Tüp Bebek

Nvnavc73

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
39
4
1
51
IMG_20180627_140653.webp
İdrar testinde negatif olup kanda pozitif çıkan varmı bugün transfer imin 9 gunu acaba varmı ben hayalimi görüyorum banami öyle geliyor

Var gibi
Allah gönlünüze göre versin inşaAllah

Lütfen acele etme ve kendini strese sokma eğer çok çok aşırı merak ediyorsan kan testi denemelisin idrar testleri belli bir süreden sonra yani en erken 6-7-8. Haftalarda net sonuç verirler.
Böyle yaparak kendini strese sokarsın bu da seni kötü etkileyebilir.
Bunu sana 1 başarısız 1 yarı başarılı tüp bebek yaptırmış 2. Evliliğinde bugünlerde yeniden tüp bebek yaptırmayı düşünen biri olarak söylüyorum:) dilerim herşey gönlünce olsun harika sonuçlarını paylaş burda... (kaçıncı gün transferi bebişin? Bu da önemli bir etken)

İlk 5 dk da çektiyseniz resmi 2. Çizgi görünüyor tutmuş .

Test gününe kadar beklemek zor ama kafa karıştırıyor bu testler ve erken yapılan kan testleri . Eğer kan değeriniz de düşük çıkarsa endişe yapmayın ve test gününüze kadar moralinizi bozmayın .

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam edip kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Sağol benim ilk denemem birtane 3 gün dondurulmuş birtane taze 3 günlük iki embiryo konuldu kısmet artik

İlk 5 dk da çektiyseniz resmi 2. Çizgi görünüyor tutmuş .

Test gününe kadar beklemek zor ama kafa karıştırıyor bu testler ve erken yapılan kan testleri . Eğer kan değeriniz de düşük çıkarsa endişe yapmayın ve test gününüze kadar moralinizi bozmayın .

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam edip kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Bekledikçe çıktı malesef

O zaman şöyle söyleyeyim bu testler ilk 5-10 dk arasında hayali çizgi de olsa çıkarsa var diyebiliriz sonradan oluşan çizginin geçerliliği yoktur .

Ama mesajlarınızı okudum şuan test için çok erken bir vakit bu testlerde çıkmamalı ihtimali çok yüksek o yüzden moralinizi bozmamalisiniz.

Tüp bebek aşamasının beklemesi en zor kısımlarından birisi bu ama inşallah sonuç güzel olur .

Şöyle söyleyeyim hemen moral bozmak yok kimisi tam test günü idrar testinde negatif gördü ama kanda pozitif çıktı bu biraz bünye ile alakalı bir durum . 3. Gün embriyosu transfer edilmiş ve 6. Gündesiniz cokk erken . O yüzden sakın moralinizi bozmayın .

O zaman şöyle söyleyeyim bu testler ilk 5-10 dk arasında hayali çizgi de olsa çıkarsa var diyebiliriz sonradan oluşan çizginin geçerliliği yoktur .

Ama mesajlarınızı okudum şuan test için çok erken bir vakit bu testlerde çıkmamalı ihtimali çok yüksek o yüzden moralinizi bozmamalisiniz.

Tüp bebek aşamasının beklemesi en zor kısımlarından birisi bu ama inşallah sonuç güzel olur .

Şöyle söyleyeyim hemen moral bozmak yok kimisi tam test günü idrar testinde negatif gördü ama kanda pozitif çıktı bu biraz bünye ile alakalı bir durum . 3. Gün embriyosu transfer edilmiş ve 6. Gündesiniz cokk erken . O yüzden sakın moralinizi bozmayın .

Back
X