Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek

Merhaba ben 23 nisan 2018 de dondurulmus 6.gün blastokist transferi oldum ve hicbir belirtim yok.leke agri gibi sikayetlerim yok.3.denemem sizde durum nedir

Merhaba ben 23 nisan 2018 de dondurulmus 6.gün blastokist transferi oldum ve hicbir belirtim yok.leke agri gibi sikayetlerim yok.3.denemem sizde durum nedir
Merhaba..
Hiçbir belirti aramayın. Tek doğru cevabi 12.günde size kan testiniz verecek. Umarim pozitif sonucunuz olur ve sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız.

Merhaba..
Hiçbir belirti aramayın. Tek doğru cevabi 12.günde size kan testiniz verecek. Umarim pozitif sonucunuz olur ve sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız.[/QUOTE
Merhaba. Benim de 5. Gün transferi bugün 4. Günüm ve kasıkta batma dışında hiçbir belirtim yok. Sizin sonucunuz ne oldu acaba?

Şükür pozitif oldu. Darısı tüm isteyenlerin başına. G Gork

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirtiniz olmusmuydu? Ya da kaçıncı gün oldu :)
Teşekkur ederim. :)
Yukarıda da yazdığim gibi.. Belirti falan aramayın. Insan sabırsızlaniyor biliyorum ama bunun tek cevabı doktorunuzun dediği günde yapacağınız kan testinde saklı. Ben uzun bir süre hiç bir belirti hissetmedim.
Kesinlikle erken test de yapmayın. Çünkü erken test size negatig sonuç verir ve bu da sizin moralinizi bozmaktan başka bir etkisi olmaz.. umarim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Üye
Merhaba. Kayseri'de tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Back
X