TuP BEBEK

5 gün tranferiyse 9 gün sonra 3 gunse 12 günden sonra bu arada kabızlık için ben gecelerinde kullandığı bi şurup kullaniyorum günde bi kaşık ama sen sonuçların çıkana kadar düzenli wc gitmeye bak

Kabızlık bende de var canım hiç bir şey işe yaramıyor kroniğim yani.. doktorlar bununla ilgili şurup veriyormuş.. benim transferim 20 kasımda transfere gittiğim zaman doktoruma söylicem şurup veriliyormuş bununla ilgili.. o konuyu dert etme sen.. bende meyveleri yiyemiyorum ama zorluyorum kendimi.. katı meyve sıkacağı alıp meyvelerin suyunu içecem sende öyle yapabilirsin canım..

5 gün tranferiyse 9 gün sonra 3 gunse 12 günden sonra bu arada kabızlık için ben gecelerinde kullandığı bi şurup kullaniyorum günde bi kaşık ama sen sonuçların çıkana kadar düzenli wc gitmeye bak

Bende ondan cok korkuyorum. Ameliyat olduktan sonra gecmisti aslinda tekrar basladi. Duzenli wcye asla cikamiyorum. Ki adet olacagim zaman daha bir zorlaniyorum. Doktora soylersem ilac yazar degilmi. Cunku dogal beslenmeyle olmayacak gbi.

Cok teşekkur ederim canim sagol. Bakalim cozecegiz artik.

Doktorum bana dediki ya kisa protokoll ya da uzun protokol yapacagiz. Yani baska bisey demedi.
Kısa protokol hemen transfer olucak demek. Uzun protokol 1.5-2 ay rahim dinlendirmeden sonra olucak demek.. ama eğer hazır hissetmezsen kendini bir sonraki ay transfer olsun dersen onu yapmak zorundalar.. hakkında hayırlısı ne ise olsun.

Teşekkur ederim. Ocakta gidecegim. Herseyi orda doktoruma sorar ogrenirim. Rahim dinlendirme bana da cok mantikli geliyor. Cunku zTen yumurta isleminde flaan baya bir zorluk agri yasaniyor. Psikolojik olarakta yipraniyorsun.

Teşekkur ederim. Ocakta gidecegim. Herseyi orda doktoruma sorar ogrenirim. Rahim dinlendirme bana da cok mantikli geliyor. Cunku zTen yumurta isleminde flaan baya bir zorluk agri yasaniyor. Psikolojik olarakta yipraniyorsun.

Merhabalar bende aralık ayında ankara baskent hastanesine gideceğim. Doktorum göğsen onalan sizin kim aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…