Tüp bebek

Bayan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
117
67
48
26
Tup bebek tedavisine baslayanlar ilgilene bilirmi kac ay sürüyor özelde ne kadara yaptirdiniz doktorum adetliyken gel dedi ne için konturol edecek 🙁

Cevap verdiğin için teşekkür ederim gonapeptyl hakkında bilgin var mı benim yumurta rezervim az diye böyle uzun protokol yapalım dedi sana ne için böyle Bi yol izlendi acaba
Bana sivi olduğu için taze transfer olmiyacak dedi bu ayda adetimin 3 günü gideceğim tam detayını öğreneceğim gonapeptyl hakkında bilgim yok ama 😊❤ Allah işinizi rast getirsin insallah💙💙

Cevap verdiğin için teşekkür ederim gonapeptyl hakkında bilgin var mı benim yumurta rezervim az diye böyle uzun protokol yapalım dedi sana ne için böyle Bi yol izlendi acaba
Benimde vücudum ilaclara direnç gösteriyordu yumurtalar tedavinin ortasinda büyümeyi bırakıyordu o yüzden uzun protokole geçtik. Ben gonal f merional lucrin kullandim

Ilk tedavimi sizinki yoksa daha önceden yaptirmismiydiniz insallah allah herkezin gönlüne göre versin benimki ilk insallah ilkinde tutar bugün tekrar aradılar 3 emriyodan 2 düşmüş 2isinide ayri ayri dondurcaz dediler artık tranfer edilecegi gunu bekliycek insallah tutarda hayırlısıyla 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙂😊
İlkinin 9.haftada kalbi durdu şuan 28.haftadayim ikinci tedavide olumlu oldu çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun insallah

Bana sivi olduğu için taze transfer olmiyacak dedi bu ayda adetimin 3 günü gideceğim tam detayını öğreneceğim gonapeptyl hakkında bilgim yok ama 😊❤ Allah işinizi rast getirsin insallah💙💙
Amin canım Allah razı olsun sıvı ne sıvısı canım anlamadım

Adetin 2. Veya 3.günü gittim vajinal muayene yapildi dogum kontrol hapina basladim. Sanirim 21 günlük bir ilacti. İlacın 14.günü tekrar gittim yine muayene yapildi ve lucrin adli igneye başladım. Her gün söylenen dozda igneyi yaptim. Sonraki adetimle tekrar gittim doktora ve yumurta geliştirici ignelere başladık bu lucrin adli igneyede devam ettim. Sonraki süreç klasik tüp bebek sureci yumurta gelisimi takp edildi uygun boyuta gelince catlatma ignesi yapildi. 36 saat sonra yumurta işlemi yapildi.
Bu tedavideki tek fark 2 ay süremesi, doğum kontrol hapi ve lucrinle yumurtlama faaliyetinin durdurulması devaminda kullanilan iğnelerle yumurtlamanin kontrollu yapilmasi
Bende bu tedaviye başlayacağım. Doktor adetliyken çağırdı sonra lucrin verecek. Sonra tüp bebek. Dizin sonuç ne oldu acaba merak ettim

Evet başladım yumurta toplama işlemim bitti ama sıvı gibi birsey cikti dedi bu ayda adetimin 3üncü günü gel dedi iste gideceğim bakalım ne zaman transfer edecek yumurtaları gelistiriyorlar 3 tanesi cok iyi gunden güne hergun ariyorlar buyuk ihtimalle yarinda donduracaklar yumurtaları sonra artık trasfer olacam hic bu kadar adetimin gelmesi icin sabirsizlanmamistim hemen gelsinde gideyim diyorum insallah rabbim her isteyene versin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙂😊😊
Hadi inşallah güzel sonuçlansın 🌷🌷😍🙏🏻🥰 amin herkese nasip etsin rabbim ❤️❤️

Back
X