- 6 Aralık 2017
- 52
- 1
- 36
- 33
- Konu Sahibi feslegengul
-
merhaba 1 şubatta embriyo transferim yapildi.Çok sabirsızım ve geceleri uyuyamıyorum.12 şubatta belli olacak bir önerin var mı?Çok çaresizimjinekolok dr. Doğanbey BİRBEN tanıyanlar, takipli hastası olanlar varsa deneyimlerini yazabilirmi. kendisinde tüp bebek tedavisine başladım dün dondurulmuş embryo transferim yapıldı.
Benimde bugün transferim yapıldımerhaba 1 şubatta embriyo transferim yapildi.Çok sabirsızım ve geceleri uyuyamıyorum.12 şubatta belli olacak bir önerin var mı?Çok çaresizim
bugun 4.gunum ayaklarim uyusuyo sizce normalmiAllah 'a sığının kızlar bol bol dua edin. Herseyin hayirlisi olsun hakkinizda. Insallah hayirli guzel haberler alirsiniz.
Bende aynisini sormustum benimde usuyordu kanim cekiliyordu resmen ayaklarimdanbugun 4.gunum ayaklarim uyusuyo sizce normalmi
insallah olumlu olur ama benim bacaklarima kramp giriyo normal mi siz deneyimlisinnizBende aynisini sormustum benimde usuyordu kanim cekiliyordu resmen ayaklarimdan
. Insallah seninde benim gibi olumlu olur sonucun..
Hic bilmiyorum canim bana kramp girmismiydi pek hatirlamiyorum. Fazla belirtilere takilma canm benim.insallah olumlu olur ama benim bacaklarima kramp giriyo normal mi siz deneyimlisinniz
peki gece uyku problemiz oluyormuydu bide sureciniz nasil gectii anlatirmisinizHic bilmiyorum canim bana kramp girmismiydi pek hatirlamiyorum. Fazla belirtilere takilma canm benim.
Uykuyla ilgili sanirim pek sorunum yoktu canim. Ben zaten 7. Gune kadar hic kafama takmamistim. Ondan sonra biraz telas yapmistim. Yani test yaptirmak istemiyordum. Sonra arkadaslarin gazina gelerek 8.gunu test yapmistim ikinci cizgi cikmisti. 9.gunde lekelenmem oldu hafif karin agrisiyla 10.gun sabahi bitmisti. Yani biraz korkudan hic belirtilere takilmamisim.peki gece uyku problemiz oluyormuydu bide sureciniz nasil gectii anlatirmisiniz
transferden sonraki 8.gun mu test yaptirdinizUykuyla ilgili sanirim pek sorunum yoktu canim. Ben zaten 7. Gune kadar hic kafama takmamistim. Ondan sonra biraz telas yapmistim. Yani test yaptirmak istemiyordum. Sonra arkadaslarin gazina gelerek 8.gunu test yapmistim ikinci cizgi cikmisti. 9.gunde lekelenmem oldu hafif karin agrisiyla 10.gun sabahi bitmisti. Yani biraz korkudan hic belirtilere takilmamisim.
kusura bakmayin cok soru soruyorumm bide sureci yatakta mi gecirdinizUykuyla ilgili sanirim pek sorunum yoktu canim. Ben zaten 7. Gune kadar hic kafama takmamistim. Ondan sonra biraz telas yapmistim. Yani test yaptirmak istemiyordum. Sonra arkadaslarin gazina gelerek 8.gunu test yapmistim ikinci cizgi cikmisti. 9.gunde lekelenmem oldu hafif karin agrisiyla 10.gun sabahi bitmisti. Yani biraz korkudan hic belirtilere takilmamisim.
Estagfirullah canim sor tabi. Evet genelde yattim bana is yapmak yasakti . Sadece yavas yavas evde yuruyebilirsin dedi doktor. Ben de yemekten yemege lavobaya namaza kalktim gerisinde hep yattimkusura bakmayin cok soru soruyorumm bide sureci yatakta mi gecirdiniz
Evet canim transfer gununude saymistimtransferden sonraki 8.gun mu test yaptirdiniz
Merhaba. Ben ilk denememi özgür bey de yaptım. Kesinlikle memnun kalmadım. Zaten transferini kalamış tüp bebek merkezinde yapiyor. Embriyo kalitem ile ilgili hiçbirşey söylemedi. Çok güzel dedi ve geçti. Embriyo kalitemi öğrenmek istiyorum dediğimde ogreniriz onu yaa diyip başından savdı. Nasıl olur da bir doktorun hastasının bilgilerine dair elinde hiçbir dosya olmaz şaşılacak şey. Boşu boşuna hem paramiz hem zamanimiz gittiArkadaşlar istanbul prof. Dr özgür dündar a giden ya da bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?