Ama zaten yumurta rezervi düşük doktor hem kisti alırız hemde histereskopi yaparız dedi ameliyatla birlikte yumurta rezervim azalmaz miMaalesef düşük olabilir. Önce histereskopi yapılıp öyle tranfer yapılmalı. Benim de tam kalp değildi hafif kalpti. Histereskopi oldum. Bende de amh düşüktü. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal gebe kaldım. Histereskopi sebebi bence.
Azalmaz tabi ki. Büyük risk olur bu rezervle histereskopi olmamak.Ama zaten yumurta rezervi düşük doktor hem kisti alırız hemde histereskopi yaparız dedi ameliyatla birlikte yumurta rezervim azalmaz mi
Tamm cok teşekkür ederimAzalmaz tabi ki. Büyük risk olur bu rezervle histereskopi olmamak.
Rica ederim. Rabbim yardımcın olsun. Tez vakitte sevindirsin.Tamm cok teşekkür ederim
Allah razı olsunRica ederim. Rabbim yardımcın olsun. Tez vakitte sevindirsin.
Önce yumurta toplama sonra histereskopi sonra transfer doğrusu budur çünkü rezerv az ben de öyle yaptıracam doktor Öyle önerdi o rezervle önce histereskopi olmamak gerek önce yumurta toplama yapılmalı sonra histereskopi olmaliMerhaba arkadaslar 23 yasindayim iki tarafli cikolata kistim var en büyüğü 5.6 cm yumurta rezervim düşük tüp bebek dedi ayni zamanda rahmim kalp seklinde tüp bebek olursa düşük olur mu
Estradiol 50.31
Fsh.10.47
Lh=7.28
Tsh=1.57
Prolaktin=10.3
Progesteron=16.606
Amh=012
Pardon canım yanlışlıkla bastım olumsuz oy verildi kısmınaHistereskopi sonrası şuan tarlusal kullanıyorum iki haftada bunu kullanacağım sonra rengl olacaksın sedi dr. Bu ilaç sivilce yapar mı
Selam banada histerskopi laparoskopi yapılacakMerhaba arkadaslar 23 yasindayim iki tarafli cikolata kistim var en büyüğü 5.6 cm yumurta rezervim düşük tüp bebek dedi ayni zamanda rahmim kalp seklinde tüp bebek olursa düşük olur mu
Estradiol 50.31
Fsh.10.47
Lh=7.28
Tsh=1.57
Prolaktin=10.3
Progesteron=16.606
Amh=012
Selam banada histerskopi laparoskopi yapilacakMerhaba arkadaslar 23 yasindayim iki tarafli cikolata kistim var en büyüğü 5.6 cm yumurta rezervim düşük tüp bebek dedi ayni zamanda rahmim kalp seklinde tüp bebek olursa düşük olur mu
Estradiol 50.31
Fsh.10.47
Lh=7.28
Tsh=1.57
Prolaktin=10.3
Progesteron=16.606
Amh=012
Allah şifa versinRica ederim. Rabbim yardımcın olsun. Tez vakitte sevindirsin.
AminSelam banada histerskopi laparoskopi yapilacak
Allah şifa versin
Canım ameliyat dedi mi doktorunSelam banada histerskopi laparoskopi yapilacak
Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?