Tüp bebek

Kizlar merhaba bende rahim filmi vb prosedürleri tamamlayabilirsem Zeynep kamilde tüp bebege baslicam. Yasim 24 amh 0.30 oldugundan biraz panik biraz şok halindeyim daha 8 aylik evliyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Deneyimlerinizi paylasirsaniz beni biraz olsun rahatlatirsiniz. Nerelerde yaptirdiniz tüp bebek tedavinizi benim gibi amh dusuk olup hamile kalan var mi umutlu olmali miyim ☹️☹️
Canim benimde yaşım 30. Aklına gelebilecek herşeyine baktılar fakat nedensiz infertilite aynı şekilde esimin de herşeyi normal. Amh 0.28 bende çok panik yaptım ama doktorum ultrason ile bakınca folikul sayım ile amh tutmadığını gördü. Yanlış bakılmış olabileceğini düşünüyorum dedi. 1 sene denedik ama olmayınca bu ay tuo bebek tedavisine başladım. 14 tane yumurtam gelişti. Doktorum amh düşük birinde hele ki 0.28 de bukadar yumurta gelişmez en fazla 3 4 gelişir dedi. Çarşamba günü yumurtalarım toplanacak. Ben acıbadem hastanesinde prof dr tayfun bağış a gidiyorum. Ve çok araştırarak başladım çok memnunum. Inşallah sonu da iyi olur

Canim benimde yaşım 30. Aklına gelebilecek herşeyine baktılar fakat nedensiz infertilite aynı şekilde esimin de herşeyi normal. Amh 0.28 bende çok panik yaptım ama doktorum ultrason ile bakınca folikul sayım ile amh tutmadığını gördü. Yanlış bakılmış olabileceğini düşünüyorum dedi. 1 sene denedik ama olmayınca bu ay tuo bebek tedavisine başladım. 14 tane yumurtam gelişti. Doktorum amh düşük birinde hele ki 0.28 de bukadar yumurta gelişmez en fazla 3 4 gelişir dedi. Çarşamba günü yumurtalarım toplanacak. Ben acıbadem hastanesinde prof dr tayfun bağış a gidiyorum. Ve çok araştırarak başladım çok memnunum. Inşallah sonu da iyi olur
Benim ne yazikki ultrasonla da az gozukuyor bende rapor cikarmaya ugrasiyorum onumuzdeki aylar tedaviye baslariz buyuk ihtimalle.. senin adina sevindim baya yumurtan olusmus ama bende o kadar oluşacağıni düşünmüyorum. Allah yüzünü guldurur inşallah canim

arkadaşlar hamileliğinde protein kaçağı ve tansiyon için kan sulandırıcı iğne kullananlar varmı. daha önceki hamileliğimde preeklamsi geçirdim ve bebeğimin kaybettim.. preeklamsi yşayan arkadaşlar gebeliklerini nasıl geçirdi yazarmısınız lütfen.

Back
X