Merhaba..Merhaba ben 23 nisan 2018 de dondurulmus 6.gün blastokist transferi oldum ve hicbir belirtim yok.leke agri gibi sikayetlerim yok.3.denemem sizde durum nedir
Merhaba..
Hiçbir belirti aramayın. Tek doğru cevabi 12.günde size kan testiniz verecek. Umarim pozitif sonucunuz olur ve sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız.[/QUOTE
Merhaba. Benim de 5. Gün transferi bugün 4. Günüm ve kasıkta batma dışında hiçbir belirtim yok. Sizin sonucunuz ne oldu acaba?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirtiniz olmusmuydu? Ya da kaçıncı gün oldu :)Şükür pozitif oldu. Darısı tüm isteyenlerin başına. @Gork
Teşekkur ederim. :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirtiniz olmusmuydu? Ya da kaçıncı gün oldu :)
Kasıklarda agriDondurulmuş embriyo transfererinden sonra ne gibi değişiklikleriniz oldu
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirtiniz olmusmuydu? Ya da kaçıncı gün oldu :)
Bendede kasik be bel ağrisi oldu ara ara oturmakta zorlaniyorum onun dışinda lekelenmem yokMerhaba ben 23 nisan 2018 de dondurulmus 6.gün blastokist transferi oldum ve hicbir belirtim yok.leke agri gibi sikayetlerim yok.3.denemem sizde durum nedir