Tüp bebek

Deren35ky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
10
4
1
28
Merhaba arkadaslar 23 yasindayim iki tarafli cikolata kistim var en büyüğü 5.6 cm yumurta rezervim düşük tüp bebek dedi ayni zamanda rahmim kalp seklinde tüp bebek olursa düşük olur mu
Estradiol 50.31
Fsh.10.47
Lh=7.28
Tsh=1.57
Prolaktin=10.3
Progesteron=16.606
Amh=012

Maalesef düşük olabilir. Önce histereskopi yapılıp öyle tranfer yapılmalı. Benim de tam kalp değildi hafif kalpti. Histereskopi oldum. Bende de amh düşüktü. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal gebe kaldım. Histereskopi sebebi bence.

Maalesef düşük olabilir. Önce histereskopi yapılıp öyle tranfer yapılmalı. Benim de tam kalp değildi hafif kalpti. Histereskopi oldum. Bende de amh düşüktü. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal gebe kaldım. Histereskopi sebebi bence.
Ama zaten yumurta rezervi düşük doktor hem kisti alırız hemde histereskopi yaparız dedi ameliyatla birlikte yumurta rezervim azalmaz mi

Merhaba arkadaslar 23 yasindayim iki tarafli cikolata kistim var en büyüğü 5.6 cm yumurta rezervim düşük tüp bebek dedi ayni zamanda rahmim kalp seklinde tüp bebek olursa düşük olur mu
Estradiol 50.31
Fsh.10.47
Lh=7.28
Tsh=1.57
Prolaktin=10.3
Progesteron=16.606
Amh=012
Önce yumurta toplama sonra histereskopi sonra transfer doğrusu budur çünkü rezerv az ben de öyle yaptıracam doktor Öyle önerdi o rezervle önce histereskopi olmamak gerek önce yumurta toplama yapılmalı sonra histereskopi olmali

Histereskopi sonrası şuan tarlusal kullanıyorum iki haftada bunu kullanacağım sonra rengl olacaksın sedi dr. Bu ilaç sivilce yapar mı
Pardon canım yanlışlıkla bastım olumsuz oy verildi kısmına 🤦🏻‍♀️ Kaldırdım hemen ama bildirim geldiyse haberin olsun ☺️

Estradiol 50.31
Fsh.10.47
Lh=7.28
Tsh=1.57
Prolaktin=10.3
Progesteron=16.606
Amh=012
Selam banada histerskopi laparoskopi yapılacak

Estradiol 50.31
Fsh.10.47
Lh=7.28
Tsh=1.57
Prolaktin=10.3
Progesteron=16.606
Amh=012
Selam banada histerskopi laparoskopi yapilacak
Rica ederim. Rabbim yardımcın olsun. Tez vakitte sevindirsin. 🍀
Allah şifa versin

Back
X