• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Tüp bebek

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Birtekefem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
830
3.412
113
Merhabalar,
Sormak ıstedigim birşey var benim eşim azospermi tüp bebek yaptırdık ve bir oğlumuz oldu çok şükür. Bunun ücretlerini devlet karşıladı. Şimdi 2.yi düşünüyoruz ama devletin karşılayıp karşılamayacağını bilmiyoruz bu arada Ankara etlik zübeyde hanımda yaptık ilkini bilgisi ola. Var mı şuan doktora gidip sorabilecek Bi vaktimiz de yok ona göre biyol izleyelim şimdiden teşekkürler

Devlet 2tüp bebeği karşılıyor diye biliyorum

3 hakkı oluyor devlette canım yani karşılıyor

Cok teşekkür ederim bugün 170 aradım önce ilk tüp bebek tutmadıysa karşılıyor dedi sonrada tutsada 3 hakkın var dedi ama hastaneyi aradık devlet karşılamıyor diyor anlamadık bizde

Cok teşekkür ederim bugün 170 aradım önce ilk tüp bebek tutmadıysa karşılıyor dedi sonrada tutsada 3 hakkın var dedi ama hastaneyi aradık devlet karşılamıyor diyor anlamadık bizde
Çocuğun varsa eğer karşılamaz devlet.Yani raporlu yapamazsın.

1 yaşında fıtık ameliyatı olmuş sonrasında sperm çıkışı olmamış yani doğal yollardan imkansız dedi doktor 0 sperm. Birtane tüp bebek denemesıyle bir çocuğumuz var ve 2.de tüp bebekle olmak zorunda o yüzden bir araştırma içindeyiz

Çocuk varsa devlet karşılanıyor canim. Çocuk yok ise 3 defa karşılıyor kesin bilgi. 🌸🌸

Evet bende yeni öğrendim sayılır çocuk ister kendiliğinden olsun ister tüp bebekle olsun Bi tane varsa karşılamıyor

1 yaşında fıtık ameliyatı olmuş sonrasında sperm çıkışı olmamış yani doğal yollardan imkansız dedi doktor 0 sperm. Birtane tüp bebek denemesıyle bir çocuğumuz var ve 2.de tüp bebekle olmak zorunda o yüzden bir araştırma içindeyiz
EŞİNİN NORMAL YOL İLE AZ DA OLSA ÇIKIŞI VAR MIYDI YADA TESE DE BULUNANLAR ILE MI TUP BEBEK DENENDI ACABA CANIM

Devletin karşılaması için şartlar var direk Bi infertilite bölümüne giderseniz sizi yönlendiriyorlar tabi aynı zamanda elinizde üroloji doktoruna görünsün

Tese ile bulundu sperm tıkanıklık olsaydı teseden önce açma yoluna bakıyorlarmış

Devlet karşılaması için raporu nasıl aldınız.. sperm tahlili yeterli mi
Biraz fazla teferruatı var erkek icin 3 farkli zamanda yapilmis sperm tahlili üroloji bölümünden muayene kadin icin dahiliye bölümünden muayene ve rapor nufus kayit örnekleri eslerden birinin en az 5 yillik SGK dökümü resimler foktokopiler evrak işi biraz detaylı ama ustune dusulse bir gunde halledilir. Bizden istenen bunlardır bide rahim filmide rapor icin gerekli mi bak onu hatirlamiyorum ama hastane yönlendiriyor gerekli belgeleri detayli anlatiyorlar

Devlet 3 hak taniyor ama tutmama durumunda. Eger cocugunuz varsa rapor cikartilmiyor artik. Daha gecen gun cikarttirdim cocugunuz varsa devlet rapor vermiyor dedi.

Evet aynen oyle aşağıda da paylaştım gerekli koşulları

Eklentiler

• IMG_20190411_110049.webp
    IMG_20190411_110049.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 80
Merhabalar,
Sormak ıstedigim birşey var benim eşim azospermi tüp bebek yaptırdık ve bir oğlumuz oldu çok şükür. Bunun ücretlerini devlet karşıladı. Şimdi 2.yi düşünüyoruz ama devletin karşılayıp karşılamayacağını bilmiyoruz bu arada Ankara etlik zübeyde hanımda yaptık ilkini bilgisi ola. Var mı şuan doktora gidip sorabilecek Bi vaktimiz de yok ona göre biyol izleyelim şimdiden teşekkürler
Sana tavsiyem direkt gurur hocaya git.hem ankaradasın. Biz aydından oraya gittik .
Bizim sorunumuzda sizin gibiydi.

Biraz fazla teferruatı var erkek icin 3 farkli zamanda yapilmis sperm tahlili üroloji bölümünden muayene kadin icin dahiliye bölümünden muayene ve rapor nufus kayit örnekleri eslerden birinin en az 5 yillik SGK dökümü resimler foktokopiler evrak işi biraz detaylı ama ustune dusulse bir gunde halledilir. Bizden istenen bunlardır bide rahim filmide rapor icin gerekli mi bak onu hatirlamiyorum ama hastane yönlendiriyor gerekli belgeleri detayli anlatiyorlar
Teşekkür ederim canım inşallah cuma günü dosya actırıp rapor için basvuracagız

Back
X