selamlar , oncelikle yumurta toplanabildimi ? toplandiysa ve embrio haline gelebildiyse rahminin en uygun zamaninda dr transfer yapar . ama ilk asama yumruta toplanabilmesi , sonra saglikli embriolar olusmasi , en son transfer ve heyecanli bekleyis. benim mesajindan anladigim sanki hic yumurta toplanamamis bu sefer ve yeni ayda yani reglinin 3. gunu tekrar igne /ilac tedavisine baslicaksin ve tekrar yumurta toplama islemi olucak.Merhabalar hanımlar ben 6 mart cumartesi gün yumurta toplama işlemim oldu tüp bebek için ama doktor sıvı gördüğü için adetimin tekrar 3 günü gel dedi ne zaman transfer olurum bilginiz varmı yaptiranlar olanlar ilgilene bilirmi acaba
Hayır benim yumurtalarım toplandı geçen cumartesi gün doktorum taze transfer olacak dedi toplandiktan sonra sivi gibi birsey çıktı oyuzden dondurulmus transfer edecegiz dedi öbür adetinin 3 günü gel dedi yani simdi dondurulmus emriyom 2 tane adetim geldiğinde gideceğim insallah❤selamlar , oncelikle yumurta toplanabildimi ? toplandiysa ve embrio haline gelebildiyse rahminin en uygun zamaninda dr transfer yapar . ama ilk asama yumruta toplanabilmesi , sonra saglikli embriolar olusmasi , en son transfer ve heyecanli bekleyis. benim mesajindan anladigim sanki hic yumurta toplanamamis bu sefer ve yeni ayda yani reglinin 3. gunu tekrar igne /ilac tedavisine baslicaksin ve tekrar yumurta toplama islemi olucak.
O zaman hersey yolunda , endise etme doktoruna guveniyorsan sorun yok demektir . Rahminin en uygun oldugu zaman transferi yapar ve bol sans , umarim guzel haberi alirsin hayirlisyla :)Hayır benim yumurtalarım toplandı geçen cumartesi gün doktorum taze transfer olacak dedi toplandiktan sonra sivi gibi birsey çıktı oyuzden dondurulmus transfer edecegiz dedi öbür adetinin 3 günü gel dedi yani simdi dondurulmus emriyom 2 tane adetim geldiğinde gideceğim insallah❤
Insallah insallah ya allahım her isteyene nasip etsin inşallah işte hemen oluversin diyor insanO zaman hersey yolunda , endise etme doktoruna guveniyorsan sorun yok demektir . Rahminin en uygun oldugu zaman transferi yapar ve bol sans , umarim guzel haberi alirsin hayirlisyla :)
herhangi bir doktorla görüştünüzmü? amh düşük ama eşinizde sorun yoksa ve sizinde başka sorununuz yoksa neden olmasın, sonuçta 1 yumurta ve bir sperm yeterli gebelik içinMerhaba,
42 yaşındayım. Amh 0.46. Normal yolla gebe kalma ihtimalim var mı sizce?
Ya gerçekten mi? umut oldu benim için. Dr ile görüştüm, genel muayeneden geçtim. Gebelik için hiç bir probleminiz yok dedi. Eşimin sonuçları perşembe çıkacak. Ben de tüm sonuçları dr a göstercem cuma günü. FSH 7.7 çıktı. Pek de anlamıyorum değerlerden ama bilenler vardır düşüncesiyle yazıyorum. Yaşımdan dolayı tedirginim aslında biraz da. Teşekkürler cevabınız için :)herhangi bir doktorla görüştünüzmü? amh düşük ama eşinizde sorun yoksa ve sizinde başka sorununuz yoksa neden olmasın, sonuçta 1 yumurta ve bir sperm yeterli gebelik için
rica ederim yaşa takılmayın Allah ol derse olur bakın ben annem 41 yaşında hamile kalmış bana olacağı varsa olur Rabbim aratmasın inşAllah :)Ya gerçekten mi? umut oldu benim için. Dr ile görüştüm, genel muayeneden geçtim. Gebelik için hiç bir probleminiz yok dedi. Eşimin sonuçları perşembe çıkacak. Ben de tüm sonuçları dr a göstercem cuma günü. FSH 7.7 çıktı. Pek de anlamıyorum değerlerden ama bilenler vardır düşüncesiyle yazıyorum. Yaşımdan dolayı tedirginim aslında biraz da. Teşekkürler cevabınız için :)
Ay çok teşekkür ederim, inanın mutlu ettiniz beni :) inşallah tez zamanda olur her isteyenin :)rica ederim yaşa takılmayın Allah ol derse olur bakın ben annem 41 yaşında hamile kalmış bana olacağı varsa olur Rabbim aratmasın inşAllah :)
Amin isteyen herkese nasip etsin Rabbim aratmasın çok zor.Ay çok teşekkür ederim, inanın mutlu ettiniz beni :) inşallah tez zamanda olur her isteyenin :)
Merhaba,Hayır benim yumurtalarım toplandı geçen cumartesi gün doktorum taze transfer olacak dedi toplandiktan sonra sivi gibi birsey çıktı oyuzden dondurulmus transfer edecegiz dedi öbür adetinin 3 günü gel dedi yani simdi dondurulmus emriyom 2 tane adetim geldiğinde gideceğim insallah❤
Hayır aslinda taze transfer olacaktim ben sıvı gibi birsey ciktigi icin dondurulmus emriyo yapacaklar insallah nisanin 2 3 gibi transfer olurum bize ayri bir ucret soylemediler eger 1 2 sene dondurursan ayri ucret aliyorlar diye biliyorum benMerhaba,
İnşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz. sormak istediğim birşey var. Dondurulmuş embryo transfer ücreti ile taze embrıo tranfer ücretleri fark lı değil mi? Buna dr opudan sonra mı karar veriyor peki? Acaba hangisi ii. Neye göre karar veriliyor?
Siz kaç tl verdiniz tüp bebek için?Hayır aslinda taze transfer olacaktim ben sıvı gibi birsey ciktigi icin dondurulmus emriyo yapacaklar insallah nisanin 2 3 gibi transfer olurum bize ayri bir ucret soylemediler eger 1 2 sene dondurursan ayri ucret aliyorlar diye biliyorum ben
Valla bizim ilaçlarla birlikte toplam 15 rahat gitti..Siz kaç tl verdiniz tüp bebek için?
İlaçlarla birlikte 15 se ii. Nerede gördünüz tedavinizi?Valla bizim ilaçlarla birlikte toplam 15 rahat gitti..
Antalya memorial özel hastane doktorumda murat özekinci çok memnunum çok güzel ilgileniyorlarİlaçlarla birlikte 15 se ii. Nerede gördünüz tedavinizi?
Ne güzel memnun kaldığnız bir doktor bulmuşssuuz. Ben İstanbuldayım bakalım araştırıyorumAntalya memorial özel hastane doktorumda murat özekinci çok memnunum çok güzel ilgileniyorlar
Evet cok iyi araştırın insallh hersey gonlunuzce olurNe güzel memnun kaldığnız bir doktor bulmuşssuuz. Ben İstanbuldayım bakalım araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?