelenmem oldu hafif karin agrisiyla 10.gun sabahi bitmisti. Yani biraz korkudan hic belirtilere takilmamisim.

Uykuyla ilgili sanirim pek sorunum yoktu canim. Ben zaten 7. Gune kadar hic kafama takmamistim. Ondan sonra biraz telas yapmistim. Yani test yaptirmak istemiyordum. Sonra arkadaslarin gazina gelerek 8.gunu test yapmistim ikinci cizgi cikmisti. 9.gunde lekelenmem oldu hafif karin agrisiyla 10.gun sabahi bitmisti. Yani biraz korkudan hic belirtilere takilmamisim.
transferden sonraki 8.gun mu test yaptirdiniz

kusura bakmayin cok soru soruyorumm bide sureci yatakta mi gecirdiniz

kusura bakmayin cok soru soruyorumm bide sureci yatakta mi gecirdiniz
Estagfirullah canim sor tabi. Evet genelde yattim bana is yapmak yasakti . Sadece yavas yavas evde yuruyebilirsin dedi doktor. Ben de yemekten yemege lavobaya namaza kalktim gerisinde hep yattim

Kizlar merhaba bende rahim filmi vb prosedürleri tamamlayabilirsem Zeynep kamilde tüp bebege baslicam. Yasim 24 amh 0.30 oldugundan biraz panik biraz şok halindeyim daha 8 aylik evliyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Deneyimlerinizi paylasirsaniz beni biraz olsun rahatlatirsiniz. Nerelerde yaptirdiniz tüp bebek tedavinizi benim gibi amh dusuk olup hamile kalan var mi umutlu olmali miyim ☹️☹️

Arkadaşlar istanbul prof. Dr özgür dündar a giden ya da bilgisi olan var mi?
Merhaba. Ben ilk denememi özgür bey de yaptım. Kesinlikle memnun kalmadım. Zaten transferini kalamış tüp bebek merkezinde yapiyor. Embriyo kalitem ile ilgili hiçbirşey söylemedi. Çok güzel dedi ve geçti. Embriyo kalitemi öğrenmek istiyorum dediğimde ogreniriz onu yaa diyip başından savdı. Nasıl olur da bir doktorun hastasının bilgilerine dair elinde hiçbir dosya olmaz şaşılacak şey. Boşu boşuna hem paramiz hem zamanimiz gitti

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X